This version of the page http://www.bizreliz.com/b2b/2010-05-16-16-55-01.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-27. The original page over time could change.
Менеджмент, HR

Менеджмент, HR

Рейтинг лучших работодателей

«Фокстрот»  вошел  в рейтинг лучших работодателей страны по данным исследования общественного мнения от газеты «Капитал»

Проект «25 лучших работодателей Украины» назвал лидеров общественного мнения относительно привлечению, мотивации и удержанию персонала, а также успехам в формировании репутации компании как работодателя. Среди победителей – 15 компаний с украинским капиталом и 10 – с международным. В списке лучшихГруппа компаний «ФОКСТРОТ». Торговые марки, которыми владеет ГКФ, приводили в пример эксперты рейтинга: «Фокстрот. Техника для дома» как инноватора в системе обучение персонала (программа «Школа директоров» получила  «Премию HR-бренд Украина-2012), а торговую сеть «Секунда» - как компанию, где успешно налажена система роста сотрудника внутри компании и текучесть кадров отсутствует напрочь.

- Мы понимаем нашу работу как стратегически важную в Группе «ФОКСТРОТ», - говорит Юлия Герзанич, директор Департамента персонала ГКФ. – Консолидируем усилия своих коллег на предприятиях Группы, управляем изменениями на стратегическом уровне и помогаем персоналу быть эффективными, чувствовать себя уверенно, несмотря на   изменяющуюся реальность.

- Проект «25 лучших работодателей Украины» - именно о таких дальновидных работодателях, - говорит редактор спецприложения газеты «Капитал» Анастасия Рингис. – Они уже чувствуют себя единой экосистемой: со своими сотрудниками, городами присутствия и вузами. Меняясь внутри, они создают завтрашнюю реальность сегодняза счет эффективных практик и инновационных решений.

Чтобы выбрать лучших, было организовано анкетирование целевой аудитории. Газета узнала у 100 крупнейших компаний не только о том, что они делают как работодатели, но и привлекла к оценке экспертов, нынешних и потенциальных сотрудников компаний, спросила у студентов-старшекурсников, где бы они хотели работать (Киевский национальный университет  имени Тараса Шевченко, КНТЕУ, Киево-Могилянская академия и КПИ). Экспертный совет рейтинга составили руководители школы HRM, rabota.ua, Head Hunter, Talent Advisors.

- «Фокстрот» - моя любимая компания как бизнес-консультанта, показывающая пример стабильного роста и развития, драйвером  которых  являются уникальные специалисты, - отметила, вручая диплом,   эксперт рейтинга и авторитетный консультант  в области управления HR на рынке Украины и России Анна Власова, директор Школы HRM.

В торговой сети «Фокстрот. Техника для дома» считают результат приятным, но рабочим моментом.

- Для нас это, прежде всего, получение обратной связи, что мы общаемся с   персоналом на одном языке, что наша коммуникацияэффективна, а система карьерного роста - понятна и прозрачна, - прокомментировала начальник управления по работе с персоналом торговой сети «Фокстрот. Техника для дома» Мария Черненко.

Робота, яку ми любимо

Любов до своєї справи, реальна чи декларована, — хороший спосіб привернути увагу роботодавця до свого резюме. Так само як роботодавці вимагають любові від кандидатів, так і пошукачі не зрідка прагнуть поділитись своїми вподобаннями. Однак лише 1-2% резюме містять такі слова як «любов» чи «пристрасть». Пошукачі зізнаються в любові до професії, хобі, процесу навчання і нових знань. Не цураються своїх почуттів бухгалтери, студенти і молоді спеціалісти, маркетологи і менеджери з продажу. Про тепле ставлення до дітей у резюме згадують няні та вчителі. Такі дані були отримані у результаті дослідження, проведеного Міжнародним кадровим порталом HeadHunter Україна.
Найчастіше пошукачі говорять про свою любов до роботи, і це не дивно, особливо в умовах кризи. Про це можна прочитати і в резюме повара-універсала з досвідом роботи у відомих ресторанах Києва, і в резюме менеджера проектів, що має досвід роботи в журналістиці, на телебаченні та в будівництві. У палкій любові до роботи зізнаються не залежно від професійної сфери. Їй підкорилися дизайнер-архітектор, журналісти, масажисти, юристи і навіть прораби на будівництві.
Один із претендентів на посаду головного бухгалтера стверджує, що саме любов до своєї професії надихнула його засвоїти таку традиційно жіночу професію, як бухгалтер, і досягнути рівня головного бухгалтера великої компанії.
Про любов до дітей часто пишуть вихователі, логопеди, гувернантки, няні, вчителі й навіть ілюстратори дитячих книг – усі ті, кому наявність таких позитивних почуттів допоможе у майбутньому знайти роботу. Але іноді у любові до дітей зізнаються і просто так – бухгалтери, дизайнери, маркетологи.
Часто згадують і про любов до спорту. Причому це роблять і ті, хто просто зобов’язаний любити фізичні навантаження, наприклад, спортивні тренери, і ті, для кого це просто хобі, – асистенти, менеджери з продажів, архітектори й навіть фінансові директори.
Багато хто не оминає згадок про те, як любов допомагає бути успішним в професії. Наприклад, ветеринари не забувають згадати, що люблять тварин, екологи наголошують на любові до природи. Втім, писати про своє тепле ставлення до природи може і бухгалтер-економіст.
Програмісти пишуть про свою любов до ІТ-індустрії, чистоти програмного коду та комп’ютерних ігор. Кандидат на посаду системного адміністратора згадує про те, що його професійна діяльність починалась 20 років тому як хобі, але любов до неї збереглась і зараз.
Любов до всього нового, до навчання і самовдосконалення найчастіше згадується у резюме молодих спеціалістів. Хоча прагнення до розвитку притаманне не лише їм. Про свою любов до пізнання та самопізнання пише автор резюме, який претендує на посаду провідного інженера мереж зв’язку, а про любов до навчання і прагнення отримати якомога більше знань згадує кандидат на посаду юриста із багаторічним досвідом роботи; також обіцяє навчатись із любов’ю до процесу бухгалтер-економіст.
Любов може бути наслідком професійної діяльності. Так, менеджер, що протягом кількох років керував кол-центром, крім власної грамотності, ще й виробив у собі майже фанатичну любов до красивого і якісного мовлення. А керівник автослужби може похвалитись «любов’ю до машин з технічної сторони».
Найбільш креативними у своїх зізнаннях бувають дизайнери. Тут йдеться і просто про любов до дизайну, і про любов до прекрасного, і про любов до того, щоб макет відповідав сайту, і про любов до деталей, а також про любов до композиції, модульних сіток і типографіки. Один із веб-дизайнерів пише, що дитяча любов до конструктора «Лего» та захоплення красивою графікою визначили його доволі успішний професійний шлях. А спеціаліст по обробці фотоматеріалів настільки любить це заняття, що під час роботі буквально втрачає контроль за часом.
Про любов до цифр часто пишуть ті, хто може похвалитись аналітичним складом розуму, але закономірності стосовно професійної належності тут нема. Так, у своїх теплих почуттях до цифр, обчислень, оптимізації витрат зізнались керівник відділу продажів, бухгалтер, кандидат на посаду асистента в сфері маркетингу й реклами та майбутній керівник проектів.
Зазначимо також, що слово «любов» досить часто з’являється у резюме рекламістів, маркетологів, кіно- і телесценаристів, проте зовсім не для того, щоб описати їхні почуття до професії. Річ у тому, що зі словом «любов» у назві виходить безліч фільмів, телепрограм, а також маркетингових і рекламних акцій.
Серед оригінальних зізнань, здатних привернути увагу роботодавця, можна виділити:
-    зізнання продавця одягу в любові до чистоти і порядку;
-    зізнання адміністратора готельної сфери в любові до типової європейської естетики і культури у професійній діяльності;
-    зізнання юриста і керівника малого бізнесу в любові до життя і вірі у власні мрії.
Значно більш обережні пошукачі зі словом «пристрасть». Усього в базі Міжнародного кадрового порталу розміщено 49 резюме пристрасних пошукачів — і частіше за все йдеться про пристрасть до роботи та навчання. Також пристрасть у пошукачів буває до авторського кіно, вивчення мов, професії, фотографії, новітніх технологій. Найчастіше пишуть про те, як пристрасне захоплення улюбленою справою (комп’ютером, фото, дизайном) переросло в професію.
Дані були отримані у результаті аналізу бази даних вакансій та резюме Міжнародного кадрового порталу hh.ua у липні 2013 року.
 

Нове призначення в Nestle

Ізабелла Вайнерт (Izabela Wajnert) призначена керівником підрозділу Nestlé Professional в Україні та Молдові. Ізабелла замінила Наталю Петріну, яка продовжить свою кар’єру у Швейцарїї.

 До приїзду в Україну Ізабелла обіймала посаду менеджера з маркетингу Nestlé Professional у Центральній та Східній Європі. У 2012 році вона розробила стратегію з впровадження професійних рішень для шеф-кухарів і операторів громадського харчування на українському ринку. Її досвід у сфері громадського харчування сприятиме подальшому досягненню успіхів українською командою.

Кар'єру в Nestlé Ізабелла Вайнерт розпочала у 2001 році в Польщі.

Ізабелла закінчила Педагогічний коледж при Академії економіки у Познані, у якій пізніше отримала ступінь магістра. У 2011 році Ізабелла отримала ступінь кандидата наук з менеджменту та теорії організації у варшавській Академії ім. Леона Козьмінського.
 

Порушення трудових прав

Три чверті респондентів скаржаться на порушення трудових прав з боку роботодавця. Найчастіше, за словами респондентів, нехтують правами на відпустку та гідну оплату праці. Більшість офісних працівників хоча б раз у житті робили спробу добиватися справедливості, хоча добивалися успіху далеко не завжди. Тому наразі лише кожен п’ятийактивно відстоює свої законні права перед роботодавцем. Іншібояться втратити робоче місце або ж не вірять у результативність скарг. Такі висновки отримав Дослідницький центр Міжнародного кадрового порталу hh.ua.

Порушення трудових прав працівниківнорма українського ринку праці.Три чверті респондентів заявили, що роботодавці так чи інакше порушують їхні законні права. Лише десята частина з опитаних вважають, що не мають підстав скаржитись на керівництво.

Найчастіше роботодавець порушує права на відпустку, на гідну оплату праці та компенсації у разі звільнення. Четверта частина респондентів вказала на проблеми із забезпеченням додаткових благ для співробітників (харчування, мобільний зв’язок), матеріальних компенсацій у разі хвороби чи часткової втрати працездатності. Близько 25 % поскаржилися щодо порушення права на підвищення трудової кваліфікації і професійного навчання. Як свідчать результати нещодавнього дослідження hh.ua, працівники цінують можливість навчатися і покращувати свої професійні навички.

 

Респонденти мали можливість надати інформацію про найгрубіше порушення власних трудових прав. Майже 70 % скористалися цією нагодою і поскаржилися щодо різних аспектів невиконання трудового законодавства. Зокрема, працівників обурює ставлення до них і незаконна поведінка роботодавця. Наприклад,«начальник часто лається матом», «порушує культуру спілкування», недостойно ставиться. Роботодавець «ставить нереальні строки для виконання завдань», змінює умови праці, «намагається примусити працювати у вихідні дні». Працівниця «отримала виробничу травму, а через день змушена була вийшла на роботу, інакше була б звільнена»; решту «змушували приходити на роботу з температурою і у святкові дні». Інша типова ознака порушення умов праці: «робоче місце не обладнане відповідно до техніки безпеки». Окремі респонденти зазначали, що роботодавець не оформляє їх офіційно або незаконно звільняє з роботи.

К окрему тему скарг доцільно виділити гідну оплату праці. Ценевиплата зарплати (від кількох місяців до півроку) або «виплата зарплати не в повному обсязі без пояснень», затримка у виплаті, «зарплата не індексувалася багато років», зарплата у конвертах, «необхідність випрошувати зарплату», невиплата призначеної премії тощо. З цією проблемою пов’язане питання тривалості робочого графіка, понаднормової неоплачуваної роботи (робота у святкові дні, самовільнебоку роботодавця) подовження робочого дня, «постійні перепрацювання», «11-годинний робочий день за мінімальну зарплату» та ін.).

Ще одне болюче питанняправо на відпустку. Працівники зазначали, що їх «не відпускають уже 2 роки», позбавляють навчальної відпустки, «дають відпустку лише на 14 днів замість 24», відбувається «примусова компенсація відпустки грошима». Окрема наболіла тема для жіноквідпустка по догляду за дитиною / декретна відпустка. Одна з респонденток описала такий випадок її дискримінації як працівниці та матері: «Мене хотіли звільнити на 5-му місяці вагітності, притому у мене ще одна дитина віком до 3 років». Нагадаємо, що згідно з окремим розділом Кодексу законів про працю, роботодавець не має права звільняти вагітну жінку, якщо вона сама не виявить бажання залишити компанію.

 

Але Україні масові трудові протести поки не загрожують. Попри часті випадки порушення трудових прав, респонденти не готові активно їх відстоювати. Лише п’ята частина з них намагаються це робити: звертаються до роботодавця чи у профспілку. Іншіобурюються, але діяти не наважуються, або ж просто спокійно ставляться до незначних порушень. Частина офісних працівників воліють радше звільнитися, якщо умови праці їх не влаштовують, аніж влаштовувати бучу. А іще 18 % опитанихскептики, котрі не вірять у результативність боротьби працівників за власні права.

78 % респондентів зазначили, що хоча б раз у житті намагалися відстоювати свої трудові права. Найчастіше працівники розмовляли із роботодавцем , намагалися пояснити, що їх не влаштовує. 30 % радилися із колегами і просили поради. Небагато з опитаних консультувалися з юристом. А випадки звернення до суду чи в профспілку траплялися доволі рідко. Деякі респонденти уточнили, що «писали скарги у прокуратуру та інспекцію з праці». А дехто зазначав, що «нічого не робили, бо боялися втратити роботу».

Найчастіше (53 %) індивідуальна боротьба респондентів за їхні права зазнавала фіаско. Адже такі дії потребують чимало часу та сил. Майже 40 % відповіли, що їхня проблема – у процесі розв’язання. Лише десятій частині опитаних удалося відстояти власні трудові права або вирішити питання.

Близько 10 % респондентів засвідчили, що роботодавець забезпечує їхні трудові права. Найчастіше проблем не виникає з правами на відпочинок, декретну відпустку та безпечні умови праці.

Дані було отримано у результаті опитування, яке відбувалося серед зареєстрованих користувачів сайту hh.ua у квітні 2013 року. В опитуванні взяли участь 1234 респонденти, серед яких 45 % – чоловіки і 55 % – жінки, віком від 21 до 40 років.

В Крим! В Одесу! - на роботу...

Готуй сани влітку, а віз узимку. Саме за таким принципом на Міжнародному кадровому порталі HeadHunter з'являється більшість сезонних вакансій. Наприклад, перші вакансії на період весна-літо 2013 почали публікувати ще в середині січня. Такий підхід дає можливість заздалегідь планувати високий сезон, як роботодавцям, так і тим, хто збирається працювати замість відпустки.

 

У 2013 роцікількість сезонних вакансій дещо зменшиться порівняно з минулим роком, коли дофутбольного чемпіонату Євро-2012 створювалися додаткові тимчасові робочі місця (чого в цьому році вже не передбачається).

 

Головнимилітніми сезонними роботодавцями в Україні є Одеса та Крим, рідше можна зустріти вакансії в Західному регіоні (тут високий сезон найчастіше припадає на зиму), іще рідше в інших регіонах України. Істотну конкуренцію українським роботодавцям складають закордонні готелі та ресторани. Охочі попрацювати на пляжах Туреччини або Греції завжди матимуть таку можливість.

 

Найпоширенішівакансії для сезонних працівниківце робота в готелях, барах і ресторанах. Всі охочі можу попрацювати хостес чи касиром у ресторані в Ялті, офіціантом, кухарем або покоївкою в Алушті, мангальщиком в Дніпропетровську чи аніматором у Севастополі. Можна також спробувати себе як ресепшионіста в Турції.

 

Оскількивакансії сезонні, особливих вимог до здобувачів не ставлять. Для кухарів потрібен досвід роботи, для іншихтільки бажання працювати. Для тих, хто безпосередньо спілкуватиметься з людьми, знадобляться такі якості, як комунікабельність і відкритість. Платити обіцяють від 3 до 5 тис. грн. Для більшості вакансій також передбачено проживання, рідше харчування.

 

Для тих, кого не приваблює робота в готельно-ресторанному бізнесі можна попрацювати, наприклад, продавцем непродовольчих товарів у Ялті. З-поміж  вимог –тільки досвід роботи.

 

Якщо ж робота на свіжому повітрі –не ваша мрія, продавати можнатуристичні послуги і путівки, наприклад, в Алушті. Працювати можна як в Криму, так і віддалено, роботодавці обіцяють індивідуальний підхід до оплати, а натомість просять досвід роботи і напрацьовану клієнтську базу.

 

Однак у сезон можна знайти і більш специфічну роботу. Наприклад,капітана моторної яхти.Але й вимоги до кандидатів будуть значно жорсткішими –досвід навігації, знання мов (англійська та російська), знання акваторій Чорного, Середземного, Егейського, Адріатичного, Іонічного, Лігурійського, Мармурового морів, а також відповідні сертифікати. Крім того, знадобляться позитивні рекомендації з попередніх місць роботи.

 

Тих, кому не до душі галасливий Південь, завжди чекає столиця. У Києві можна ще навесні попрацювати оператором call-центра, консультуючи клієнтів по телефону і резервуючи для них товар. Зайнятість хоч і не тривала – два місяці, але може бути прибутковою, роботодавці обіцяють заробітну плату від 4500 грн.

 

Якщоофісна робота –не для Вас, то можна спробувати заробити на полі для гольфу в Харкові. Навчання в інституті фізкультури, знання англійської, приємна зовнішність і товариськість допоможуть вам отримати робітника тренувального поля. Основні обов'язки такого фахівця: культурне обслуговування гравців на тренувальному полі, підготовка поля (своєчасне збирання м'ячів), видача прокатного устаткування, надання інформації гравцям.

 

Не любитеспілкуватися з людьми? Тоді можна подоглядати за рослинами. Наприклад, як працівник тепличного господарства. Від співробітника з досвідом роботи не менше 2-х років і профільною освітою буде потрібно лише догляд за овочевими рослинами, а натомість роботодавець обіцяє привозити на місце роботи і достойно оплачувати роботу.

 

Дослідження проведено на основібази даних вакансій і резюме Міжнародного кадрового порталу hh.ua в Україні в 2013 році.

Держава

  • Благотворительность от Азии
  • Відмінити заборону на зібрання
  • Польсько-українська співпраця
  • Конференція ОБСЄ по тероризму

Соцiум

  • Оголошено трійку претендентів
  • Номінанти "Людина року - 2013"
  • Наилучший социальный проект
  • Самый большой аквариум

Коментарі

Анджей Русин:"Отпуск на автомобиле и без проблем"
25.07.2013
Летом миллионы семей отправляются в отпуск на своем автомобиле. В связи с этим... Подробнее...
Алекс Ремез, глава Xerox в Украине "О тенденциях рынка печатных устройств"
02.07.2013
Согласно данным IDC, в период с января по март 2013 года мировой рынок устройств... Подробнее...
Олег Стефанюк: "Нельзя контролировать неподконтрольное..."
13.06.2013
В США все больше и больше  оборотов набирает скандал  связанный со сбором... Подробнее...
Олександр Муляр:"Орендні платежі за землю є джерелом доходу"
21.05.2013
В Україні мораторій на купівлю-продаж сільськогосподарських земель діє вже... Подробнее...
Ларри Могелонский: "Отели через 10 лет - шокирующий сценарий"
06.03.2013
  Перед Вами полностью вымышленный, но весьма... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 3.12.2013 Лучшие в творческой
  • 15.11.2013 Смартфонів стало
  • 15.11.2013 Заявление Forbes о
  • 14.10.2013 Жителям Новопечерских Липок
  • 3.10.2013 Рабен-Україна: 10 років
  • 26.9.2013 Расширение портфеля
  • 15.9.2013 Флагманская модель уже в
  • 10.9.2013 Болельщиков одели в
  • 5.9.2013 Дослідили маньяків
  • 2.9.2013 "Данон" провожает
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Діловий Web-портал "Бізреліз"

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 оф. тел.: +38044 3323256

 моб.тел.: +38067 5024220

 моб.тел.: +38050 4102246

 e-mail: biz@bizreliz.com

 e-mail: bizreliz@gmail.com 

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Довкілля
  • Енергетика, Хімія
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Освіта
  • Офісна техніка
  • Події
  • Політика
  • Право
  • Промисловість
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені