This version of the page http://kr.biznesoblast.com/page6/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-24. The original page over time could change.
Кіровоград Медіа-компанія
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Работа в Крыму
Механик
Конструктор
Инженер-конструктор
Менеджер по качеству
Менеджер по продажам стройматериалов
финансовый аналитик работа Донецк


Интернет реклама УБС

НОВИНИ

Кіровоградців лікуватимуть сімейні лікарі, якщо виживуть - спеціалісти...

16.04.2013

Медична реформа, що проводиться зараз у Кіровограді, не передбачає закриття поліклінік та скорочень лікарів. Таку інформацію з метою роз’яснення основних моментів реформи повідомила на прес-конференції у Кіровоградській міській раді начальник управління охорони здоров’я Оксана Макарук. Чиновник пояснила, що зараз більша частина населення не розуміє суті реформ, тож головним завданням є  пояснити людям, що передбачають перед собою зміни, до чого вони призведуть.
 

коментувати)

Скільки грошей розтринькала кіровоградська колонія?

15.04.2013

Держфінінспекція у Кіровоградській області упродовж січня-березня 2013 року забезпечила усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 6,2 млн. грн. З них відшкодовано і поновлено втрат на суму 4,2 млн грн та забезпечено надходження фінансових ресурсів до бюджетів, бюджетних установ і організацій на суму 2 млн грн.

 

коментувати)

У Кіровограді відбудеться зустріч з дитячою письменницею

15.04.2013

16 квітня об 11.00 в обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка відбудеться творча зустріч поетеси Антоніни Царук з користувачами бібліотеки та всіма бажаючими.
 

коментувати)

Збірна скелелазів Кіровоградщини - бронзовий призер Чемпіонату України

15.04.2013

Збірна скелелазів Кіровоградської області в командному заліку стала бронзовим призером Чемпіонату України зі скелелазіння серед юнаків та дівчат (вид програми болдерінг). Змагання проходили 12-14 березня у Дніпропетровську і зібрали 156 найсильніших спортсменів із п’ятнадцяти регіонів України.

 

коментувати)

На юнацькому Чемпіонаті України з греко-римської боротьби кіровоградець завоював «бронзу»

12.04.2013

Кіровоградець Андрій Кулик став бронзовим призером Чемпіонату України з боротьби греко-римської серед юнаків 1998–1999 р.н.

 

коментувати)

У Кіровограді призначений новий посадовець

12.04.2013

Начальником управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської обласної державної адміністрації з 12 квітня призначено Віталія Останнього.

 

коментувати)

Байкери Кіровоградщини гасають без шоломів та документів

12.04.2013

ДАІ Кіровоградщини провела перевірку дотримання Правил дорожнього руху власниками мототранспорту 10 квітня.

коментувати)

На Кіровоградщині дошкільнята відвідали Кінологічний центр та запустили в небо голубів

11.04.2013

У Кінологічному центрі при УМВС України в Кіровоградській області несуть службу 20 чотирилапих помічників різних порід. Саме на вміння і навички службових собак кіровоградських правоохоронців завітали подивитися малята з відомчого дошкільного закладу «Золотий ключик».

коментувати)

На реконструкцію доріг Кіровоградщини виділена солідна сума

11.04.2013

Якщо вірити статистиці, то повільне реагування на виклик швидкої допомоги до віддалених населених пунктів пов’язане з поганим станом доріг.

коментувати)

Заступник мера Кіровограда надав вичерпні відповіді громадянам

11.04.2013

Через велику зайнятість Олександр Саінсус не мав змоги поспілкуватись із громадянами. Та замість нього це відповідальне завдання виконав Сергій Поліщук.

коментувати)

Влада Кіровограда закривати КТК не хоче, але утримувати не може

10.04.2013

 Заступник кіровоградського міського голови Ігор Василенко не настільки категоричний, щоб вимагати закриття Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу

коментувати)

Кіровоградщина заманить туристів «зеленими садибами»

10.04.2013

 Туристична галузь Кіровоградської області потребує нових якісних підходів. Про це повідомила заступник голови обласної державної адміністрації Галина Пастух, передає «Весь Кіровоград».

коментувати)

В Кіровограді 11 рятувальників гасили жіночий перекур в ліжку

10.04.2013

 У Кіровограді по вулиці Волкова горіли домашні речі у квартирі на четвертому поверсі п′ятиповерхівки. Винуватицею пожежі стала 32-річна дочка власниці квартири, яка влаштувала перекур у ліжку.

коментувати)

Кіровоградці, у квітні набувають чинності зміни законодавства у сфері дорожнього руху!

05.04.2013

Департамент ДАІ МВС України нагадує громадянам, що з 15 квітня вступають в силу зміни до діючих Правил дорожнього руху. Нововведення зумовлені перш за все необхідністю приведення діючого законодавства до міжнародних стандартів.

коментувати)

Скільки школярів перебувають на обліку в органах внутрішніх справ

05.04.2013

В період весняних шкільних канікул правоохоронці Кіровоградщини активізували профілактичну роботу серед неповнолітніх з метою попередження вчинення ними і стосовно них адміністративних і кримінальних правопорушень.

коментувати)

Громадська зупинка для особистого транспорту в Кіровограді

05.04.2013

На вулиці Гоголя біля будівлі міської ради знаходиться зупинка для громадського транспорту. Але скористатися за призначенням нею не вийде, тому що водії легкових і вантажних автомобілів паркують свої транспортні засоби прямо біля зупинки. Громадянам, що чекають маршрутку, доводиться виглядати з-за машин і виходити на дорогу, щоб зупинити транспорт.

коментувати)

У Кіровограді майже півтисячі ВІЛ-інфікованих

04.04.2013

В обласному центрі на обліку перебуває майже півтисячі ВІЛ-інфікованих кіровоградців.

коментувати)

2 червня відбудуться вибори 5 сільських голів у 3 районах області

04.04.2013

Позачергові вибори п’яти сільських голів в області призначені на неділю, 2 червня 2013 року. Відповідні постанови прийняла Верховна Рада.

коментувати)

На Кіровоградщині мікроавтобус зіткнувся з деревом: є жертви

04.04.2013

31 березня, у Компаніївському районі, на 94 кілометрі автодороги Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв, сталося ДТП в якому молода жінка отримала травми.

коментувати)

У Кіровограді лікар відмовився оперувати пацієнта з відкритим переломом руки

03.04.2013

29 березня житель Кіровограда громадянин В. під час гри у футбол невдало впав і зламав собі ліву руку. Через деякий час друзі привезли його на машині в обласну лікарню для отримання допомоги.

коментувати)

12345678910...15


НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".