This version of the page http://mim.kiev.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-18. The original page over time could change.
Міжнародний Інститут Менеджменту (МІМ-Київ) - програма MBA, Senior Executive МBA, програми PMD, міні-МВА, mini-MBA, фінанси, менеджмент, маркетинг, реклама, еккаунтинг, бізнес-освіта

КАЛЕНДАР ПРОГРАМ НА 2013-2014 р.

Зверніть увагу:

  • Секція ділової англійської мови запрошує 
  • Соціальна мережа МІМ-Київ
  • Інформаційні ресурси МІМ-Київ

Контактні телефони:

Інформація про програми та вступ до МІМ-Київ:

 

(044) 585-02-85

Адміністратори програм:

(044) 585-02-60

(044) 585-02-61

Офіс по роботі з випускниками:

(044) 585-02-78

Факс:

(044) 585-02-65

 

 

21 листопада
Зустріч Клубу підприємців Асоціації випускників МІМ-Київ

Дата проведення: 19 грудня, четвер, 19:00

Спікери: Денис Довгополий, Максим Храмов

Аудиторія заходу: МІМівець +1

20 листопада
Презентація програм MBA, Senior Executive MBA

Дата проведення: 16 січня 2014 р., четвер, 19.00

У програмі презентації: особливості програм МІМ-Київ, спілкування із випускниками.

Бізнес-освіта – це інвестиція у самого себе, тож запрошуємо Вас до МІМ-Київ, якщо Ви потребуєте поштовху у кар’єрному зростанні, прагнете підвищити свою ефективність як управлінця, опанувати нові компетенції, систематизувати власний управлінський досвід.

Всі анонси

17 грудня
МІМ-Київ - генеральний партнер візиту Йонаса Ріддерстралє до Києва

5 грудня в Києві відбувся майстер-клас шведського бізнес-мислителя Йонаса Ріддерстралє на тему: «Стратегії, які змінюють правила гри». Генеральним партнером заходу виступила бізнес-школа МІМ-Київ. Майстер-клас відвідало більше 300 управлінців і власників компаній.

6 грудня
Життя МІМ-Київ у листопаді 2013 р.

У листопаді в МІМ-Київ відбулися майстер-класи закордонних та вітчизняних експертів бізнесу, майстерні бізнесу з випускниками МІМ-Київ, стартували три середньострокові програми управлінського розвитку, а також пройшло чимало практичних заходів та зустрічей. Що цікавого і нового в МІМ-Київ, а також про підсумки листопаду - у щомісячному дайджесті бізнес-школи.

2 грудня
У МІМ-Київ говорили про створення та управління брендами

28 листопада, за підтримки газети «Сегодня», в МІМ-Київ відбувся семінар Андрія Длігача та Олени Юзькової на тему «Створення та управління брендами».

30 листопада
Віталій Ткаченко (МВА 2007) розповів як створити споживача в ритейлі та FMCG

18 грудня в бізнес-школу завітав випускник програми МВА 2007 року Віталій Ткаченко. Головною темою зустрічі стало питання «Як створювати споживача в ритейлі та FMCG. Під час обговорення актуального питання учасники дискутували на рахунок того, чому ритейл і FMCG не можуть домовитися та що потрібно робити щоб бути успішним в маркетингу FMCG та у  рітейлі.

28 листопада
Вітаємо із випуском слухачів короткострокової програми PMD «Маркетинг»

23 листопада успішно закінчили навчання, отримали сертифікат МІМ-Київ і державне свідоцтво про підвищення кваліфікації слухачі програми управлінського розвитку PMD «Маркетинг».

25 листопада
МІМ-Київ відкрив нову програму для менеджерів PMD «Менеджмент+Лідерство» (M&L)

22 листопада в бізнес-школі МІМ-Київ стартувала нова програма для управлінського персоналу PMD «Менеджмент+Лідерство» (M&L).

23 листопада
Питання ефективного управління витратами на персонал обговорювали під час менеджмент-кафе в МІМ-Київ

20 листопада в бізнес-школі MІM-Київ відбулося засідання менеджмент-кафе. У рамках зустрічі учасники заходу говорили про те, як ефективно управляти витратами на персонал.

21 листопада
Майбутніх керівників «Донбасенерго» навчають провідні викладачі бізнес-школи МІМ-Київ

Співробітники ПАТ «Донбасенерго» з жовтня 2013 року приступили до навчання в рамках корпоративної програми підвищення кваліфікації управлінського персоналу бізнес-школи МІМ-Київ.

20 листопада
Викладачі МІМ-Київ обговорювали з гостями бізнес-сніданків стратегію «на серветці» та систему поступок у перговорах

МІМ-Київ провів бізнес-сніданки з Андрієм Длігачем та Олександром Сударкіним під час яких обговорювали стратегію «на серветці» та систему поступок у перговорах

18 листопада
В МІМ-Київ відбулася зустріч у форматі «Очима викладачів»

13 листопада у МІМ-Київ відбувся захід у форматі «Очима викладачів». Головною темою зустрічі стало управління бізнесом в турбулентному світі. Розмова йшла про такі важливі питання як: динамічність сучасного бізнес-середовища, швидкі зміни, як шанс виходу з складної ситуації; проекти, як реалізація можливостей.

Всі новини