This version of the page http://www.yaltapages.info/news/politics (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-14. The original page over time could change.
Новости » Политика — Большая Ялта - отзывы, контакты
13 Декабрь, 2013  |  2097 мест  |  924 отзывов Зарегистрироваться |  Войти
вранці
+2…+4
ясно
вдень
+3…+4
ясно
увечері
  0…+3
ясно
вночі
−1…0
мінлива хмарність

Новости

Новости » Политика

Обновлено: 19 часов 45 минут назад

Попов назвав помилкою спробу штурму будівлі КМДА

21 час 37 минут назад

1 грудня активісти Євромайдану увійшли до Будинку профспілок і в будівлю Київської міської державної адміністрації, де влаштували штаб. 5 грудня працівники виконавчої служби оголосили мітингувальникам рішення Шевченківського районного суду Києва, яке зобов’язує їх залишити приміщення КМДА.


Российский оппозиционер Немцов стал в Украине персоной нон-грата

12 Декабрь, 2013 - 23:32

Согласно информации, Служба безопасности Украины не объяснила причину, по которой Немцову отказали во въезде, и не уточнила, как долго этот запрет продлится. На прошлой неделе он провел в Москве акцию в поддержку Евромайдана, а теперь не сможет приехать в Украину, пишет Украинская правда.


В Брюсселе стартовали переговоры ЕС и Украины

12 Декабрь, 2013 - 22:19

Первый вице-премьер Украины Сергей Арбузов заявляет, что у Киева есть политическая воля подписать Соглашение об ассоциации с ЕС, и это будет сделано "в ближайшее время". Об этом он сказал в четверг в Брюсселе, передает "Интерфакс-Украина".


Глава Міноборони спростував залучення армії до акцій у Києві

12 Декабрь, 2013 - 21:36

Глава оборонного відомства нагадав, що згідно зі статтею 17 і статтею 37 Конституції України участь підрозділів Збройних Сил України у внутрішньополітичній боротьбі повністю виключено.


Яценюк запевнив, що ЄС готовий фінансово допомогу Україні

12 Декабрь, 2013 - 20:56

Нагадаємо, сьогодні віце-президент Єврокомісії Кетрін Ештон заявила, що Угода України і ЄС передбачає надання Україні комплекту інструментів для зміцнення економіки, а не гроші. Мова не йде про підхід, що передбачає виділення грошей в обмін на підпис під угодою, - запевнила вона.


В українському МЗС відреагували на резолюцію Європарламенту

12 Декабрь, 2013 - 20:10

Нагадаємо, що Європейський парламент закликав до негайної роботи посередницької місії ЄС на найвищому політичному рівні для надання допомоги у вирішенні кризової ситуації в Україні. Про це йдеться в резолюції, ухваленій у четвер стосовно подій у Києві.


В СБУ заяви Москаля про газову атаку Майдану назвали провокацією

12 Декабрь, 2013 - 20:06

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Геннадій Москаль стверджує, що на запрошення керівництва СБУ в Україну прибули консультанти ФСБ Росії, які спеціалізуються на розгоні демонстрацій.


Влада піде на провокації, щоби запровадити НС в країні, вважає Балога

12 Декабрь, 2013 - 19:55

За його даними, до столиці країни звозять навіть працівників патрульно-постової служби. Провокації може бути організовано саме на майдані, який організовує влада.


МВС підтвердило прибуття до Києва додаткових сил міліції

12 Декабрь, 2013 - 19:36

"Хочу заспокоїти громадян та представників ЗМІ, що це ротація, тобто, заміна особового складу, який раніше прибув для надання допомоги київському гарнізону міліції у забезпеченні громадського порядку", - повідомив він.


У Львові пікетували відділення Укрпошти та СБУ

12 Декабрь, 2013 - 19:00

Нардеп наголосила, що пікетувальники підуть під управління СБУ, щоб сказати: «Ні – репресіям проти учасників Євромаданів». Також мітингувальники пікетуватимуть Львівську дирекцію "Укрпошти", оскільки її керівник, як заявила Сех, не впускає працівників на мітинги.


Польща проситиме ЄС бути активнішим щодо України

12 Декабрь, 2013 - 18:02

Польща під час засідання Ради міністрів закордонних справ ЄС, що відбудеться 16 грудня в Брюсселі, закликатиме європейських колег до активних дій щодо України. Про це у Сеймі Польщі заявив міністр закордонних справ РП Радослав Сікорський, передає власний кореспондент Укрінформу.


Мер Луганська закликав городян вирушити до Києва на вихідні

12 Декабрь, 2013 - 17:34

Міський голова Луганська Сергій Кравченко запросив небайдужих до долі своєї країни луганчан найближчими вихідними поїхати до Києва. Свій заклик він оголосив на прес-конференції в міській раді, передає кореспондент Укрінформу.


Європарламент рекомендував провести в Україні дострокові вибори

12 Декабрь, 2013 - 17:20

Депутати закликали українську владу піти на переговори з протестувальниками і негайно звільнити заарештованих учасників акції. "У будь-якому демократичному суспільстві нові вибори можна провести, коли знову є потреба підтвердити легітимність", - йдеться у резолюції.


Путин об Украине: Россия ничего никому не навязывает

12 Декабрь, 2013 - 15:22

Напомним, сегодня президент РФ Владимир Путин заявил, что Россия готова работать на экспертном уровне с Украиной по вопросам, касающиеся Таможенного союза.


Івано-Франківська облрада провела виїзну сесію на київському Майдані

12 Декабрь, 2013 - 14:28

"Івано-Франківська обласна рада провела абсолютно легітимну сесію з кворумом, виїзну сесію тут, у Києві, біля центральної сцени на Майдані, й оголосила свою підтримку Євромайдану", - повідомив народний депутат (ВО "Свобода") Олександр Сич.


Ештон близько години спілкувалася з Яценюком, Кличком і Тягнибоком

11 Декабрь, 2013 - 01:13

Говорячи про сьогоднішню зустріч із заступником Держсекретаря США Вікторією Нуланд, А. Яценюк зазначив, що "США підтримують демократію в Україні". Він також додав, що не може розкривати усіх деталей перемовин, однак зазначив, що був змістовний діалог.


Украинская оппозиция назвала условия для начала переговоров с властью

11 Декабрь, 2013 - 00:48

Необходимо отпустить задержанных участников акции протеста, уволить главу МВД и вернуть в казармы солдат внутренних войск, заявил бывший министр внутренних дел Украины Юрий Луценко. Фракция "УДАР" требует отставки кабинета министров.


На Майдані оголосили мобілізацію. Готуються до «зачистки»

10 Декабрь, 2013 - 22:45

У пресс-службі "Батьківщини" оприлюднили доровір оренди Будинку профспілок, передає УНН. Нагадаємо, комендант Штабу національного спротиву Степан Кубів повідомив, що приміщення Будинку Федерації профспілок на Майдані незалежності, 2 орендується народними депутатами на підставі договору оренди.


Європарламент одностайно підтримав Євромайдан

10 Декабрь, 2013 - 22:02

Під час засідання Європарламенту депутати одностайно висловилися на підтримку українців на Євромайдані. Так, депутат від європейських народників Яцек Саріуш-Вольський заявив, що Україна "є ключовим питанням для Європи".


Ештон перед зустріччю з Януковичем побувала на Майдані

10 Декабрь, 2013 - 21:49

Верховний представник ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Кетрін Ештон побувала на Майдані, а потім провела зустріч з президентом Віктором Януковичем.


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • вперед →
  • » |

Использование информации разрешается при условии обязательного указания активной гиперссылки на сайт Справочник Большой Ялты, для печатных изданий – с формулировкой «по материалам Информационного портала Справочник Большой Ялты». Администрация сайта не всегда разделяет мнение авторов статей и не несет ответственности за содержание информации, которая размещается посетителями ресурса.

Добавить компанию
Реклама в Справочнике Ялты

О проекте, Обратная связь
Новости проекта
Наши партнеры
Города Украины

Как с нами связаться