This version of the page http://www.pampers.ua/pampershistory (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-16. The original page over time could change.
Pampers Україна Історія Перейти до навігації
Ласкаво просимо!  Приєднатися зараз  або   Увійти  

Сообщества Pampers
   

Історія Pampers

Засновник

Віктор Міллз був американським інженером-хіміком. Він працював в компанії Procter & Gamble Co., коли в 1950 році винайшов одноразовий підгузник, першими, на кого даний підгузник був випробуваний були
власні онуки Міллза
(b. 1897 - d. Nov. 1, 1997).

www.britannica.com

1950-і

Досвід завжди приносить свої плоди. Віктор Міллз, працюючи на Procter & Gamble, прагнув лише полегшити собі життя, коли йому доводилося міняти пелюшки своїм онукам. Результат усього цього - підгузники Pampers.

1960-і

На відміну від іншої продукції, Pampers - підгузник, що допомагає зберегти шкіру немовляти сухою надовго, тим самим полегшуючи життя батьків, був спрямований на реалізацію в магазини, супермаркети і аптеки. Єдине питання було - де саме розмістити дану продукцію: в розділі коштів по догляду, продуктовому відділі, в секції паперової продукції або навіть у відділі медикаментів.

1970-і

Величезні зусилля були спрямовані на подальше вдосконалення підгузників. З новими підгузниками батьки могли легко перевірити його вміст, не побоюючись забруднитися і не зіпсувавши при цьому сам підгузник. Велася активна розробка підгузників різних розмірів, що дозволяють краще вбирати вологу в залежності від активності дитини, а також підгузників для новонароджених з більш м'яким шаром.

1980-і

У часи жорсткої конкуренції необхідно було виділятися, навіть виробляючи підгузники. У числі інновацій Pampers були: нова економічна упаковка, супер тонкий всмоктуючий шар на основі гелю, еластичні вставки, застібки, за допомогою яких можна регулювати підгузник, а також створено більш м'який шар.

1990-і

Забудьте про гроші. Ми розробили ультра тонкі підгузки Ultra Dry Thins, що дозволяють вбирати вологу ще ефективніше. Еластичний пояс щільно прилягає до тіла малюка і запобігає протікання.

Сьогодні

Ви запитаєте що далі? Ми ніколи не зупиняємося на досягнутому, завдяки чому було створено дихаючі підгузники, так, саме дихаючі, а також новий шар, просочений спеціальним лосьйоном, що захищає шкіру немовляти. Дідусь Віктор міг би нами пишатися.