This version of the page http://www.nora-druk.com/index.php?limitstart=135 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-12. The original page over time could change.
Нора-Друк

Нора-Друк

Main Menu

скачати актуальний прайс 14/07/13

ДО УВАГИ АВТОРІВ

До розгляду НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ рукописи: поезії, збірок оповідань, фантастики/фентезі, містики, історичних романів, книжок для дітей.
Рукописи (ВИКЛЮЧНО УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ) надсилати разом з інформацією про автора і твір (ПІБ автора, освіта, досвід, жанр твору, короткий синопсис або анотація твору) електронною поштою на адресу rukopys@gmail.com
Рукописи не рецензуються

Якщо впродовж трьох місяців від дати відправки рукопису видавництво не звернулося до Вас стосовно підписання угоди на видання, це означає, що твір до видання НЕ ПРИЙМАЄТЬСЯ! Автор може звернутися у видавництво за довідками щодо отримання твору за тел.: +38044 4590944.
Видавництво не несе відповідальності за роботу фільтрів «анти спам», що встановлені на поштовому сервері.

Авторське право у видавничій справі в питаннях і відповідях. / Афонін О. В., Харченко О. М., Руденко І. С./ – К.: Нора-Друк, 2010. – 80 с.
Автори матеріалів, зібраних у цій книзі, намагалися в доступній формі вісвітлити проблеми, які виникають у творців книг – письменників і видавців – в процесі роботи.
Це видання здійснено за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Точка зору, відображена у даному виданні, може не співпадати з офіційною позицією Уряду США.
скачати файл в пдф

лінки

Login Form



  • Забули свій пароль?
  • Забули своє Ім’я Користувача?
  • Зареєструватися


urban strike андрій кокотюха анна багряна антон кушнір артем чапай валентин терлецький вікторія горбунова галина вдовиченко детектив друг читача за чверть десята книгарня є коронація слова лариса денисенко львів любко дереш лідери продажу максим кідрук мандри олексій волков париж переклад презентація рецензія творча зустріч франція хмарочос юрій макаров ірен роздобудько

 

Resources

нові видання:

 

"Це більше за любов до грибів" - Віталій Жежера про Андрія Бондаря
Написав Анна БАЛАКИР   
Понеділок, 08 жовтня 2012, 00:04

Джерело: Gazeta.ua

Сьогодні, 6 жовтня, на "Книжковому Арсеналі" представили збірку Андрія Бондаря "Морквяний лід". Сюди увійшли колонки письменника, які з'являлися у "Газеті по-українськи" останні 6 років.

"Завжди здавалося, що вище Віталія Жежери у колонках стрибнути не можна, - розповів Андрій Бондар. – Перебування з ним в одному просторі, створює ніби спільний текст. Одну колонку присвятив йому. З цим пов'язана містична історія. 2008-го у нас почалися гриби, яких не було 2 роки. Я згадав тоді чомусь про Віталія. У колонці назвав його грибом. Він довідався про це зі свіжого номеру і одразу мені передзвонив. Сказав, що у нього сьогодні день народження. Я про це не знав".

Детальніше...
 
Письменник Олександр Гаврош: українські політики значно дурніші, ніж народ
Написав Надія Майна   
Неділя, 07 жовтня 2012, 23:48

Джерело: Главред

Гаврош – про письменників-кандидатів у депутати: «Не думаю, що вони гірші за водіїв, охоронців чи помічників олігархів, якими наповнена наша Верховна Рада».

На сайті «Главред» відбувся чат із письменником, дипломантом конкурсу «Коронація слова-2012» за роман «Капітан Алоїз», журналістом Олександром Гаврошем. Спілкуючись із читачами, він розповів про невтішний стан української журналістики та причини процвітання «джинси» у ЗМІ, про рівень українських драматургів та переважну більшість «відпочинкових» вистав у театрах, про те, як просувається робота над стрічкою «Іван Сила», та про людину-«вулкан енергії» Віктора Андрієнка, який є режисером фільму, про складності писання для дітей, письменників, що подалися в політику, а також чому в українській літературі не може бути конкурентів.

Подаємо стенограму чату з Олександром Гаврошем.

Детальніше...
 
З програми заходів «Книжкового Арсеналу»
Четвер, 04 жовтня 2012, 10:16

Запрошуємо на заходи, які проходитимуть в рамках фестивалю «Книжковий Арсенал – 2012» (Київ, вул. Лаврська, 12). Вхід вільний. З повною програмою заходів можна ознайомитися на сайті «Мистецького Арсеналу».

Автограф-сесії на стенді видавництва «Нора-Друк»

5 жовтня
15:00 – 15:50 Ірен Роздобудько
16:00 – 16:50 Євген Положій  
17:00 – 17:50 Олександр Гаврош
6 жовтня
14:00 – 14:50 Андрій Бондар

Презентації та майстер-класи

5 жовтня
17:00 – 17:50 / Зал №3 / «Як написати бестселер?». Майстер-клас Ірен Роздобудько.

6 жовтня
13:00–13:50 /Зал №3/. Презентація книжки «Морквяний лід» Андрія Бондара (видавництво «Нора-Друк»).

7 жовтня  
15:00–15:50 /Зал №1/. «Як написати бестселер?». Майстер-клас Лариси Денисенко.

 
Олександр Гаврош про книжку «Блукаючий народ»
Понеділок, 01 жовтня 2012, 17:53

Під час Форуму видавців у Львові відбулася презентація творів відзначених конкурсом «Коронація слова», які вийшли друком до цієї події. Короткий виступ Олександра Гавроша стосовно його нової книжки «Блукаючий народ».

Детальніше...
 
Детективи тернополянина не поступаються норвезьким і їх незабаром екранізує «1+1»
Написав Марія Власенко   
Субота, 29 вересня 2012, 12:40

Джерело: Тернопільська липа

Вчора у книгарні «Є» відбулась презентація книги «Емісар» нашого земляка Олексія Волкова, яка вийшла в світ цього року у видавництві «Нора-Друк».

Лікар, який пише детективи

Для наших читачів, які незнайомі з творчістю цього відомого в Україні майстра детективного жанру, розповімо трішки детальніше про цього відомого тернополянина.

Детальніше...
 
Євгенія Кононенко про роман Філіпа Лабро «Ці люди»
Написав Людмила ТАРАН   
Субота, 29 вересня 2012, 07:50

В інтерв'ю газеті «День» письменниця та перекладачка Євгенія Кононенко відповіла на питання стосовно книжки Філіпа Лабро «Ці люди»:

— Щодо Філіпа Лабро, мені справді прикро, що до цієї книжки — жодної уваги ні з боку читачів, ні з боку критики. Мені було дуже цікаво працювати над перекладом, бо де в чому йшла шляхом, яким в Україні ще не ходили. Наприклад, переклад реалій блоґерського середовища. Хоча україномовних юзерів дуже багато, проте самі реалій ще не всі мають українські назви. Цікаво було порівнювати французьких та українських блоґерів, наприклад, у Франції є такі тусівки, куди забороняють заходити з «ай-подом», щоб не видавати ґуґлівську ерудицію за свою власну. Також у книжці Лабро блискуче показано те, що діється за лаштунками французьких телеканалів. В Україні з’явилось кілька книжок про телебачення, також мені цікаво було порівнювати реалії. Адже сам автор працював багато років і зараз веде прямий ефір на телеканалі, тож писав про французьке телебачення з пристрастю й зі знанням справи.

Детальніше...
 
Розмова з Анною Багряною на телеканалі УТР
Понеділок, 01 жовтня 2012, 08:59

Проект "Україна єдина" на каналі "УТР": ведучий Василь Шандро розмовляє з Анною Багряною.

 

Детальніше...
 
Тернопільський “доктор Хаус” випустив нову книжку
Написав Раїса Дудкова   
Субота, 29 вересня 2012, 08:10

Джерело: Погляд. Новинний портал

Хірург за освітою та письменник за покликом душі, — Олексій Волков презентував тернополянам свою нову книгу “Емісар”. В словнику назва цієї книги трактується як таємний посланець, агент і довірена особа. Долю емісара випало нести головному герою-українцю, котрий за непередбачуваними обставинами життя потрапляє в чужу країну —Америку, живе там в одному з найбільш криміногенних міст Чикаго, і починає грати роль емісара, паралельно з цим втілюючи в реальність мрію всього свого життя. Яку саме автор не розркиває, жартує, що намагався писати роман так, щоб читач до кінця книжки не міг передбачити фінал.

Детальніше...
 
Олексій Волков презентує новий роман в Тернополі
Середа, 26 вересня 2012, 17:00

«Книгарня Є» та видавництво «Нора-Друк» 27 вересня 2012 р. о 18:30 запрошують на презентацію нового роману Олексія Волкова «Емісар». Презентація відбудеться в тернопільській «Книгарні Є» за адресою: Тернопіль, вул. Валова, 7-9, вхід вільний.

Про роман «Емісар». Власнику кафе «Артист» відомо про його відмінність від решти людей. Проте він навіть не здогадується, чому потрапляє у вир зіткнення інтересів спецслужб. Опинившись у чужій країні, головний герой роману змушений грати нав’язану йому роль загадкового емісара, на якого чекають підступні пастки і карколомні відкриття. Та, навіть балансуючи на краю прірви за крок від загибелі, він вперто просувається до здійснення мрії усього свого життя… Твір номінувався на конкурсі «Гранд-Коронація».

Детальніше...
 
Більше статтей...
  • Валентин ТЕРЛЕЦЬКИЙ презентує новий роман «Хмарочос» в Києві
  • Звернення до колег
  • БЕСТСЕЛЛЕРИ ВЕРЕСНЯ
  • Лідери продажу від "Нора-Друк" на 19-му Форумі видавців у Львові
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 16 з 40

1. оберіть книжку та натисніть BUY, щоб купити; 2. оберіть оплату карткою; 3. заповніть поля Mobile phone: Name: Region: E-mail: 4. оплатіть книжку; 5. отримайте замовлення в найближчому відділенні "Нової пошти". УВАГА! доставка - "Нова пошта" (оплата за доставку - при отриманні замовлення у відділенні "Нової пошти")

subscribe

Будь ласка, введіть свою електронну адресу, щоб отримувати наші новини