This version of the page http://smf.in.ua/economics (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-10. The original page over time could change.
Экономика и Бизнес | Юридическая консультация Симферополь

загрузка...

Экономика и Бизнес

Правительство поддержало отмену коэффициентов для утилизационного налога

Правительство поддержало отмену коэффициентов , применяемых к ставкам эконалога за утилизацию снятых с эксплуатации транспортных средств

              Кабинет Министров Украины одобрил проект изменений в Налоговый кодекс в части отмены коэффициентов , применяемых к ставкам экологического налога за утилизацию снятых с эксплуатации транспортных средств.

Что даст подписание Соглашения об ассоциации с ЕС украинским аграриям

Подписание Соглашения об ассоциации с ЕС позволит украинским аграриям значительно расширить рынки сбыта своей продукции - Цимбал

От чего зависит размер пособия по безработице

Размер выплаты пособия по безработице зависит от страхового стажа , причины увольнения и размера заработной платы , получаемой гражданином перед увольнением.

Какие основные ошибки часто допускают кандидаты при общении с работодателем

Основные ошибки, которые часто допускают кандидаты при общении с работодателем

Изменен порядок подтверждения трудового стажа

Правление Пенсионного фонда Украины постановлением «О внесении изменений в Порядок подтверждения периодов работы, которые засчитываются в трудовой стаж для назначения пенсии на льготных условиях или за выслугу лет» от 26.06.2013 года № 9-1 внесло изменения в Порядок подтверждения периодов работы, которые засчитываются в трудовой стаж для назначения пенсии на льготных условиях ил

Як вирішувати ситуацію, при якій ваше помешкання залили сусіди

Як вирішувати ситуацію, при якій ваше помешкання залили сусіди?

Роз’яснення для мешканців багатоповерхових житлових будинків щодо вирішення ситуації, при якій їх сусіди з різних причин заливають квартири в ефірі каналу «1+1» надав директор Департаменту житлової політики Мінрегіону Сергій Мартинчук.

Перше, що необхідно зробити, як пояснив представник Міністерства, слід телефонувати в об’єднанні диспетчерські служби (ОДС), які існують у кожному мікрорайоні і працюють цілодобово.

Посилено порядок накладення штрафів у будівництві

Набула чинності постанова Кабміну від 02.10.2013 № 735, якою у новій редакції викладено Порядок накладення штрафів за правопорушення у сфері містобудівної діяльності.

Згаданою постановою посилюється механізм стягнення штрафів за порушення підрядниками та забудовниками будівельних норм, правил та інших нормативних документів у будівництві.

Зокрема, при виявленні порушень інспектори Держархбудінспекції тепер можуть відразу ж накласти на забудовника штраф.

Підприємці можуть захистити свої права, зателефонувавши до органів прокуратури

У разі порушення прав підприємців контролюючими та правоохоронними органами, суб’єкти можуть звернутися на телефони «гарячої лінії» органів прокуратури.

Процедура отримання паспортів маршрутів на перевезення спроститься

За результатами опрацювання, в Держпідприємництві погодили надісланий проект, який передбачає спрощення паспорта автобусного маршруту.

На опрацювання в Держпідприємництво надійшов проект регуляторного акта, розроблений Міністерством інфраструктури України, а саме, проект наказу «Про затвердження Змін до Порядку розроблення та затвердження паспорта автобусного маршруту».

Ціни на овочі на сьогодні є нижчими, ніж у жовтні 2010 року

За інформацією Прес-служби Мінекономрозвитку, згідно даних моніторингу, який здійснюється Держстатом, упродовж останнього часу на внутрішньому ринку спостерігається коливання цін на деякі види овочів так званого "борщового набору".

В жовтні 2013 року ціни на картоплю і цибулю ріпчасту зросли на 14 %, проте вартість моркви зменшилась на 2,5%, буряк і капуста подешевшали на 4,7% та 12% відповідно.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • следующая ›
  • последняя »