This version of the page http://ua.korrespondent.net/world (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-05. The original page over time could change.
Новини світу, всі світові новини за сьогодні – Кореспондент - Korrespondent.net
  • РУС
  • УКР
  • ЖУРНАЛ
  • Я-КОРЕСПОНДЕНТ
  • ВІДЕО
  • ФОТО
  • НАЙПОПУЛЯРНІШІ
Світ
РекламаУ Норвегії чоловік, який убив трьох осіб при спробі викрадення автобуса, виявився вихідцем з Південного Судану
Чоловік, підозрюваний у вбивстві пасажирів міжміського автобуса на заході Норвегії, виявився приїжджим з Південного Судану, повідомляє норвезький телеканал TV2.

ВСІ НОВИНИ РУБРИКИ

У Лондоні підозрюваний в тероризмі сховався від поліції в паранджі
Лондонська поліція упустила підозрюваного в тероризмі 27-річного вихідця із Сомалі після молитви в мечеті.
Двох офіцерів ВМС США і малайзійця судять за привласнення десятків мільйонів доларів флоту
Американська прокуратура звинуватила двох офіцерів ВМС США і одного малайзійського бізнесмена в організації злочинного угруповання, що наживалося на поставках товарів і послуг флоту за завищеними цінами.
У Нігерії внаслідок атаки ісламістів на село спалені 300 будинків, вбито 27 осіб
Бойовики ісламістського угрупування Боко Харам здійснили збройний напад на село в штаті Борно на північному сході Нігерії, жертвами атаки стали 27 місцевих мешканців, спалено близько 300 будинків.
Руки вгору. Фоторепортаж з Російського маршу націоналістів у Москві
Корреспондент.net склав добірку найкращих репортажних знімків з наймасовішого Російського маршу в Москві - багатотисячної ходи російських націоналістів у столичному районі Любліно:
У трибуналі ООН справу Arctic Sunrise розглядатиме британець
У понеділок, 4 жовтня, суддя Андерсон, громадянин Великобританії, був приведений до присяги для початку розгляду звернення Нідерландів в трибуналі ООН у зв'язку з інцидентом навколо судна Greenpeace Arctic Sunrise і його екіпажу, який в Росії звинувачують у піратстві та хуліганстві.
Акції націоналістів у Москві. Відеорепортаж із Російського маршу
У понеділок, 4 листопада, в Москві відбулися кілька акцій націоналістів, приурочених до свята Дня національної єдності. За даними поліції, на Російські марші зібралися у цілому близько п'яти тисяч осіб, загалом акції пройшли без серйозних порушень.
Саудівська Аравія не має наміру виходити з ООН
Незважаючи на відмову від місця непостійного члена в Раді Безпеки ООН, Саудівська Аравія не збирається відмовлятися від роботи в ООН. Про це у понеділок, 4 листопада в Ер-Ріяді заявив міністр закордонних справ Саудівської Аравії Сауд аль-Фейсал.
Російські марші замість єднання: Найстаріша в Росії правозахисниця назвала свято невдалим
Найстаршою в Росії правозахисниці, голові Московської Гельсінської групи Людмилі Алексєєвої "сумно від "Російських маршів", однак вона вважає, що забороняти проводити такі заходи не можна.
В Іспанії двох поліцейських затримали за крадіжку 1 мільйона євро
В Іспанії були затримані двоє поліцейських, яких підозрюють у крадіжці близько одного мільйона євро. Про це в понеділок, 4 листопада, повідомляє новинне видання The Local.
На півночі Косова вибори були зірвані. У НАТО заявили, що сили KFOR не скорочуватимуть
За офіційними даними, 10 мерів були обрані в ході першого туру місцевих виборів в Косові 3 листопада, керівники ще 24 муніципалітетів визначаться за підсумками другого туру, а результати голосування в північних районах через бойкот та інциденти залишаються під питанням. Тим часом, генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен заявив, що чисельний склад сил KFOR під командуванням НАТО в Косові більше скорочуватися не буде.
ВСІ НОВИНИ РУБРИКИ

ПОПУЛЯРНІ В РУБРИЦІ

ЧИТАНІ КОМЕНТОВАНІ СОЦІАЛЬНІ
1
Евтаназія по-російськи. Українські журналісти завдали "удару у відповідь" російським ЗМІ, які пророкують Києву апокаліпсис
2
Взгляд: "Вийти і загризти цього урку зубами"
3
НГ: Кличко замінив Тимошенко
4
На Землі відбулося останнє в році сонячне затемнення
5
Руки вгору. Фоторепортаж з Російського маршу націоналістів у Москві

Обзор сети

Разместить рекламу