This version of the page http://ua.korrespondent.net/showbiz (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-05. The original page over time could change.
Новини шоу бізнесу Росії та України, остані новини шоу біза і культури – Кореспондент - Korrespondent.net
  • РУС
  • УКР
  • ЖУРНАЛ
  • Я-КОРЕСПОНДЕНТ
  • ВІДЕО
  • ФОТО
  • НАЙПОПУЛЯРНІШІ
Шоу-бізнес
Артисти Маріїнського театру і викладачі Вагановки вимагають звільнення Цискарідзе
Артисти балету Маріїнського театру і викладачі Академії російського балету імені Ваганової вимагають звільнити і переглянути призначення на посаду ректора академії Миколи Цискарідзе, а також художнім керівником Уляни Лопаткіної.

ВСІ НОВИНИ РУБРИКИ

З харківської Алеї зірок вкрали таблички Делона, Бельмондо і Рішара
З Алеї зірок у саду Шевченка в центрі Харкова невідомі викрали бронзові таблички з підписами до відбитків долонь відомих французьких кіноакторів Алена Делона, Жана-Поля Бельмондо і П'єра Рішара.
Ріанна повторила рекорд Елвіса
Колаборація Емінема (Eminem) та Ріанни (Rihanna) - сингл The Monster - зайняла перший рядок головного британського хіт-параду The Official UK Top 40 Singles Chart. Таким чином Ріанна повторила рекорд Елвіса Преслі та The Beatles, опинившись із черговим синглом на вершині чарту сьомий рік поспіль, повідомляє BBC News.
Тизер до фільму Німфоманка
У Мережі з'явився тизер № 5 до нового фільму Ларса фон Трієра про сексоголіків - Німфоманка.
Німеччина: у підвалі будинку виявили зібрання шедеврів модерністів вартістю 1,5 млрд євро
Несподівану знахідку зробили німецькі поліцейські у столиці Баварії. В одному з будинків Мюнхена вони виявили ціле зібрання шедеврів художників-модерністів.
Трейлер до фільму Виживуть тільки коханці
Фільм розповість про сімейну пару вампірів із символічними іменами Адам і Єва, чий любовний зв'язок тягнеться крізь віки. Кілька сотень років тому вони домовилися не вбивати заради свіжої крові людей, а отримувати її в лікарнях. Він - талановитий депресивний музикант з Детройта, вкрай скептичний щодо сучасного світу. Вона - богемна блондинка, яка проводить час у Танжері. Нещодавно вони вирішили пожити окремо. Однак рівно в той момент, коли пара возз'єднується, починаються проблеми, і створює їх молодша сестра Єви - юна вампірша Ава, що прибула в Детройт, яка не здатна контролювати емоції. У місті починаються дивні смерті, Адам і Єва змушені тікати в Алжир, але на цьому низка неприємностей тільки починається.
Розпочне з Меркель. Буш-молодший напише портрети глав держав
Екс-президент США Джордж Буш- молодший напише портрети 19 світових лідерів, які перебували при владі одночасно з ним.
The Hardkiss представили відео саундтрека до фільму Тіні незабутих предків
Українська англомовна група The Hardkiss представила відео на пісню Shadows of time - музичний трейлер до українського трилеру режисера Любомира Левицького Тіні незабутих предків, прем'єра якого відбудеться вже в листопаді.
Трейлер до фільму Тор 2: Царство темряви
Тору потрібно битися за порятунок Землі і Дев'яти Світів від таємничого ворога з часів, що передували виникненню всесвіту. Після подій, описуваних у фільмах Тор і Месники, головний герой бореться за відновлення порядку в космосі, але стародавня раса на чолі з Малекітом повертається, щоб занурити всесвіт назад у темряву. Зіткнувшись з ворогом, якому не здатний протистояти ні Одін, ні весь Асгард, Тор відправляється в ризиковану подорож, яка возз'єднає його з Джейн Фостер із Землі і змусить пожертвувати всім заради порятунку всесвіту.
Гра Ендера захопила американський прокат
Лідером північноамериканського кінопрокату за підсумками минулих вихідних стала фантастична стрічка Гевіна Худа Гра Ендера, повідомляється на сайті BoxOfficeMojo.
Трейлер до фільму Гра Ендера
Дія картини відбувається в 2135 році. Людство пережило два вторгнення інопланетної раси жукерів, лише дивом уцілівши, і готується до чергового вторгнення. Для пошуку пілотів і воєначальників, здатних принести Землі перемогу, створюється військова школа, в яку відправляють найталановитіших дітей.
ВСІ НОВИНИ РУБРИКИ

ПОПУЛЯРНІ В РУБРИЦІ

ЧИТАНІ КОМЕНТОВАНІ СОЦІАЛЬНІ
1
Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс знову одягли обручки
2
Вихід у прокат українського трилера Тіні незабутих предків знову відклали
3
Тизер до фільму Німфоманка
4
Памела Андерсон пробігла марафон у Нью-Йорку, зібравши $76 тисяч для на допомогу Гаїті
5
Корреспондент: 25 сміливих. Найкращі українські художники продемонстрували свої роботи на престижному виставковому майданчику Лондона

Обзор сети

Разместить рекламу