This version of the page http://project.ukrinform.ua/info/43500/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-03. The original page over time could change.
За чотири роки експорт плоского прокату з покриттям в Україні збільшився на 50 % | Ділова Україна
Каталог підприємств України
Додати компанію
Новини законодавства
Уряд схвалив призначення грантів Президента України для обдарованої молоді на 2014 рік  
В Києві переноситься робочий день з 6 листопада на 9 листопада 2013 р  
Погодження проектів регуляторних актів органів виконавчої влади здійснюватиме Держпідприємництво  
Фінансовий моніторинг
25.10.2013
Україна може отримати 156 млн євро від ЄС  
18.10.2013
НБУ підвищує вимоги обов’язкового продажу на всі валютні надходження  
04.10.2013
Україна має сплатити кредиторам близько $10,8 млрд  
Юридична консультація
01.11.2013
Чи маю я право отримати відшкодування при скороченні на підприємстві?  
24.10.2013
Чи має право вагітна жінка, коли стає на облік в жіночу консультацію, відмовитись від свого дільничого лікаря і піти до іншого?  
23.10.2013
Мою квартиру залили, в результаті чого я зазнала матеріальної шкоди. Що мені робити, до кого звертатись?  
Запитати у юриста
Спецпроекти

Курс валют
Офіційний курс гривні щодо іноземних валют
03.11.2013
100 доларів США799.3000
100 євро1090.3251
10 рублів Росії2.4919
додаткова інформація
Фінансовий моніторинг
23.09.2013

За чотири роки експорт плоского прокату з покриттям в Україні збільшився на 50 %

Експорт плоского прокату з покриттям в Україні перевищив докризові показники , збільшившись за останні чотири роки на 50 %. Про це заявив представник ДП « Держзовнішінформ » на 18- й міжнародній конференції , присвяченій плоскому прокату з покриттям.

Експорт і виробництво плоского прокату з покриттям в Україні перевищили докризові показники , збільшившись за останні чотири роки майже на 50 %. Про це заявив експерт ДП « Держзовнішінформ » , який виступив з доповіддю на конференції , проведеної 10-11 вересня в Мюнхені.

Організатором 18- й міжнародній конференції , присвяченій плоскому прокату з покриттям є MetalBulletin (Лондон ) - міжнародна комунікаційна майданчик, що об'єднує світових лідерів металургійної галузі.

ДП « Держзовнішінформ » і MetalBulletin об'єднує тривале співробітництво , в результаті чого представники ДП « Держзовнішінформ » заступник директора Руслан Філін , начальник відділу ринків чорної металургії Олександр Шейко та головний спеціаліст відділу ринків чорної металургії Роман Чигиринський були запрошені до участі в даній конференції . Зокрема Роман Чигиринський виступив з доповіддю « Плоский прокат з покриттям. Перспективи ринків СНД »і відзначив зростання виробництва плоского прокату з покриттям в Україні за останні чотири роки майже вдвічі. Так , якщо в 2009 році в Україні вироблено близько 240 тис. т плоского прокату з покриттям , то в 2012 році цей показник склав 430 тис. т , що відповідає докризовому рівню. Також відзначається зростання експорту плоского прокату з покриттям. У 2009 р. Україна експортувала 75 тис. т , а в 2012 році було експортовано 173 тис. т , тоді як докризовий показник 2007 року становив 125 тис. т. В той же час спостерігається стабільне зростання імпорту плоского прокату з покриттям в Україну , переважна частка в якому належить Китаю ( 27%). Також , за словами експерта ДП Держзовнішінформ » , щорічне зростання споживання сталі з покриттям в Україні становить 5-12 % на рік.

Серед доповідачів на конференції також були представники компаній- найбільших гравців світового металургійного ринку - ArcelorMittal Flat Carbon Europe ( Люксембург ) , Sinosteel Shanghai Steel Service Co . ( Китай ) , Salzgitter Mannesmann Forschung ( Німеччина ) , MMK Metalurji ( Туреччина) та ін

Довідка
ДП « Держзовнішінформ » - провідний інформаційно -аналітичний та експертний центр України у сфері зовнішньої торгівлі , створений Міністерством зовнішньоекономічних зв'язків і торгівлі України в 1996 році. Місія компанії - сприяння українським експортерам шляхом надання інформаційної та експертної підтримки. Компанія надає повний спектр інформаційних , аналітичних , дослідницьких та експертних послуг: експертизу зовнішньоекономічних контрактів , дослідження ринків , випуск інформаційно -аналітичних продуктів ( бюлетень « Огляд цін українського та світового товарних ринків» , « Товарний монітор. Кон'юктура » , « Товарний монітор. Торговий баланс » , « Каталог « Імпортери та експортери України » ), управління порталом підтримки українського експорту www.ukrexport.gov.ua , організація та проведення конференцій , виставок.
http://dzi.gov.ua/