This version of the page http://www.philips.ua/about/company/index.page (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-02. The original page over time could change.
Philips - О компании

Про компанію

Про компанію

Royal Philips Electronics of the Netherlands (Нідерланди) – це міжнародна компанія, що працює в індустрії здоров’я та благополуччя, світовий лідер в галузі охорони здоров’я, споживчих товарів та освітлення. Нашою метою є покращення життя людей шляхом постійного впровадження інновацій. Потреби споживачів і принцип "Просто і довершено" лежать в основі всіх розробок компанії.

Бренд №1 у світовій індустрії здоров’я та благополуччя

Ми намагаємося підвищити якість життя людей, працюючи для їх здоров’я та благополуччя.

Простішими словами, ми хочемо допомогти людям вести здорове повноцінне життя. Коли мова йде про здоров’я, ми маємо на увазі не лише його медичні аспекти, але й підтримку хорошої форми, здорове харчування та в цілому вміння вести здоровий спосіб життя.

Благополуччя означає для нас загальну задоволеність життям, хороше самопочуття і настрій. Благополуччя – це ще й почуття умиротворення, безпеки та захищеності вдома, на роботі, в магазині чи на дорозі. Працюючи в сфері здоров’я і благополуччя людей, ми намагаємося зробити свій внесок у стабільний розвиток суспільства.

 
Інформаційний центр

Тут ви можете ознайомитися з останніми новинами компанії