This version of the page http://rabota.ogo.ua/resume_1740565.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-30. The original page over time could change.
Работа на http://rabota.ogo.ua: поиск работы, горячии вакансии и лучшие резюме
rabota.ogo.ua

Найти резюме / вакансию Добавить резюме / вакансию Регистрация Вход
« Предыдущая Следующая » Вернуться к результатам поиска

Резюме 0. Ищу работу менеджер з закупок в Львове, Каменке-Бугской, Буске

 
Опыт работы:

еще работаю

ПАТ"Укрсоцбанк"

должность: Спеціаліст відділу закупок

задачи: Організація сервісно-ремонтних та будівельних робіт Філії західного комерційного макрорегіону.Заключення договорів. Контроль їх виконання. Моніторинг ринку послуг в заданому секторі з метою оптимізації та економії коштів.

Октябрь 2008 - Октябрь 2012

ТОВ Будімекс Автодор

должность: Менеджер матеріально-технічного забезпечення

задачи: Планування кількості закупки матеріалів. Формування бюджету на закупку розхідних матеріалів . Ведення переговорів з постачальниками і клєнтами. Підписання договорів. Контроль виконання замовлень. Ведення дебіторської та кредиторської заборгованості. Оформлення залізничних документів.Ведення автомобільної логістики.

Октябрь 2007 - Октябрь 2008

ЗАО РК Євротек

должность: Ведучий спеціаліст напрямку СПК в группі запуску.

задачи: Відкриття та налагодження роботи в ТТ в секторі СПК. Навчаня персоналу, складання планів та завдань для керівників відділів, керування та контроль роботою відділів до їх повного переходу на сомостійну роботу. Робота із постачальника, формування замовлень, встановлення ціноутворення в данному регіоні. Проведення інвентаризацій на діючих точках.

Апрель 2007 - Октябрь 2007

ТзОВ ТК Інтермаркет

должность: керівника магазину “Барвінок”

задачи: Планування товарообігу та виконання планів поставлених керівництвом. Підбір та навчання працівників. Ведення касової та внутрішньої документації. Формування замовлення та відслідковування складських залишків. Робота із постачальниками та покупцями.

Октябрь 2005 - Март 2007

ТзОВ Метро Кеш Енд Кері

должность: З 3 жовтня 2005р заступник керівника відділу овочів З 12 лютого 2006р до 1 березня 2007 керівник відділу м’яса та ковбас

задачи: Відкриття Т.Ц. Налагодження роботи в овочевому відділі. Виправлення допущених помилок в мясному відділі Співпраця із постачальниками та покупцями. Проведення переговорів по закупці мяса та поверненні протер мінованої продукції постачальникам. Формування замовлення для постачальників. Відслідковування цін на ринку.Координація роботи відділу. Навчання підлеглих працівників та заступників. Проведення інвентаризацій. Відкриття нових ТТ.

Март 2005 - Сентябрь 2005

ТзОВ “Олмар”

должность: Торговий представник.координатор роботи дистриб’ютора у Львiвськiй обл

задачи: Робота iз торговими представниками: постановка завдань, контроль iх виконання, проведення мiнi тренiнгiв, контроль дебiторськоi заборгованностi

Январь 2005 - Март 2005

ТзОВ “Оверко”(Львівська пивна компанія)

должность: Торговий представник у м.Львовi

задачи: контроль i допомога торговим представникам компанii Оверко у виконанні поставлених задач перед ними вищим керівництвом. Робота iз мерчендайзерами: навчання,постановка завдань, контроль iх виконання. Підписання договорів із клієнтами

Март 2004 - Декабрь 2004

ВАТ ПБК “Славутич”

должность: Торговий представник у м. Львовi

задачи: Робота з VIP-клієнтами м Львова: контроль асортименту i залишків пива на складах клiентiв. Підписання місячних планів i завдань. Контроль рекомендованої цiнu на товар.

Апрель 2001 - Январь 2004

ТД” Мегаполiс”

должность: Торговий представник по Львiвськiй обл.

задачи: виконання поставлених планiв,контроль дебiторськоi заборгованностi, проведення промoакцiй в торгових точках.

Водительские права:
Права водiя категорii “В”
Добавлено: 27.08.2013 Обновлено: 27.08.2013 Всего просмотров: 102 ID резюме: 1740565
Первоисточник: RABOTA.ria.ua

Конкурси, проекти
Архів конкурсів
Новини Рівного