This version of the page http://www.ancor.ua/applicant/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-24. The original page over time could change.
Для пошукача

Для пошукача

Співпраця з АНКОРом для майбутньої кар’єри

Холдинг АНКОР будує довгострокові стосунки з кандидатами. Співпраця з фахівцями АНКОРу допоможе Вам швидко зорієнтуватися на ринку праці, вірно оцінити свої сили і вибрати той шлях, який найкраще відповідає нинішньому етапові розвитку Вашої кар’єри.

Ми можемо запропонувати для розвитку Вашої кар’єри роботу на постійній основі і в тимчасових проектах, як у компаніях наших клієнтів, так і в компаніях холдингу АНКОР.

За 21 рік ми влаштували на постійну роботу більше, ніж 22 000 осіб. Щороку ми надаємо роботу в тимчасових проектах більше, ніж 8500 особам.

Значну увагу ми приділяємо тому, аби взаємодія з АНКОРом була найзручнішою і ефективною як для компаній – наших клієнтів, так і для тих, хто зацікавлений у пошуку чи зміні роботи.

Переваги АНКОРу

  • Багаторічний досвід роботи у сфері пошуку і підбору персоналу.
  • Регіональна мережа, що охоплює Україну і країни СНД.
  • Глибока експертиза, що базується на галузевій і фаховій спеціалізації.
  • Кваліфікований персонал.
  • Розвинена технологія пошуку і підбору кандидатів.
  • Корпоративна інформаційна система, що має об’єднану, поновлювану і захищену базу даних, спеціально розроблену для АНКОРу.
  • Великі можливості у сприянні працевлаштуванню. Щороку ми ведемо проекти з кадрового забезпечення для понад1600 компаній.
  • Наші гарантії високої якості роботи - принципи ділової етики, зокрема – принципи роботи з кандидатами. 
  • Принципи роботи з кандидатами

    Індивідуальний підхід

    Перед тим, як запропонувати Вам конкретну позицію, ми запросимо Вас на інтерв’ю, щоб уточнити деталі Вашого досвіду роботи, фахові очікування і кар’єрні плани.

    Конфіденційність

    Інформація про Вас може бути надана нашому клієнтові тільки з Вашого дозволу. Ми не будемо проводити спеціальне тестування, будь-які дослідження і перевірку рекомендацій, попередньо не сповістивши Вас про це. АНКОР — одна з перших компаній на українському ринку кадрових послуг, що в своїй роботі спирається на Закон про захист персональних даних.

    Об’єктивність

    Консультанти АНКОРу зобов’язані не дискримінувати кандидатів з огляду на їх стать, вік, національність, політичні та релігійні переконання.

    Відкритість

    Ми обов’язково надамо Вам всі наявні у нас дані про компанію, яка запросить Вас на співбесіду, якщо ця інформація не носитиме конфіденційного характеру. Після проходження Вами інтерв’ю в компанії ми ознайомимо Вас з його результатами.

    Довгостроковий характер стосунків

    Уся надана Вами інформація з Вашого дозволу зберігається в інформаційній системі АНКОРу, що дозволяє будувати нашу довгострокову співпрацю з урахуванням змін у вашій кар’єрі. Ми управляємо цією інформацією згідно з законом «Про персональні дані».

    Безкоштовність послуг

    Усі послуги АНКОРу є для Вас безкоштовними: оплату послуг пошуку і підбору персоналу здійснюють наші клієнти. Крім того, з огляду на специфіку нашої роботи ми не можемо гарантувати Вам працевлаштування.

    Для того, щоб АНКОР міг розглядати Вашу кандидатуру на наявні позиції, Ви повинні надіслати нам своє резюме на адресу resume@ancor.ru  або заповнити анкету пошукача, а також підписати лист про згоду на використання Ваших персональних даних. Наші консультанти зв’яжуться з Вами, якщо у них будуть позиції, що відповідають Вашому досвідові, планам та очікуванням.

    Якщо Ви знайшли роботу завдяки АНКОРу і продовжуєте працювати в тій самій компанії або Ви є співробітником іншої компанії-клієнта АНКОРу, то наші консультанти не можуть звертатися до Вас з пропозиціями про зміну місця роботи. Це правило не діє лише в тому випадку, якщо Ви звернетесь до нас самостійно, попередньо сповістивши про це свого працедавця.

    Головний офіс АНКОРу в Україні, Київ:

    Телефон: (+38) 044-495-15-20 Режим роботи: понеділок-п’ятниця з 9.00 до 18:00

    Ел. пошта: hotline@ancor.ru


Заповнити
анкету
пошукача


Знайти
найближчий
офіс


Знайти
вакансію


Написати
в АНКОР


Залишити
відгук


Редагувати анкету
пошукача