This version of the page http://www.bratstvo.info/ua/novini (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-09. The original page over time could change.
Події
Зробити стартовою Додати в обране Написати листа
НАШІ АВТОРИ:
BRATSTVO
D.Korchinskiy
Alex BORGEZE
Chaplygin-s
Linux
LorkinZ
Mamka777
Mokluk
Sindikat 777
Vintovkin
Загрузка...

Кнопка сайту:











Головна Події

Калюжная Кристина

04.02.2003 г.р.

Приобретенная апластическая анемия, тяжелая форма В настоящее время проходит лечение в Охматдете, онкогематология, г.Киев В святом крещении Кристина Группа крови 2+ (положительная) Документы

 

В жизни каждого человека бывают моменты, которые делят его жизнь на «до» и «после». Для Кристинки Калюжной таким моментом стало 18 августа 2011 года, когда девочка упала с дерева и поломала руку. На следующий день ей сделали операцию – установили спицы в ручку и наложили гипс. Через месяц мама заметила, что у Кристины начала желтеть кожа. Девочку положили в инфекционную больницу и поставили диагноз – гепатит, хотя по результатам анализов ни один из видов вирусного гепатита выявлен не был. Через два месяца девочку выписали, но печень у нее так и не восстановилась, поэтому она снова попала в больницу. Через семь месяцев лечения в ПАГе печень восстановилась и в августе 2012 Кристинка закончила лечение. Очень они с мамой радовались этому событию, наконец-то, думали они, наша больничная жизнь закончена, первого сентября можно вместе со всеми детьми идти в школу в четвертый класс, так как из-за болезни предыдущий год занимались самостоятельно - дома или в больнице. 

Но как оказалось, все только начинается…. 18 сентября 2012 при плановой сдаче анализа крови были выявлены очень низкие показатели гемоглобина, тромбоцитов, лейкоцитов. Кристину положили в отделении педиатрии больницы «Охмадет» для установления причины такого падения анализов. После проведенного комплексного обследования девочке поставили новый диагноз: редкое и очень тяжелое заболевание системы крови: апластичная анемия (заболевание при котором костный мозг больного перестает производить достаточное количество всех основных видов клеток крови). 5 октября 2012 перевели в отделение онкогематологии для проведения курса имуносупрессивной терапии. 12 октября 2012 начался первый протокол лечения длительностью 120 дней.

По истечении 120 дней было проведено контрольное обследование: пункция костного мозга и трепанобиопсия, наблюдалась положительная динамика восстановления костного мозга. Но 23 марта 2013 поднялась температура и произошел полный обвал анализов. Врачами было принято решение о втором курсе имунносупресивной терапии. И начались новые 120 дней ожидания. Но, к сожалению, чудо не произошло, костный мозг так и не начал вырабатывать гемоглобин, тромбоциты и лейкоциты. Все десять месяцев лечения жизнь Кристины зависит от доноров крови и тромбоцитов. За время лечения было больше 80 трансфузий крови и тромбоконцентрата. На сегодняшний день из-за частых переливаний крови в организме малышки накапливается железо, что может привести к неправильной работе других органов. По заключению врачей Кристинка нуждается в пересадке костного мозга. Родственников у девочки всего-ничего – мама, которая по результатам типирования не подходит Кристинке как донор. Значит ТКМ нужна неродственная, значит – заграницей.

Еще одна просьба у нас на сайте… Написала я ее, прочитала… «Сухая» история болезни. Но, поверьте, за этой историей стоит маленький человечек, который пережил за свою маленькую жизнь так много и понимает все в этом мире побольше нас. Человечек, который любит рисовать, копировать голоса знаменитых людей, помогает дотащить коляску из игровой комнаты другому малышу, просто так, потому что пройти мимо, когда другому тяжело, не может. Человечек у которого есть огромная жажда и любовь к жизни. Помогите ему, пожалуйста, быть здоровым, помогите ему БЫТЬ. Счет из итальянской клиники должен поступить в ближайшее время, но по опыту других деток ТКМ «обходится» в 140-150 тыс.евро. Да, сумма большая, но ведь нас так много. Правда?

Реквизиты для оказания помощи:

Получатель: Приватбанк
Наименование Банка: Приватбанк
Номер счета: 2924 4825 5091 00
МФО: 305299
ОКПО 14360570
Назначение платежа:
Для зачисления на карту 5457 0823 9039 8118
Назначение платежа: Благотворительная помощь на лечение дочери.
Получатель: Калюжная Елена Владимировна (мама Кристинки)
Контактные данные:
Телефон мамы 099 262 6060 Елена
Тел.волонтера 067 772 5479, 050 446 0616 – Антонова Алла


Спортивный фестиваль WOG Yalta Rally Fest состоится в Ялте 13, 14 и 15 сентября при поддержке Автомобильной Федерации Украины (ФАУ). Благодаря инновационному формату (сочетание гоночных состязаний, зрелищного шоу и музыкального фестиваля) WOG Yalta Rally Fest 2013 имеет все шансы стать самым масштабным спортивно-культурным мероприятием в Украине. На фестиваль приглашен Президент Украины Виктор Янукович, а также ряд важных гостей из Украины и зарубежья.


6 червня, 2013 року на Київщині, у місті Вишневе, напали на громадянина Грузії. Звернення у СВ Вишнівський, Києво-Святошинського РВГУМВС, нічого не дав. Спершу навіть не хотіли реєструвати справу.

Але все ж таки, далі реєстрації справа не пішла, міліція нічого не робить і всіляко перешкоджає розслідуванню. Навіть написані скарги у Прокуратуру про бездіяльність органу внутрішніх справ та слідчого Тарасюка Михайла Юрієвича, нічого не дають.

Здавалося б буденна справа, але шокують відмовки працівників відділку у стилі: “Якщо Врадіївку спустили, то ви нам точно нічого не зробите”.

Наразі залучені ЗМІ, міжнародні організації із прав захисту людини та Посольство Грузії в Україні, адже в умовах сучасного “українського покращення”, тільки такі дії можуть зупинити “міліцейський проізвол та професійну бездіяльність”.

Нагадємо що, протестувальники із Врадіївки, які йдуть на Київ, дійшли до Первомайська Миколаївської області.


18.06.2013р о 16.30 у Шевченківському районному суді за адресою Смірнова - Ласточкіна, 10-б, відбудеться останне засідання у справі "руйнаторів леніна". Націоналісти скажуть свое "останнє слово", і суддя Слободенюк оголосить вирок. Нагадаємо: 30 червня 2009 р. націоналістами було пошкоджено пам`ятник кату українського народу Леніну, який встановлено окупаційним режимом на Бесарабській плоші у Києві. Свій вчинок патріоти пояснили тим, що виконували укази Президента "Про знесення пам`яток тоталітарного режиму" і також в такий спосіб відзначили чергову річницю від дня народження Героя України генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича. Запрошуємо всіх небайдужих українців прийти та підтримати козаків.


 

01.02.2005 р.н.

Мієлодиспластичний синдром, гіпоцеллюлярний варіант

Віталік - учень 2-го класу середньої школи с. Глушиця (Рівненська область, Сарненський район), відмінник, особливі здібності у нього до математики та логіки, захоплюється шашками, цікавиться боксом, вболівальник братів Кличків, любить малювати ... Він дуже уважний, чуйний, добрий, життєрадісний. А ще у Вталіка є велика благородна мрія, яка з'явилася ще до хвороби - стати лікарем і рятувати інших діток.

Біда прийшла несподівано восени минулого року. Лише на початку січня, коли хлопчик потрапив до Охматдиту, вдалося встановити правильний діагноз. З 16 січня Віталік знаходиться у відділенні інтенсивної хіміотерапії центру онкогематологія київскього Охматдиту. Але в Україні врятувати Віталіка неможливо. Потрібна пересадка кісткового мозком від неродинного донора - операція, яку можливо зробити лише закордоном. Ще невідома точна сума, необхідна для операції - але вже зараз, терміново, треба знайти 30 000 євро на пошук донора.

Родина живе дуже скромно: мама - Євгенія - до хвороби сина працювала оператором-касиром в супермаркеті (з/п - 1 500,00 грн.), зараз - на лікарняному. Батько В'ячеслав їздить до Росії на сезонні роботи. У Віталіка є старша сестра Ірина, 12 років. Всі разом вони живуть у приватному будинку з батьками батька. Дуже виручає велику родину город ...

Родина не в силах самотужки знайти кошти на порятунок Віталіка. Єдина надія - на нашу підтримку і допомогу!

Контактні дані:

Телефон мами 050 916 15 50, (067) 699-05-46 - Євгенія

Тел.волонтерів 097216 66 84 - Хоминич Ганна, (067) 498-63-35 - Олена Скорикова

Реквизиты для оказания помощи:
Получатель: Приватбанк
Наименование Банка: Приватбанк
Номер счета: 2924 4825 5091 00
МФО: 305299
ОКПО 14360570
Назначение платежа:
Для зачисления на карту 5211 5373 5036 5784,
Сосюк Евгения Павловна (мама)."

Реквизиты для оказания помощи в рублях Российской Федерации:

 

:56 Банк-Посредник:

ОАО «Сбербанк России», Москва, РФ

БИК 044525225, К/С 30101810400000000225

ИНН 7707083893

СВИФТ: SABRRUMM

:57D Банк Бенефициара:

/30111810100000000540

АО «СБЕРБАНК РОССИИ»

Киев, Украина

:59D Бенефициар:

/26207000532361 Сосюк Евгения Павловна


 

Як тільки Валюшка народилася, рідна мама відмовилася від неї, сказавши бабусі: «Роби що хочеш, собі залиш або віддай в Будинок Малятка!» Папи у дівчинки теж немає, бабуся забрала малу до себе. У рік у Валюшки почалися проблеми зі здоров'ям - осиплий голос, хрипкий плач, бабуся помічала що щось не так, але лікарі ніяких проблем не бачили. У 1,3 роки стався перший напад, Валюша стала задихатися на очах у бабусі. Тоді в перший раз дитина потрапила в реанімацію, після цього випадку Валюшка частий гість цього відділення, але і після реанімації не вдалося встановити діагноз.

Тільки в Київському Охматдиті Валюші поставили правильний діагноз: папіломатоз гортані. Захворювання дуже підступне, в гортані ростуть папіломи (доброякісні пухлини) - вони перекривають дихання. Валюша перенесла вже 8 операцій під загальним наркозом – але тривалого ефекту вони не дають, тому що у нас в Україні папіломи повністю не видаляють, а тільки зрізають верхівки. Майбутнє дівчинки - трахеостома (трубка в шийці, через яку можна дихати), але папіломи ростуть і біля трубки.

АЛЕ! Повністю вилікувати Валюшу можна - в Корейському центрі голосу Есон. Вони готові прийняти дівчинку, і виставили рахунок у 9600 $. Для бабусі, що сама-одна ростить малу, у якої нікого із рідних більше немає – сума непідйомна.

Ми можемо допомогти Валюші. І робити це слід негайно – все частіше вона задихається, їй роблять операції два рази на місяць. Давайте не будемо відкладати добро «на потім» - а допоможемо сьогодні. Просто зараз.

Подробиці та фото документів можна подивитися тут: www.baby.ru/community/view/219362/forum/post/158043058/

Тел. бабусі (опікуна)+38( 098 )525 47 46 Валентина

Тел. волонтера +38(098 )45 26 916 Мар‘яна Рева

Рахунки:

БФ «Сокровищница надежды»

ЗКПО 37685693

26009336789200

АТ «УкрСиббанк»

МФО 351005

Назначение платежа: добровольная помощь для Михайловой Вали

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Приватбанк

р/р 25601799258030

МФО ЗЗЗЗ91

ЄДРПОУ 14360570

Мирон Валентина Николаевна

пополнение карты 4627 0812 1088 3414

 


Юля Левицька
14.08.1999 р.н.
Неходжинська лімфома Беркетта

Юлі 13 років, але вона не по роках доросла і серйозна. Захоплюється математикою, була старостою класу, відмінницею, брала участь у багатьох олімпіадах, у неї величезна папка з грамотами. Але прийшла біда – і от уже рік Юлечка живе у лікарнях, спершу в Миколаєві (сама вона із Первомайська Миколаєвської області), тепер - у Києві. Лікарі вирішили, що Юлю може врятувати лише пересадка кісткового мозку. Молодший братик як донор не підійшов, тому було прийнято рішення робити аутотрансплантацію. Це можна зробити в Центрі ДОГ іТКМ при НДАСБ «ОХМАТДИТ», - тільки потрібно близько 10 тисяч доларів на ліки та обстеження донорів. Сім'я у Юлі невелика: мама, тато, Юля і молодший братик. Тато - військовий і зарплата у нього 2700 гривень, мама весь час з Юлею, інших джерел доходу у сім'ї немає.

Допоможіть врятувати таку дивовижну, серйозну, талановиту дівчинку. Без нашої допомоги і підтримки її сім‘я з бідою не впорається.

Реквизиты оказания финансовой помощи
Получатель: ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»
номер счета: 29244825509100
МФО 305299
ОКПО 14360570
Назначение: №карты 5211537414840780,
для внесения благодійної допомоги, отримувач Левицька Лариса Анатоліївна

Телефон мамы Ларисы 050 937 70 26
Волонтер Екатерина Сапожкова +38(050)5101969


 

Величко Мар‘ян

29.04.1998 р.н.

Гострий лімфобластний лейкоз, перший зверхранній комбінований рецидив

Мар‘ян – унікальна дитина. Ввічливий, відкритий, товариський, єдиний син ветеранів-артистів цирку, він з 9-ти років виступає разом із батькам і мріє стати видатним артистом цирку. Він мужньо боровся із тяжким захворюванням крові, і здається, подолав його. Але... Рецидив, і єдиний шанс на порятунок – операція із пересадки кісткового мозку закордоном.

Мар‘яна погодилася прийняти клініка в Пізі, Італія. Але вартість операції – 116 тисяч євро. І зібрати ці кошти треба терміново, максимум за два місяці – адже тільки-но хлопчик ввійде в ремісію, його треба терміново оперувати. Сказати, що батьки у відчаї – значить, не сказати нічого. Життя їхнього єдиного сина, єдиної розради та надії залежить цілком від небайдужих людей.

Разом із немолодими вже батьками Мар‘яна благаємо: відгукніться! Допоможіть цій маленькій дружній родині подолати страшну біду і врятувати маленького артиста, що мужньо бореться за життя.

Тел. мами Світлани 050 708 16 71 begin_of_the_skype_highlighting; 067 955 75 16 begin_of_the_skype_highlighting

Тел. волонтера Юлії Ноговіциної 050 628 18 07 begin_of_the_skype_highlighting

Тел. волонтера Алли Антонової 050 446 06 16 begin_of_the_skype_highlighting

Реквизиты для оказания помощи в гривне:

Получатель: Приватбанк

Наименование Банка: Приватбанк

Номер счета: 2924 4825 5091 00

МФО: 305299

ОКПО 14360570

Назначение платежа: Для зачисления на карту № 5211 5374 4468 2855, Величко Светлана Викторовна. Благотворительный взнос на лечение сына Величко Марьяна.

 


18 лютого 2013 року під час конфлікту біля Гостинного двору в Києві міліція перешкоджала професійній діяльності фотокореспондента Максима Требухова. Про це в коментарі ІМІ повідомив Требухов.

За його словами, його вдарив в обличчя командир спецпідрозділу "Беркут" Володимир Александров, який керував діями міліції у Гостинному дворі.

Як розповів фотокор, Александров підійшов до нього в той момент, коли він у дворі Гостинного двору фотографував події, які там відбувались.

“Я відійшов у бік, стояв біля ялинки і фотографував те, що відбувалося. В цей час до мене підбіг Александров і вдарив в обличчя. Я почав обурюватися, просити представитися, на що він почав просто посилати...”, - розповів Требухов.

При цьому фотокор додав, що на ньому висіло редакційне посвідчення і деякі його колеги були свідками нападу Александрова.

Також Требухов розповів, що йому перешкоджав інший правоохоронець - начальник відділу громадського порядку Подільського району ГУ МВС м.Києва Ізмайлов, який був одягнений в цивільний одяг під час подій на Гостинному дворі.

“Він погрожував мені, що розбереться зі мною. Що він мав на увазі, я не знаю. Він намагався мене вдарити ногами по корпусу тіла. Ми з колегами його попередили, що його дії незаконні, що він без форми. Але нас посилали, називали жовтою пресою”, - розповів Требухов.

Водночас Требухов не збирається писати заяву у прокуратуру про перешкоджання виконувати журналістську діяльність, оскільки “був досвід писати заяви в прокуратуру, але приходили лише відмови, що вони не бачать складу злочину”. Замість цього фотокореспондент має намір написати заяву до Громадської ради при Міністерстві внутрішніх справ.

Нагадаємо, 18 лютого у Києві міліція затримала активістів у Гостинному дворі, які виступають проти перетворення цієї архітектурної пам'ятки на торговельний центр. Також міліція нападала на народних депутатів, перешкоджала роботі журналістів.

Зокрема, правоохоронці затримали фотокореспондента інформаційного агентства "Українські національні новини" Станіслава Баранця.

Командир спецпідрозділу "Беркут" Володимир Александров, який керував діями міліції під час конфлікту біля Гостиного двору в Києві, був відсторонений від виконання службових обов'язків на час службового розслідування.


Крім того, ще один журналіст повідомив ІМІ про перешкоджання його професійній діяльності під час подій у Гостинному дворі - парламентський оглядач продакшн студії "ФМ-ТВ" Сергій Тищенко.

“З мене зірвали редакційний бейдж і була чітка вказівка мене затримати, але дякуючи народним депутатам Сиротюку, Гелевею, Міщенку, Мартинюку та Бригинцю з Павловським, які фактично разом мене відбили від “Беркуту”, - розповів Тищенко.

Також журналіст повідомив, що він подаватиме заяву до прокуратури щодо перешкоджання професійній журналістській діяльності. За його словами, наразі він чекає результатів сьогоднішнього засідання Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності, де розглядатиметься питання про події в Гостинному дворі і яке має відбутись за участю міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка і представників прокуратури.

ІМІ

Зліва підполковник Сергій Кусюк, з правого боку полковник Володимир Александров.



Допомогти дитині

Насилие, деньги и секс в жизни Романа Шухевыча

Дмитро Корчинський. Поезії

Катехізис БРАТСТВА

Історія України ХХ ст.

Останні коментарі

  • Для тебя и так и так.
  • 3.Галичина і взагалі Захід України, як носії ...
  • Стаття непересічна. Але скільком вона буде зр...
  • Від себе ми нікуди не дінимось. Згода. Але Св...
  • Жоден з наших братів-Християн,взагал і ї зокр...

В пошуках адреналіну. Туреччина 2013

Свободу політв'язням!

Дмитро Корчинський про Табачника

Хмара тегів