This version of the page http://ucgi.com.ua/naglyadova-rada.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-08. The original page over time could change.
Наглядова рада — Український інститут корпоративного управління

Наглядова рада

Українського інституту корпоративного управління 

 

Олександр Йосипович Окунєв,

Голова Наглядової ради Українського інституту корпоративного управління

 

Голова Правління Професійної асоціації корпоративного управління, засновник та директор Центру розвитку корпоративного управління МІБ, відомий в Україні фахівець у галузі корпоративного права з багаторічним досвідом реалізації консалтингових проектів у Міжнародній фінансовій корпорації (International Finance Corporation, IFC) та Міжнародному інституті бізнесу.

 

Автор низки навчальних програм для професіоналів корпоративного управління України, Казахстану, Узбекистану, Таджикистану, Монголії.

 

Серед клієнтів - ФДМУ, ДКЦПФР, компанії УКРЗАЛІЗНИЦЯ, МЕТІНВЕСТ, СМАРТ-ХОЛДИНГ, ДПЕК, ЛОГОС, ХАМКОРБАНК, КАЗМУНАЙГАЗ-РД, Українська універсальна біржа та багато інших.

 

Член Консультаційно - експертної ради з питань корпоративного управління ДКЦПФР, член Консультативної Ради компанії "AES Україна".

 

Співавтор першого в Україні Посібника з питань корпоративного управління (1999), видання Британського Інституту директорів "The Handbook of International Corporate Governance" (Лондон, 2005), автор більше 60 публікацій з корпоративного права та управління.

 

Богдан Павлович Будзан,

член Наглядової ради Українського інстититуту

корпоративного управління

 

Відомий вчений, державний та громадський діяч, знаний фахівець у галузі менеджменту та бізнес освіти. Учасник численних міжнародних наукових конференцій з питань розвитку менеджменту та бізнес освіти. Автор понад 150 друкованих праць з науково-технічних та суспільно-економічних проблем, книг "Менеджмент в Україні: сучасність і перспективи", "Роздуми менеджера". Член редколегії кількох наукових журналів, заслужений працівник освіти України, кандидат технічних наук.

 

На протязі багатьох років був президентом і професором Міжнародного інституту менеджменту (МІМ-Київ), членом Наглядової ради і професором Міжнародного інституту бізнесу, виконавчим директором Міжнародного фонду "Відродження", членом рад декількох міжнародних фондів та асоціацій бізнес-освіти.

 

Має багаторічний досвід роботи на керівних посадах в Інституті електрозварювання ім. Є.О.Патона НАН України, Апараті Кабінету міністрів України, міжнародних благодійних фондів, громадських організацій. Директор-засновник Консультаційного центру з менеджменту.

 

Олександр Володимирович Мертенс,

член Наглядової ради Українського інстититуту корпоративного управління

 

Відомий експерт і консультант у галузі корпоративних фінансів, стратегії, прямого і венчурного інвестування, управління ризиками. Професор Національного університету "Києво-Могилянська академія", Голова Правління Українського інституту корпоративного управління.

 

На протязі багатьох років був президентом Міжнародного інституту бізнесу, консультантом Міжнародної фінансової корпорації, керівником консалтингової компанії Київське інвестиційне агентство, віце-президентом інвестиційної компанії Олма-Україна. Керівник консультаційних проектів та навчально-консультаційних програм із стратегії бізнесу та корпоративних фінансів для вищого менеджменту компаній Сан ІнБев, Логос, Комфор-Інвест, Інеко, Альтера-фінанс, Гідросила, СМАРТ-Холдинг, Київська інвестиційна група, Укррічфлот і багатьох інших.

 

Автор книг "Інвестиції", "Фінансові ринки", "Економіка для аналізу державної політики", понад 60 пудлікацій в українських і закордонних виданнях.