This version of the page http://www.uniqa.ua/home/05_Company/Translation/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-07. The original page over time could change.
UNIQA - WEB-трансляція
|
  • Інформація
  • Детальніше
  • Переваги
  • Питання/відповіді

WEB-трансляція

25 липня 2012 року о 12:00 в Головному офісі Страхової компанії «УНІКА Життя» відбувся Розіграш цінних призів від Страхової компанії «УНІКА Життя» серед клієнтів, що придбали поліс накопичувального страхування життя з 23 травня по 30 червня в рамках спільної акції Компанії «УНІКА Життя» і Райффайзен Банку Аваль.

За час дії акції у відділеннях Райффайзен Банку Аваль було укладено більше 60 договорів накопичувального страхування життя. Номери цих договорів взяли участь в Розіграші. Переможці розіграшу були визначені шляхом випадкового вибору.

Розіграш здійснився в присутності і під наглядом Організаційного комітету розіграшу, у складі представника Компанії «УНІКА Життя» - Директора Департаменту розвитку продажів Олексія Руденко, і представника «Райффайзен Банк Аваль» - Керівника проектів і програм у відділі банківського страхування Віталія Лічного. А також в присутності клієнтів компанії «УНІКА Життя». Протокол розіграшу та підведення підсумків акції вів секретар Оргкомітету Ігор Міцан.

Нотаріальне завірення результатів Розіграшу надав Нотаріус Володимир Лосєв.

Розіграш проводився в офісі СК «УНІКА Життя» за адресою м. Київ, вул.Рейтарська, 37. WEB-трансляція забезпечена за підтримкою компаниї LiveVideo


Правила проведення  Розіграшу призів за підсумками спільної акції ПрАТ СК «УНІКА Життя» та ПАТ «Райффайзен Банк Аваль»

«Подарунки в УНІКАльні дні»

1. Організатор та Виконавець Розіграшу

1.1. Організатором і виконавцем Розіграшу є ПрАТ Страхова компанія «УНІКА Життя», яке зареєстровано відповідно до Законодавства України за адресою м. Київ, вул. Лєскова, 3-А, і знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Рейтарська, 37  (далі - Організатор).

1.2. Для проведення Розіграшу та підведення підсумків Організатор створює Організаційний комітет (далі - Оргкомітет). Оргкомітет у своїх діях керується чинним Законодавством України та Правилами і несе відповідальність за їх дотримання.

1.3. Розіграш проводиться з метою реклами послуг щодо страхування життя, що надаються ПрАТ Страхова компанія «УНІКА Життя», та стимуляції продажів страхових продуктів ПрАТ Страхова компанія «УНІКА Життя» через мережу відділень ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» .

2. Учасники Розіграшу

2.1. Учасниками Розіграшу (далі - Учасники Розіграшу або Учасники) є фізичні особи, які уклали договори страхування життя за програмами ПрАТ Страхова компанія «УНІКА Життя» за винятком осіб, вказаних в п. 2.2. цих Правил.

2.2. Не визнаються Учасниками Розіграшу і не мають права брати в ньому участь співробітники компанії - Організатора та їх родичі, члени родини (подружжя, діти, брати / сестри, батьки), а також особи, які не відповідають умовам або не виконують умови даних Правил.

3. Територія та строки проведення Розіграшу

3.1. Розіграш проводиться за адресою: м. Київ, вул. Рейтарська, 37,  25 липня 2012 року (далі - Період проведення Розіграшу) у відповідності з правилами Розіграшу.

3.2. Термін проведення Розіграшу може бути змінений Організатором за його власним рішенням самостійно або у зв'язку з істотною зміною обставин, які не могли бути передбачені Організатором.

4. Умови участі в Розіграші

4.1. Право на участь у розіграші призів отримують Страхувальники, що уклали договори страхування життя за програмами ПрАТ Страхова компанія «УНІКА Життя» в період з 23 травня 2012 по 30 червня 2012 року включно ( за винятком осіб, вказаних в п. 2.2. цих Правил).

5. Призи Розіграшу

5.1. Фонд призів формується на розсуд Організатора. Якісні, кількісні та інші, в тому числі технічні характеристики призів визначаються Організатором.

5.2. Під призом розуміється подарунок, який можливо придбати за 0,01 грн. з ПДВ.

5.3. Призовий фонд Розіграшу складається з цінних подарунків в кількості 3 (три) штуки.

5.4. Призовий фонд Розіграшу обмежений і складає зазначену в п. 5.3. кількість.

5.5. Організатор залишає за собою право збільшити кількість призів Розіграшу або додатково включити в Розіграш інші призи, не передбачені цими Правилами.

5.6. Призи можуть відрізнятися від тих, що зображені в анонсованих матеріалах.

5.7. Відповідальність Організатора щодо видачі призів обмежена виключно вищезгаданою кількістю призів.

5.8. Оподаткування осіб, які отримали приз, проводиться відповідно до чинного законодавства України. Організатор за свій рахунок здійснює оподаткування осіб, які отримали приз, відповідно до вимог чинного Законодавства України.

6. Умови визначення переможців Розіграшу

6.1. Визначення Учасників, які отримають право на отримання призу (далі - «Переможці»), здійснюється відповідно до цих Правил та з дотриманням такої процедури:

6.1.1. Визначення Переможців відбувається під час розіграшу, який відбудеться  25  липня о 12.00  у приміщенні Головного офісу ПрАТ Страхова компанія «УНІКА Життя»  (Україна, МСП 01601, Київ, вул. Рейтарська, 37 ) за участю представників Організатора, представників ПАТ «Райффайзен Банк Аваль», учасників розіграшу.

6.1.2. Переможці будуть визначені випадковим чином (шляхом витягування з лототрону номеру укладеного договору страхування життя ) серед  фізичних осіб зазначених у п.2.1 Правил. Особиста присутність Учасників при визначенні Переможців не є обов'язковою.

6.2. Результати визначення Переможців Розіграшу, які отримали право на отримання призу, оформляються протоколом, який підписується представниками Організатора та засвідчується нотаріально. За результатами засідання Оргкомітету складається протокол, який містить імена Переможців.

6.4. Пряма інтернет-трансляція процедури Розіграшу, а також Результати Розіграшу, тобто, інформація про Переможців буде розміщена на сайті http://www.uniqa.ua/ . Переможці Розіграшу будуть додатково проінформовані про виграш електронною поштою та СМС.

7. Умови отримання призів Розіграшу

7.1. Умови отримання призу:

7.1.1. Учасники Розіграшу, які будуть визначені Переможцями та відсутні під час Розіграшу, отримують призи у тих відділеннях ПАТ «Райффайзен Банк Аваль», де ними був укладений договір страхування життя.

7.1.2. Переможці, які не були присутніми на Розіграші, будуть повідомлені про це електронною поштою (буде надіслано лист на електронну адресу зазначену Учасником) та СМС-повідомленням.

7.1.2. Спосіб, місце і час отримання призу узгоджується з Організатором по електронній пошті або іншим чином.

7.1.3. Неможливість зв'язатися з Переможцем Розіграшу, невиконання умов цих Правил, незатребуваність призу протягом 30 календарних днів після надання інформації про бажаний спосіб доставки та паспортних даних позбавляє такого Переможця права на отримання призу. Компенсація за не отриманий приз Переможцю Розіграшу не надається.

7.1.4. Під правом на отримання призу мається на увазі придбання Учасником права купівлі такого призу за 0,01 грн. з ПДВ.

7.1.5. Для отримання призу Учасниками, які будуть визначені Переможцями, необхідно надати Організатору паспорт або інший документ, що засвідчує особу Переможця.

7.1.6. Якщо Учасник, який буде визначений таким, якому надається право на отримання призу, не надасть або надасть не в повному обсязі документи зазначені в п. 7.1.5, Організатор залишає за собою право відмовити у видачі даного призу даному Учаснику .

7.2.1. Усі витрати, пов'язані з відправкою призу несе Організатор.

7.2.2. Передача призу оформляється шляхом підписання Акту приймання-передачі між Організатором і Учасником.

7.2.3. Способи доставки призів учасникам Розіграшу, які їх виграли:  приз вручається у відділенні АТ «Райффайзен Банк Аваль», де Переможцем був укладений договір страхування життя; поштою, на адресу, вказану Переможцем у надісланому ним електронному листі або повідомлену іншим способом. Приз вручається особисто або його законному представнику. Прибуття Переможців, в місце, вказане Організатором, у визначений час, при цьому переїзд та інші витрати, необхідні для забезпечення такої особистої присутності для отримання призу, оплачуються Переможцем за свій рахунок.

7.2.4. Отримання призів в рамках проведення Розіграшу здійснюється лише в межах території України.

7.3. Право власності на приз переходить до Учасника з моменту отримання призу Розіграшу відповідно до умов даних Правил. До цього моменту всі призи є власністю компанії - Організатора.

8. Переможці Розіграшу

8.1.1. Якщо Переможець Розіграшу з будь-яких причин, не залежних від Організатора (в т.ч. якщо контактна адреса, ПІБ, номер телефону або інша інформація про Учасника була змінена або була вказана невірно та / або нерозбірливо, інше), не має можливості отримати приз, такий Учасник не має права на отримання жодних додаткових заохочень, компенсацій та інших виплат від Організатора.

8.1.2. Взявши участь у розіграші, Учасники надають свою згоду на:

8.1.2.1. отримання Організатором особистої інформації, що міститься в документах, копії яких надаються Учасниками згідно з цими Правилами;

8.1.2.2. використання такої інформації Організатором з метою проведення Розіграшу відповідно до чинного законодавства України;

8.1.2.3. копії документів, наданих Організатору, не підлягають поверненню Учасникам.

9. Порядок і спосіб інформування про умови Розіграшу:

9.1. Інформування щодо Правил та умов Розіграшу здійснюється за допомогою анонсування Розіграшу та розміщення офіційних Правил та умов Розіграшу на офіційному сайті ПрАТ Страхова компанія «УНІКА Життя»  , який знаходиться в мережі Інтернет за адресою http://www.uniqa.ua/ . а також за допомогою розсилки листів електронною поштою та СМС-інформування

9.2. Ці Умови можуть бути змінені та / або доповнені Організатором протягом всього строку проведення Розіграшу. Зміни та / або доповнення цих Правил та умов Розіграшу можливі у випадку їх затвердження Організатором та їх оприлюднення у тому ж порядку, що визначений для інформування про Умови Розіграшу. Такі поправки набирають чинності з моменту оприлюднення, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами / доповненнями до цих Правил та умов.

10. Надання інформації

10.1. Для отримання призу в рамках цього Розіграшу Учасник повинен надати Організатору інформацію (в т.ч. особисті дані), визначену даними Правилами.

10.2. Ця інформація може бути змінена Учасником протягом всього строку проведення Розіграшу шляхом додаткового інформування Організатора.

10.3. Збір вищезгаданої інформації дозволить Організаторові якнайшвидше передати приз особам, які мають на них право.

10.4. Учасник розіграшу підтверджує, що Заявою на страхування та відповідною Анкетою застрахованої особи надав свою згоду Організатору на обробку його персональних даних, і був повідомлений про включення його персональних даних до бази персональних даних Організатора та ознайомлений зі своїми правами у зв’язку з обробкою персональних, визначеними Законом України «Про захист персональних даних».     

Беручи участь в розіграші, кожен Учасник тим самим підтверджує свою додаткову згоду на використання Організатором наданої інформації, зокрема персональних даних, з маркетинговою метою методами, що не суперечать чинному законодавству України (в т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв'ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в т.ч. право публікації (в т.ч. його імені і фотографії) в ЗМІ, будь-яких друкованих, аудіо-та відео матеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, у разі отримання призу, а також для надсилання інформації, повідомлень (в т. ч. рекламного характеру) і т.п., без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором та / або будь-якою третьою особою. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України.

10.5. Організатор Розіграшу гарантує, що під час збору і подальшого використання отриманої інформації, він буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України щодо недоторканності особистої інформації, захисту персональних даних. Надання інформації іншим особам можливе лише на підставах і в порядку, визначеному чинним законодавством України.

11. Обмеження Розіграшу

11.1. Відповідальність Організатора не виходить за межі вартості та кількості призів, зазначених у цих Правилах.

11.2. Організатор не несе відповідальності за роботу інтернет-провайдерів, операторів зв'язку, будь-які помилки поштових, кур'єрських або інших служб, в результаті яких поштові та електронні відправлення не надійшли або надійшли із запізненням, були загублені або пошкоджені.

11.3. Організатор не несе відповідальності за неможливість відправлення / надання призу Учасникам з будь-яких причин, не залежних від Організатора, в т.ч. у випадку, якщо контактна адреса, ім'я та по батькові і / або прізвище, номер телефону або інший спосіб зв'язку з Учасником були вказані невірно та / або нерозбірливо, або змінено. При цьому такий Учасник не має права на одержання від Організатора будь-якої компенсації.

11.4. Організатор не несе відповідальності стосовно подальшого використання наданих призів Переможцями Розіграшу після їх одержання, та за неможливість Переможців Розіграшу та / або скористатися наданим призом з будь-яких причин. Відповідальність за якість призу і його гарантійне обслуговування (в тому випадку якщо воно передбачене) несе його виробник. Організатор не несе гарантійні зобов'язання щодо призів, отриманих в рамках цього Розіграшу та на умовах, зазначених в цих Правилах.

11.5. Організатор не вступає в будь-які спори щодо визнання будь-яких осіб Учасниками та прав на отримання призів. Організатор не бере на себе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.

11.6. Отримання призу допускається тільки особами, які є Учасниками. Не допускаються будь-які дії, операції, угоди, де приз буде предметом угоди або засобом платежу.

11.7. Учасники самостійно несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації (у тому числі інформації щодо контактів з ними та адреси).

11.8. У разі виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне тлумачення даних Правил, будь-яких спірних питань та / або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором відповідно до вимог чинного законодавства України. Рішення Організатора є остаточним і оскарженню не підлягає. Результати Розіграшу є остаточними і не підлягають перегляду.

11.9. У випадку, якщо Учасник з яких-небудь причин не може отримати приз особисто, такий Учасник Розіграшу не має права передати / поступитися своїм правом третій особі.

11.10. Організатор не несе відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діють на території проведення Розіграшу, інші непідвладні контролю з боку Організатора обставини.

12. Інші умови Розіграшу

12.1. Організатор забезпечує об'єктивність та неупередженість визначення Переможців Розіграшу.

12.2. Беручи участь в розіграші, Учасник підтверджує факт ознайомлення з даними Правилами Розіграшу і свою повну та безумовну згоду з ними. Порушення Учасником цих Правил або відмова Учасника від належного виконання цих Правил (в т.ч. механіки, порядку та строків проведення Розіграшу та / або отримання призу тощо) вважається відмовою Учасника від участі в розіграші та отримання призу, при цьому така особа не має права на одержання від Організатора будь-якої компенсації.

12.3. Відповідно до вимог ст. 634 Цивільного Кодексу України до договорів приєднання, а саме можливості укладання такого договору лише шляхом приєднання однієї сторони до запропонованого договору, своєю участю в розіграші всі Учасники Розіграшу погоджуються з цими правилами та зобов'язуються їх виконувати.

13. Застереження:

13.1. Будь ласка, щоб уникнути непорозумінь - спочатку читайте уважно правила Розіграшу.

 

|