This version of the page http://www.bratstvo.info/ua/zmi-pro-nas (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-06. The original page over time could change.
ЗМI про нас
Зробити стартовою Додати в обране Написати листа
НАШІ АВТОРИ:
BRATSTVO
D.Korchinskiy
Alex BORGEZE
Chaplygin-s
Linux
LorkinZ
Mamka777
Mokluk
Sindikat 777
Vintovkin
Загрузка...

Кнопка сайту:











Агентство недвижимости bon ton realty предлагает новые жилые комплексы в Москве. . Театр Ленком Заказ Билетов: билеты в московский ленком. Куда пойти в сентябре.
Головна ЗМI про нас

На сайті "Главред" відбувся чат із директором Інституту проблем регіональної політики і сучасної політології, лідером Братства Дмитром Корчинським.

Спілкуючись із читачами, він розповів, чому не вірить у зміну влади в Україні в 2015 році, хто є найбільшими проблемами Яценюка і Кличка, чому в Україні залишається популярною Комуністична партія, у чому криється небезпека зближення з Митним союзом, чому Юлія Тимошенко буде звільнена до 2015 року, а також про те, що свідчить про здоров'я української політичної системи.

Подаємо стенограму чату з Дмитром Корчинським.


Лидер украинской партии «Братство» Дмитрий Корчинский раскритиковал белорусского журналиста Павла Шеремета, который с недавних пор является телеведущим канала ТВi.

По словам Корчинского, гость из Белоруссии назвал его экстремистом, ругал президента Януковича, критиковал украинский МИД и местных националистов.

«Это чудо белорусско-москальского происхождения дошло до того, что пишет на меня заявление в мусарню. Вот оно приехало и учит. Называет меня экстремистом. Причем ведь все знают, что более толерантного и умеренного во взглядах человека нет на Украине, – возмущается Корчинский. – Как это называется?


Дмитро Корчинський в День пам'яті латиських легіонерів дав інтерв'ю каналу ТВ5 (Латвія). Рига, 16.03.2013.


Ставрополье, Кубань, Дон, Воронежская и Брянская области, Белоруссия и Украина должны объединиться в федерацию со столицей в Киеве. Об этом, отвечая на вопросы читателей РИА «Новый Регион», заявил лидер украинской партии БРАТСТВО,  экс-лидер  УНА-УНСО, Дмитрий Корчинский.


«Високий Вал» отримав заяву від громадського комітету «Сіверщина-Стародубщина», у якій зазначається, що у День Соборності України, 22 січня 2013 р. в Росії відбудуться масові заходи на підтримку цього свята.

З ініціативи місцевого корінного населення Марші єдності й соборності відбудуться у Воронежі та Брянську.

Цього ж дня, 22 січня, з Керчі група українців паромною переправою вирушить для «Висадки українців на Кубані» - історичних землях України.

З України на підтримку побратимів у РФ вирушать декілька автоколон до Воронежу та Брянську, де 22 січня відбудуться марші. Після цього загальна автоколона вирушить до Невиномиську, де 26 січня відбудеться завершувальна акція з вимогами до влади – захистити руське населення від винищення.

Головна мета маршу – підтримка руського населення Кубані та Ставропілля, яке проживає на історичних українсьбких землях і прагне приєднання до української держави. Організатори – місцеві громади, ВО «Соборна Україна», партія «Братство», громадський комітет «Сіверщина-Стародубщина».

 


Допомогти дитині

Насилие, деньги и секс в жизни Романа Шухевыча

Дмитро Корчинський. Поезії

Катехізис БРАТСТВА

Історія України ХХ ст.

Останні коментарі

  • Орден всього-навсього навязав би нам бридку ч...
  • Не слід впадати в ейфорію. Згадайте Грузію, і...
  • Ніколи тут не буде остаточно Орднунґу, та й О...
  • Досить доброчинності - беріть за лекції гроші...
  • Дякую, вдалось. Розчулили.

В пошуках адреналіну. Туреччина 2013

Свободу політв'язням!

Дмитро Корчинський про Табачника

Хмара тегів