This version of the page http://www.bratstvo.info/ua/propovidi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-06. The original page over time could change.
Проповiдi
Зробити стартовою Додати в обране Написати листа
НАШІ АВТОРИ:
BRATSTVO
D.Korchinskiy
Alex BORGEZE
Chaplygin-s
Linux
LorkinZ
Mamka777
Mokluk
Sindikat 777
Vintovkin
Загрузка...

Кнопка сайту:











Самые лучшие моющие пылесосы это безусловно pro-aqua international. . Рейтинг составленный сайтом www.hozoboz.com.ua для увлажнителей воздуха интересный.
Головна Проповiдi

Якось Гурвиць розповідав мені, як на чолі офіційної одеської делегації прибув до китайського Циндао (здається, саме до Циндао). Кортеж із мигалками та сиренами о третій ночі промчав їх по місту до мерії, над якою він побачив величезний транспарант:

«Народи Циндао вітають народи Одеси в особі Гурвиця Едуарда!»

Китайці наївні, але таки щось знають! Не "народи в собі", але "народи в особі" - саме там вони і ховаються.

Еволюція нашого народу за двадцять років цілком описується таємничою функцією, змінні якої задавалися нумерологічними значеннями прізвищ Кравчука, Кучми, Ющенка й Януковича. Це очевидно. Український народ хитрий, мов Кравчук, необережний, мов Кучма, лінивий, як Ющенко й упертий, як Янукович. І всі свої риси послідовно являє здивованому світові. Ці добродії не полюбляють одне одного (бо належать до народу, який не полюбляє себе) і перебувають у складних стосунках, таких самих, які наш народ має сам із собою.


Для Москви Сирія важливіша за Україну. Аби зберегти при владі Асада, Москва демонструє дипломатичні чудеса. Щоб зберегти при собі Україну, Москва не витрачає жодних зусиль. Кому доручено утримувати Україну від асоціації з ЄС? Глазьєву! Не знайшлося артиста з більшою балалайкою?

Глазьєв – радник Путіна, коротше, ніхто. Путіна з відстані, меншої за кілометр, ніколи не бачить. Якби Янукович доручив перешкодити асоціації Молдавії з Румунією, скажімо Шуфричу, ми б зрозуміли, що Януковичу нецікава Молдавія. Москві власна істерика з приводу втрати України цікавіша за Україну.


Українці – ідеалісти. Вони мріють за політику замість заробляти на ній. А ще вони – інтелектуальні боягузи. Коли в них болить гнилий зуб, вони полощуть його ромашкою й кладуть у дірку анальгін, віддають перевагу  нічним  стражданням замість того, щоб сходити до дантиста й видрати його. Вони пестять власні зігнилі ілюзії замість прийти до мене, аби я їх видалив. Дарма! Я беру скромніше, аніж дантисти.

Для прикладу, вас, любий інтернет-юзере, ятрить хронічна дитяча віра в те, що бувають кандидати в президенти, подібні до св. Миколи, які не обманюють діточок щодо обіцяних батьками подарунків. Ви самі собі здаєтеся холодним циніком, але кожного разу, як хтось вкладає гроші в нову перспективну патріотичну партію, ви біжите голосувати: "а раптом нарешті!" І це непогано – своїм трохи наївним ентузіазмом ви створюєте політичний ринок, з якого годуються багато достойників, наприклад, я. Погано те, що ви згодом розчаровуєтеся. А це засвідчує, що початок цієї статті правдивий.


Нині є два види магії: чорна (квантова механіка) і біла(загальна теорія відносності). В порівнянні з цими каббала – вульгарний матеріалізм.

Алхіміки великого адронного колайдера кажуть: ми навчилися розуміти те, що нездатні уявити. Вони можуть обраховувати те, за що не здогадуються, використовувати те, чого не може бути. Їхні рівняння, якими описуються часто ще невідкриті процеси та взаємодії – є магічні формули, якими ці явища викликаються до життя.

Україна – магічна земля, де вирують давні й новітні марновірства.


 

У своїй зовнішній політиці Москва нині переймається переважно двома проблемами — Україною та Сирією. Україну хоче придушити, а Сирію прихистити.

Навіть ті українці, яким не подобається політика Москви щодо України, перебувають у полоні московської політичної логіки щодо Сирії, а значить і на цивілізований світ, який прагне дресирувати Сирію, дивляться московськими очима. Ці очі, які спокушають, треба у себе вирвати. Принаймні, так радить Євангеліє.


У нас з Москвою був воєнний союз (1654 р.), Радянський союз (1922 р.), а зараз буде Митний союз (2013, або 2014 р.р.).

Перший приніс нам рабство, другий - рабство, третій, судячи з того, що нас тягнуть туди ординським арканом, принесе нам знижку на газ.

Проте, якщо третій союз таки дасть нам те саме, що перші два, тоді варто сказати онукам, щоб не укладали четвертого.


Счастлів умєрєть за государя – нібито останні слова Столипіна після того, як його підстрелили у Київській опері (до речі, з Браунінга).

Як ми нині знаємо, "государь" теж був щасливий з того, що Столипін нарешті помер. Загалом, майже всі тоді були задоволені – революціонери, опозиціонери, реакціонери, охранка, двір, родичі повішаних, настоятель Києво-Печерської Лаври (ченці, не гірше, ніж трохи згодом чеченці, добре піднімалися на гламурних небіжчиках).

Легенда за велич Столипіна виникла дещо пізніше.


Те, що різноманітним атеїстам і язичникам не подобається в Церкві, християни ненавидять. Всі оці казенні святкування церковних дат, на які витрачається купа коштів... віддайте їх краще онкохворим дітям! Увесь цей огидний дух ерпецизму, приїзд Путіна з їхнім головним шаманом, певне, для того, щоб щось вкрасти. Бог кепкує з нас: Кирило і Мефодій – просвітителі слов'ян, Кіріл і Володья – затемнителі. Так замикається тисячолітнє коло.

Для Церкви її лицемірство є більшою загрозою, ніж гоніння на неї.


 

Ви вже підзабули, а я все ще згадую за Врадіївку. Врадіївці – люди дуже добрі, але вони селяни, які скрізь на землі живуть інстинктом. Мешканці міст відрізняються від інстинктивних, спонтанних селян здатністю до екстраполяції. Отже, мали б спалювати управління внутрішніх справ ДО того, як міліціонери зґвалтують їхніх дружин, сестер чи дочок.


Колись визискувачі здавали землю в оренду селянам, аби ті на ній працювали. Нині селяни дають свої паї в оренду визискувачам, аби ті її обробляли. Селяни, як і тоді, відчувають себе одуреними, натомість не втомленими.

Незалежність — немов бабусине яблучко без ГМО - червиве, проте солодке. Нас дурять, та не змушують працювати. Нас дурять, але не обмежують: кажуть - дуріть і ви! Україна досі лишається чи не найвільнішою країною Європи. Кілька десятків тисяч громадян у 2004-му році вийшли на Майдан (натовп непереконливий не тільки за єгипетськими, але навіть за грецькими мірками) і без жодних ексцесів скасували результати президентських виборів. Кучма забезпечив свободу самовираження для помаранчевих, а помаранчеві забезпечили свободу реваншу для Кучми і для своїх конкурентів.


Допомогти дитині

Насилие, деньги и секс в жизни Романа Шухевыча

Дмитро Корчинський. Поезії

Катехізис БРАТСТВА

Історія України ХХ ст.

Останні коментарі

  • Орден всього-навсього навязав би нам бридку ч...
  • Не слід впадати в ейфорію. Згадайте Грузію, і...
  • Ніколи тут не буде остаточно Орднунґу, та й О...
  • Досить доброчинності - беріть за лекції гроші...
  • Дякую, вдалось. Розчулили.

В пошуках адреналіну. Туреччина 2013

Свободу політв'язням!

Дмитро Корчинський про Табачника

Хмара тегів