This version of the page http://www.uniqa.ua/home/05_Company/03_Partner/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-10-03. The original page over time could change.
UNIQA - Наші партнери
|
  • Ділові партнери
  • Банки-партнери
  • Про страхування
  • Наші друзі

Наші партнери

Willis Polska

Willis Polska – безумовний лідер серед страхових брокерів за результатами співпраці 2011 року,  привілейований партнер Компанії UNIQA. На страховому ринку України працює з 2005 р.
Для своїх клієнтів «Вілліс» завжди готовий запропонувати рішення щодо створення оптимальних та ефективних страхових і перестрахувальних програм та супровід у врегулюванні збитків та отриманні страхових відшкодувань.

Військово-медичне управління СБ України

Військово-медичне управління СБ України – це рання діагностика, якісна профілактика, доступне лікування, ефективна реабілітація. Амбулаторно-поліклінічна допомога в умовах консультативної поліклініки по 26 лікарським спеціальностям, стаціонарна допомога. МРТ-діагностика на єдиному та найпотужнішому в Україні магнітно-резонансному томографі VANTAGE TITAN 3Т.

«Чойс Юкрейн»

«Чойс Юкрейн» ексклюзивно представляє на ринку України послугу страхування транспортних засобів від механічних і електричних поломок або продовжену гарантію (англ. extended warranty). Така гарантія покликана захистити автовласника від неприємностей, пов'язаних з ремонтом автомобіля.

Медичний центр «Авен Про»

Медичний центр «Авен Про» надає повний пакет послуг з організації і проведення діагностики, лікування, хірургічних втручань, післяопераційної реабілітації, а також пологів в приватних клініках Австрії.

СТО-партнери

  • СТО в Києві
  • СТО в регіонах
  • СТО - програма «Комфортне врегулювання»

Банки-партнери

ПАТ «Альфа-Банк»
ПАТ «БАНК ВОСТОК»
ПАТ «Банк Кіпру»
ПАТ «Банк Кредит Дніпро»
ПАТ «Банк Петрокомерц - Україна»
ПАТ «Банк Русский Стандарт»
АТ «БМ Банк»
ПАТ «Банк Форум»
ВАТ «ВТБ Банк»
ПАТ «КБ «Даніель»
ПАТ «Дельта Банк»
ПАТ «Ідея Банк»
АТ «ІМЕКСБАНК»
ПАТ «ІНГ Банк Україна»
ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК»
ПАТ «Кредит Європа Банк»
ПАТ «Кредобанк»
ПАТ АКБ «Львів»
ПАТ «МАРФІН БАНК»
ПАТ «ОКСІ БАНК»
АТ «ОТП Банк»
ПАТ «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК»
АТ «Піреус Банк»
ПАТ «Промінвестбанк»
ПАТ «Райффайзен Банк Аваль»
АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ»
ПАТ «АКБ «Траст-капітал»
ПАТ «УкрІнБанк»
АТ «ФІДОКОМБАНК»
ПАТ «КБ «Фінансова ініціатива»
ПАТ «Фольксбанк»
ПАТ «Юнекс Банк»
Украинский сервер страхования "Insurance Online"

Новости украинского рынка страхования, публикации на различные актуальные темы, законодательство, словарь, Лига страховых организаций Украины, календарь событий, журнал "Страхова справа", журнал "Insurance Top".

Страховой каталог INS.ORG.RU

Каталог INS.ORG.RU – это обширный упорядоченный список страховых компаний, страховых и перестраховочных брокеров, перестраховочных компаний, актуариев, страховых агентов и сюрвейеров и иных страховых организаций и лиц, деятельность которых непосредственно связана со страхованием и у которых есть сайты на русском языке.
Представлены страховые сайты России, Украины, Казахстана, Белоруссии, Канады, Израиля и др. стран – всего несколько сотен.

Мой страховой агент

Мій страховий агент - це повний аналіз страхового ринку. На сайті публікуються новини страхування, аналітика та інтерв'ю топ-менеджерів страхових компаній. Ведеться рейтинг страхових компаній та відгуки страхувальників про них.

Дитина. Родина. Турбота

Єдиний інформаційний ресурс, який містить детальну інформацію про життя та потреби дітей-сиріт, дітей з обмеженими можливостями України.

|