This version of the page http://aik.ua/krasa-bez-obmezhen-2011/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-30. The original page over time could change.
«Краса без обмежень 2011» | Благодійний фонд розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «АІК»
         
Проекты
Презентация
Спонсоры
Баннер

26 вересня 2011 відбудеться конкурс краси серед дівчат в інвалідних візках «Краса без обмежень 2011», який вже третій рік проходить у Донецьку. Цього року представляти Київ поїде активний член Благодійного фонду «АІК» Вікторія Овсяницька.

На прохання Благодійного фонду «АІК», за підтримки бутік-готеля «Riviera», салону краси «Elixir SPA», до конкурсу Вікторію підготують організатори конкурсу краси «MISS UKRAINE-UNIVERS».

Вікторії будуть надані послуги професійного візажиста-перукаря, пройде фото-сесія, а також буде надана вишукана вечірня сукня для фінального виходу на конкурсі.

Благодійний фонд «АІК», від імені всіх його членів, виражає вдячність конкурсу краси «MISS UKRAINE-UNIVERS» в особі його директора Ганни Філімоновій, а також бутік-готелю «Riviera» в особі його керуючої Єлизаветі Юрушевій та салону краси «Elixir SPA» за цю неоціненну допомогу, яку вони нададуть для Вікторії. Ми дуже сподіваємося, що їхня підтримка і високий професіоналізм додасть впевненості Віці, та принесе успіх у цьому конкурсі.

Tweet
© Благодійний фонд розвитку комп'ютерних та інформаційних технологій для інвалідів АІК, 2011
Дизайн сайту: Сергій Шевченко
Програмування сайту: Євгеній Найдьон
Заповнення сайту: Віталій Пчолкін, Анастасія Стельмах
Cоздание сайтов - UNAIK