This version of the page http://aik.ua/druhyj-fud-festyval-blahofest/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-30. The original page over time could change.
Другий фуд-фестиваль Благофест | Благодійний фонд розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «АІК»
         
Проекты
Презентация
Спонсоры
Баннер

26 травня у Києві пройшов другий благодійний фуд-фестиваль Благофест. На Контрактовій площі біля пам’ятника П. Сагайдачному для збору благодійних коштів організатори влаштували справжній ярмарок домашньої випічки, солодощів, hand made, музики і веселощів. У фестивалі взяли участь 100 учасників і близько 5 000 гостей. Спільними зусиллями вдалося зібрати 37 808,50 грн., на які будуть закуплені спеціальні велосипеди для дітей з ДЦП.Благофест відбувся завдяки тому, що багато людей об’єдналися в загальну, але дуже різну команду. У ній: і державні органи, і фуд-блогери, і гастромагазіни, і кав’ярні, і кухарі, і водії, і охоронці, і волонтери, і дизайнери, і режисери, і співаки, і музиканти. Важливу роль зіграли і організатори фестивалю: Наталія Маслюк та Юлія Соколюк, до яких цього разу приєдналися Даша Малахова та Світлана Сом. Підготовка до другого фестивалю тривала 6 місяців. Сквер на Подолі був обраний не випадково. Що в Києві залишилося настільки близьким до того старовинного, що пахне домашньою випічкою, з низькими будиночками і двориками, в яких сусіди збираються випити чашку чаю​​? На думку спадає лише Поділ.

Маленьких гостей розважали різними майстер-класами. Свій кулінарний майстер-клас для дітей провела відома телеведуча, кулінар і засновник школи Kartata Potata – Даша Малахова. Пекти смачне печиво вчили справжні профі з SmakoJane. Захоплюючі розвиваючі заняття для дітей влаштували викладачі англомовного дитячого клубу Playroom kids club та клубу «Вулик ідей». «Cочним» партнером фестивалю став сік «Садочок».

Провести захід допомагали й інші партнери Благофесту. Звук і сцену надала компанія ALVISS. Талановита молодь з Київської муніціапльной АКАДЕМІЇ естрадного та циркового мистецтва і театру Platz Art – міми, клоуни, принцеси, артисти на ходулях, дарували радість і веселощі дітям і батькам. Виставами глядачів розважав Театр на Подолі. На Благофесті провели дві великі лотереї. Корисні тематичні призи надали Panasonic і Gorenje і відомі видавничі та книжкові будинки України. Такі малі деталі як столи і стільці виявилися дуже важливими. Спасибі за це Артему Травчину та мережі ресторанів «Любов і голод». Протягом усього періоду від 1 до 2 фестивалю, хлопці з STARBOOKS друкували афіші та флаєри, а Світлана Савченко створила ролик, який повідомляв про Благофест з моніторів метрополітену.

Антонович Вікторія
Маслюк Наталя

Tweet
© Благодійний фонд розвитку комп'ютерних та інформаційних технологій для інвалідів АІК, 2011
Дизайн сайту: Сергій Шевченко
Програмування сайту: Євгеній Найдьон
Заповнення сайту: Віталій Пчолкін, Анастасія Стельмах
Cоздание сайтов - UNAIK