This version of the page http://aik.ua/akciya-v-ternopoli/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-30. The original page over time could change.
Акція в Тернополі | Благодійний фонд розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «АІК»
         
Проекты
Презентация
Спонсоры
Баннер

З 3 по 7 серпня у місті Тернопіль відбулася масштабна акція-фестиваль “Я вірю в Ісуса”, метою якої була популяризація морально-етичних цінностей, враховуючи культурно-духовну спадщину Українського народу та пропагування здорового способу життя серед мешканців Тернополя та гостей міста. Ініціаторами акції виступили майже всі релігійні організації та церкви м. Тернополя.

Одним з завдань проекту було – привернення уваги суспільства до людей з особливими потребами. Тому у рамках свята змагалися юні футболісти, діти з особливими потребами та брали участь у забігу. А також у центральному парку Тернополя транслювалися соціальні фільми.

Фестивалем ми хочемо привернути увагу до людей з особливими потребами — хочемо, щоб змінилося ставлення до них – наголосив координатор акції Михайло Резнік.


Щовечора на центральній площі Тернополя в рамках фестивалю відбувалися концерти, на яких виступали молодіжні гурти, та запрошені на фестиваль гості, такі як Ліка Роман – Міс України 2007, Ігор Рудий – один з найкращих саксофоністів України, Дмитро Хоркін – український диктор, радіоведучий, Валентина Паравян – Фіналістка телевізійного проекту Шанс та голос проекту “Танцюю для тебе” на 1+1, Христина Осельска – учасниця X-factor, а також Президент Благодійного фонду розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів “АІК” та перша віце-місс України на візку Юлія Козлюк.

Цим фестивалем ми хотіли показати, що є успішні люди, які не соромляться того, що вірять у Ісуса Христа, – розповідає Михайло.

Загалом у рамках фестивалю організаторами акції відбулися такі заходи як:

  • «Подаруй надію» – проведення зустрічей з дітьми інвалідами та вихованцями сиротинців.
  • Відвідування хворих в онкологічному та наркологічному диспансерах, домі перестарілих.
  • Показ серії соціальних фільмів «Правда про…».
  • Прибирання парків міста та упорядкування дитячих майданчиків.
  • Проведення спортивних змагань, зокрема, турніру з вуличного футболу.
  • Організація творчих конкурсів: «Найкраща картина для Ісуса», «Найкраща пісня для Ісуса».
  • Концерти за участі відомих християнських гуртів, та виступи гостей фестивалю.

Всі події які проходили в рамках фестивалю освітлювались по місцевому телебаченню та на радіо.



Tweet
© Благодійний фонд розвитку комп'ютерних та інформаційних технологій для інвалідів АІК, 2011
Дизайн сайту: Сергій Шевченко
Програмування сайту: Євгеній Найдьон
Заповнення сайту: Віталій Пчолкін, Анастасія Стельмах
Cоздание сайтов - UNAIK