This version of the page http://www.kiyavia.com/ua/novosti/novosti-kii-avia/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-27. The original page over time could change.
Новини КИЙ АВІА
Online консультант
Підписатися на розсилку

С 5 апреля 2010 вступило в силу новое постановление Европейского Парламента и Совета (ЕС) о визах (т.н. Визовый Кодекс). Данное С 5 апреля 2010 вступило в силу новое постановление Европейского Парламента и Совета (ЕС) о визах (т.н. Визовый Кодекс). Данное

Отримай квиток в подарунок! АКЦІЯ до 30 вересня!

Давно хотіли злітати в Європу, Грузію, а може, до Росії? Не пропускайте унікальну можливість! Отримайте в подарунок авіаквиток від КИЙ АВІА!


КИЙ АВІА приймає оплату електронними грошима «MoneXy»

КИЙ АВІА, спільно з системою електронних грошей «MoneXy», надає своїм клієнтам можливість оплачувати послуги електронними грошима.


Нова акція для пасажирів! Купуйте авіаквитки, збирайте літачки, отримуйте знижки!

Хочете заощадити на авіаквитках? Ми пропонуємо Вам стати учасниками акції «Посадковий талон». Купуйте авіаквитки, збирайте літачки і отримуйте знижки.


«КИЙ АВIА» РОЗПОЧИНАЄ ПОВЕРНЕННЯ КОШТІВ ПАСАЖИРАМ за продані квитки АВІАКОМПАНІЇ MALEV

ПАТ «КИЙ АВІА» розпочало повернення коштів пасажирам за придбані квитки на рейси авіакомпанії «Malev», але не використані у зв'язку з банкрутством авіакомпанії.


Загальні збори акціонерів ПАТ „КИЙ АВІА”

ПАТ „Київське агентство повітряних сполучень „КИЙ АВІА” повідомляє, про проведення річних Загальних зборів акціонерів, які відбудуться 24 квітня 2013 року о 11.00 годині за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 2 у приміщені конференц-залу


Унікальна пропозиція для власників U-Card від туристичного агентства «КИЙ АВІА»

Унікальна пропозиція для власників U-Card від туристичного агентства «КИЙ АВІА»: Отримай 50 бонусів на U-card у лютому та березні та 75 бонусів при бронюванні готелю «Мигово» на 8 березня!


«КИЙ АВІА» - партнер програми «Плюсуй з нами»!

«КИЙ АВІА» приєдналось до програми АТ «УкрСиббанк» «Плюсуй з нами!»


Житомирський філіал «КИЙ АВІА» - переможець конкурсу «Народний бренд – 2012»

Житомирський філіал «КИЙ АВІА» визнано переможцем в номінації «Краще туристичне агентство Житомира».


«КИЙ АВІА» - партнер програми лояльності U-card

В усіх офісах «КИЙ АВІА» в Україні Ви можете стати учасником програми лояльності U-card!


Квитки на рейси low cost авіакомпаній - в офісах «КИЙ АВІА»

В офісах «КИЙ АВІА» по всій Україні Ви можете купити квитки low-cost авіакомпаній для перельоту по Європі, Близькому Сходу та Індії.


Назад 12 Вперед