This version of the page http://irc.gov.ua/ua/Novini.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-07. The original page over time could change.
Інформаційно-ресурсний центр - Новини

Новини

27.06
2013

Увага! Технічні роботи на сайті

Шановні користувачі!

У зв’язку із проведенням технічних робіт, що пов’язані з реорганізацією системи державної реєстрації в Україні,  з 18:00 27.06.2013 р. до 9:00 01.07.2013 р. можливі перебої в роботі пошуку в ЄДР та Реєстраційного порталу.

Перепрошуємо за тимчасові незручності.

28.05
2013

Інтеграція електронної платіжної системи у Реєстраційний портал

З 25.05.2013 року відповідно наказу Міністерства юстиції України  від 19.08.2011 № 2010/5 «Про затвердження Порядку подання та обігу електронних документів державному реєстратору» із змінами, внесеними наказом Міністерства юстиції України від 04.01.2013 № 43/5 «Про затвердження Змін до Порядку подання та обігу електронних документів державному реєстратору» у комп’ютерній програмі Реєстраційний портал забезпечено можливість сплати реєстраційного збору через мережу Інтернет засобами платіжної системи iPay.ua. Звертаємо Вашу увагу, що за проведення оплати з використанням електронної платіжної системи через мережу Інтернет стягується комісія відповідно до тарифів платіжної системи.

15.05
2013

Увага! Технічні роботи на сайті

Шановні користувачі!

В зв'язку з проведенням запланованих технічних робіт на сайті, пошук в ЄДР не буде працювати: з 16:00 18.05.2013 р. по 09:00 20.05.2013 р.

Перепрошуємо за тимчасові незручності.

28.02
2013

Надання доступу до ЄДР

Повідомляємо Вам, що в зв’язку з численними зверненнями приватних нотаріусів, з 01.03.2013 року вводиться в експлуатацію нова версія комп’ютерної програми «Реєстраційний портал», що містить функціональність доступу приватних нотаріусів до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців у відповідності до Наказу Міністерства Юстиції України від 14.12.2012 року № 1846/5.

Для зазначеної категорії користувачів створено відповідний розділ «Користувачам АС» - «Для приватних нотаріусів».

06.02
2013

Оновлення комп’ютерної програми «Реєстраційний портал»

06.02.2013 року відбулось оновлення комп’ютерної програми "Реєстраційний портал". В розділі "Електронна реєстрація" - "Документація" веб-сайту Державного підприємства "Інформаційно-ресурсний центр" додано Інструкцію користувача для входу в комп’ютерну програму "Реєстраційний портал", що описує особливості виконання першого входу у оновлену версію програми. 

Нова версія комп’ютерної програми "Реєстраційний портал" доповнює перелік Акредитованих центрів сертифікації ключів електронного цифрового підпису, які сумісні з програмним забезпеченням, що використовується суб’єктами господарювання при подачі документів в електронному вигляді для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, наступним центром сертифікації ключів:

  • Центр сертифікації ключів «Український сертифікаційний центр»

Таким чином нова версія комп’ютерної програми "Реєстраційний портал" підтримує роботу з ключами електронного цифрового підпису шести різних акредитованих центрів сертифікації ключів, повний перелік яких наведено у розділі "Електронна реєстрація" веб-сайту Державного підприємства "Інформаційно-ресурсний центр".

29.12
2012

Оплата за одержання відомостей

Зарахування плати за одержання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та за публікацію повідомлення з 1 січня по 30 червня 2013 року.
Реквізити рахунку:
отримувач: Державна реєстраційна служба України, код ЄДРПОУ 37508344;
реєстраційний рахунок № 31259272211767 в ГУДКС у м. Києві, МФО 820019.
З більш детальною інформацією можна ознайомитись в розділі  «Контакти»

26.12
2012

Довідник «Як зареєструвати свої права на нерухоме майно»

 

На офіційному сайті Державної реєстраційної служби України створено довідник для користувача реєстраційними послугами «Як зареєструвати свої права на нерухоме майно». У довіднику висвітлені основні питання державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.

Довідник «Як зареєструвати свої права на нерухоме майно» доступний для ознайомлення на головній сторінці Укрдержреєстру за адресою http://drsu.gov.ua.

05.11
2012

Розпочато пілотну експлуатацію КП «Реєстраційний портал»

Шановні відвідувачі!

            На виконання пункту 2 Плану заходів Державної реєстраційної служби України (далі – ДРСУ) щодо удосконалення електронної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, затвердженого наказом ДРСУ від 19.04.2012 року № 641, 05.11.2012 введено в пілотну експлуатацію комп’ютерну програму «Реєстраційний портал», що дозволяє формувати та виконувати подачу пакету документів в електронному вигляді для проведення державної реєстрації юридичної особи та фізичної особи-підприємця у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

            КП «Реєстраційний портал» забезпечує виконання усіх кроків формування та відправки пакету документів державному реєстратору на інтернет-сторінці. Система має зручний інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс користувача з підказками щодо правильності заповнення реєстраційних форм. Для ідентифікації користувача та підписання пакету документів у системі можуть використовуватись ключі електронного цифрового підпису наступних акредитованих центрів сертифікації ключів:

  • Центр сертифікації ключів "Masterkey" товариства з обмеженою відповідальністю "Арт-мастер"
  • Центр сертифікації ключів закритого акціонерного товариства "Інфраструктура відкритих ключів"
  • Центр сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту державної податкової служби
  • Центр сертифікації ключів Державної митної служби України
  • Центр сертифікації ключів державного підприємства "Головний інформаційно-обчислювальний центр Державної адміністрації залізничного транспорту України"

Адреса пілотної версії КП «Реєстраційний портал»: http://rp.irc.gov.ua

16.08
2012

Електронні заявки для проведення державної реєстрації в ЄДР

Шановні відвідувачі!

 
Повідомляємо Вам про те, що з 07.08.2012 року реалізована можливість подання документів в електронному вигляді для проведення державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, підписаних ключами з сертифікатами наступних акредитованих центрів сертифікації ключів (АЦСК):
  • Центр сертифікації ключів "Masterkey" товариства з обмеженою відповідальністю "Арт-мастер"
  • Центр сертифікації ключів закритого акціонерного товариства "Інфраструктура відкритих ключів"
  • Центр сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту державної податкової служби
  • Центр сертифікації ключів Державної митної служби України
  • Центр сертифікації ключів державного підприємства "Головний інформаційно-обчислювальний центр Державної адміністрації залізничного транспорту України"
 
Більш детальна інформація знаходиться у розділі «Електронна реєстрація».