This version of the page http://irc.gov.ua/en/ULR.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-07. The original page over time could change.
Information Resource Centre - ULR

ULR

Про Реєстр

Єдиний ліцензійний реєстр - це автоматизована система збирання, накопичення та обліку даних з питань ліцензування певних видів господарської діяльності. (Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку формування, ведення і користування відомостями ліцензійного реєстру та подання їх до Єдиного ліцензійного реєстру» № 1658 від 08.10.2000 року.)

Розпорядник Реєстру

Розпорядником Єдиного ліцензійного реєстру є Державна служба України з питань регуляторної політики та підприємництва.

Отримання відомостей з Реєстру

Відомості з Єдиного ліцензійного реєстру надаються у вигляді:

  • Інформації з реєстру, в тому числі з використанням електронних засобів зв’язку чи електронно-магнітних носіїв інформації;
  • На офіційних веб-сайтах органів ліцензування та Держпідприємництва розміщується інформація, що міститься в Єдиному ліцензійному реєстрі.

Порядок видачі відомостей з Єдиного ліцензійного реєстру регулюється Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку формування, ведення і користування відомостями ліцензійного реєстру та подання їх до Єдиного ліцензійного реєстру» № 1658 від 08.10.2000 року та Наказом Ліцензійної палати України «Про затвердження Положення про порядок та умови видачі інформації з Єдиного ліцензійного реєстру» № ЛП-37 від 15.11.1996 року.

Розвиток та технічна реалізація

На виконання п.3 наказу Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва (Держкомпідприємництво) від 08.07.2009 року № 122, 09.09.2009 року від Держкомпідприємництва України до ДП «ІРЦ» було передано інформаційний фонд ЄЛР у вигляді табличних файлів.

На сьогодні ЄЛР ведеться шляхом щомісячної обробки отриманих від органів ліцензування файлів визначеної структури.