This version of the page http://www.dinai.com/potential_parthners_1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-06. The original page over time could change.
Компания "Динай":: Законодательство Украины. Компьютерные справочно-правовые системы
1. Короткий опис ДПС Компанії (СТАРЕ)
  • Дилерська мережа
  • Потенційним партнерам
  • Підтримка дилерів

Продуктову лінійку Компанії представлено П'ЯТЬМА спеціалізованими довідково-правовими системами (ДПС) і однією загальнозаконодавчою:

«Дінай:Гросбух» – перший помічник бухгалтера

Спеціалізована правова система, що забезпечує інформаційно-правову підтримку професійної діяльності бухгалтера. Чудово підійде для бухгалтерії малого й середнього підприємства.

«Дінай:Бос» – необхідний інструмент керівника

Спеціалізована правова система, спрямована на висвітлення питань законодавчого регулювання господарських та трудових відносин на підприємствах різних форм власності й видів діяльності. Якщо Ви керуєте невеликим підприємством або тільки збираєтеся організувати або розширити свій бізнес - ця правова система для Вас! Також вона стане незамінним помічником для фахівців кадрових служб, а для головних бухгалтерів - чудовим доповненням до системи «Дінай:Гросбух».

«Дінай:ЗЕДексперт» експерт із зовнішньої економіки

Спеціалізована правова система, що детально висвітлює всі правові аспекти зовнішньоекономічної діяльності. Незамінна для фахівців організацій, що працюють із закордонними партнерами: бухгалтерів, менеджерів, кадровиків, юристів.

«Дінай:Цінні папери» всі правила гри на фондовому ринку.

Спеціалізована правова система, орієнтована на забезпечення інформаційно-правової підтримки учасників ринку цінних паперів. У даній системі висвітлено різні аспекти законодавчого регулювання розміщення, обороту й обліку цінних паперів, діяльності суб'єктів фондового ринку, а також особливості здійснення приватизації.

«Дінай:Судова практика»весь досвід застосування законодавства на практиці.

Спеціалізована правова система, що представляє практику вирішення спірних питань, що виникають у різних видах діяльності підприємств та різних областях права. Ця система необхідна штатним юристам на будь-яких підприємствах. Висвітлюючи практичне застосування норм законодавства, «Дінай:Судова практика» є також відмінним доповненням до кожної із спеціалізованих правових систем «Дінай».

«Дінай:Професіонал» все законодавство України в одній системі.

Загальнозаконодавча правова система, призначена для інформаційно-правової підтримки всього підприємства. В «Дінай:Професіонал» висвітлено усі аспекти законодавства України. Сюди включено не тільки всю інформацію з п’яти спеціалізованих систем, але й багато унікальних тематичних добірок, не висвітлених у жодній іншій ДПС. Відмінний вибір для великих організацій із розгалуженою структурою, де правова підтримка необхідна фахівцям різних служб.

Спеціалізовані правові системи «Дінай» є самодостатніми. Крім того, вони легко комбінуються, створюючи продукт, що максимально відповідає потребам користувача.

Найбільш затребувані комбінації спеціалізованих правових систем «Дінай»:
· «Бізнес-комплект»: «Дінай:Гроссбух» + «Дінай:Бос». Дана комбінація систем повністю забезпечує інформаційні потреби головного бухгалтера практично на будь-якому підприємстві. Тут міститься також вся необхідна інформація для керівників малих та середніх підприємств.

· «Торгівля із зарубіжжям»: «Дінай:Гроссбух» + «Дінай:Бос» + «Дінай:ЗЕДексперт». Поєднуючи в собі правову інформацію з бухгалтерського обліку, господарсько-трудових відносин і зовнішньоекономічної діяльності, така комбінація систем є необхідним ресурсом на підприємствах, що працюють із закордонними партнерами.

Таким чином, продукти Компанії «Дінай» кожний окремо або в комбінації один з одним можуть задовольнити вимоги будь-якого бухгалтера. І вже залежно від специфіки діяльності й розміру підприємства-клієнта оптимальним (достатнім) варіантом може бути як тільки ДПС «Дінай:Гроссбух», так і комбінація з декількох ДПС, а також ДПС «Дінай:Професіонал».

  • Facebook
  • Twitter
  • Комментарии

Актуальне