This version of the page http://www.dinai.com/allproducts (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-09-01. The original page over time could change.
Компания "Динай":: Законодательство Украины. Компьютерные справочно-правовые системы
Довідково-правові системи (ДПС)
  • Довідково-правові системи (ДПС)
  • Дінай:ЕСПРЕСО
  • Дінай:ДАЙДЖЕСТ
  • Що таке ДПС
  • Як вибрати ДПС
  • Переваги ДПС
  • Гарантії якості
  • Додаткові сервіси
  • Умови придбання
ПФ
Дiнай:Професіонал

Загальнозаконодавча правова система «Дінай:Професіонал» була створена з метою задовольнити потреби користувачів у більш повному обсязі інформації, ніж той, що можуть дати 5 спеціалізованих правових систем разом. Такий обсяг інформації необхідний у першу чергу юристам, а також бухгалтерам, коло обов'язків яких виходить за рамки суто бухгалтерських.

«Дінай:Професіонал» дуже ефективний як корпоративної правої системи - тематичне дерево інтелектуального класифікатора дозволить кожному фахівцю обрати інформацію, що цікавить саме його.

Детальніше Ціна Безкоштовна демонстрація Купити
ГБ
Дiнай:ГРОСБУХ

Спеціалізована довідково-правова система, що забезпечує інформаційно-правову підтримку професійної діяльності бухгалтера. Прекрасно підійде для бухгалтерії малого та середнього підприємства.

Детальніше Ціна Безкоштовна демонстрація Купити
БС
Дiнай:БОС

Спеціалізована правова система, що висвітлює питання законодавчого регулювання господарських та трудових відносин на підприємствах різних форм власності та видів діяльності. Якщо Ви керуєте невеликим підприємством або тільки збираєтеся організувати або розширити свій бізнес - ця правова система для Вас! Також вона стане незамінним помічником для фахівців кадрових служб.

Головний бухгалтер на підприємстві оцінить довідково-правову систему «Дінай:Босс» в якості доповнення до ДПС «Дінай:Гросбух» в межах «Бізнес-комплекту», а надійним помічником юриста стане комбінація систем «Дінай:Босс» та «Дінай:Судова практика» («Юркомплект»).

Детальніше Ціна Безкоштовна демонстрація Купити
ЗЕ
Дiнай:ЗЕДексперт

Спеціалізована правова система, що детально висвітлює усі правові аспекти зовнішньоекономічної діяльності. Це - незамінний інструмент для фахівців організацій, що працюють із зарубіжними партнерами: бухгалтерів, менеджерів, кадровиків, юристів.

Довідково-правова система «Дінай:ЗЕДексперт» є самодостатнім інструментом. У той же час для підприємств, що працюють із зарубіжними партнерами, корисним буде її поєднання із системами «Дінай:Гросбух» та «Дінай:Бос» у єдиному комплекті «Торгівля із зарубіжжям».

Детальніше Ціна Безкоштовна демонстрація Купити
ЦП
Дiнай:Цінні папери

Унікальний на українському ринку продукт - довідково-правова система, у якій висвітлені різноманітні аспекти законодавчого регулювання розміщення, обігу та обліку цінних паперів, діяльності суб'єктів фондового ринку, а також особливості здійснення приватизації.

Правова система «Дінай:Цінні папери», що міістить у собі повний спектр консультаційної та довідкової інформації, є незамінним інструментом інформаційної підтримки підприємств-учасників ринку цінних паперів.

Детальніше Ціна Безкоштовна демонстрація Купити
СП
Дiнай:Судова практика

Спеціалізована правова система, що репрезентує практику вирішення спірних питань, що виникають в різних видах діяльності підприємств і стосуються різних галузей права. Така інформація потрібна не тільки юристам, суддям, але й іншим користувачам, які бажають звернутися до практики вирішення судових спорів з питань, що їх цікавлять, у тому числі і бухгалтерам.

Висвітлюючи особливості практичного застосування норм законодавства, «Дінай:Судова практика» є відмінним доповненням до будь-якої із спеціалізованих правових систем «Дінай».

Детальніше Ціна Безкоштовна демонстрація Купити
Лiнiйка продукцiї
ПФ
Дiнай:Професіонал
ГБ
Дiнай:ГРОСБУХ
БС
Дiнай:БОС
ЗЕ
Дiнай:ЗЕДексперт
ЦП
Дiнай:Цінні папери
СП
Дiнай:Судова практика
всi продукти
Факти про ДПС Дiнай

15 червня 1927 була прийнята "Конвенція № 25 зі страхування на випадок хвороби працівників у сільському господарстві". Цей та інші документи-старожили Ви знайдете в правових системах "Дінай:Бос" та "Дінай:Професіонал"

Оцінить керівник та юрист: близько 2 тис. договорів, бланків, типових документів у правовій системі "Дінай:Бос"

Оцінить фахівець у галузі ЗЕД: класифікатори, що використовуються при заповненні граф ВМД, у правовій системі "Дінай:ЗЕДексперт"

Нове в ДПС
2013.08.13
Оновлено довідку ОБЛІКОВА СТАВКА НБУ (1992-2013 рр.)
2013.08.05
Актуальна тема: "Путівки"
2013.07.22
Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій (РРО) у новій редакції
всi новини
Актуальне