This version of the page http://www.ukr.net/news/kiev_zero-5897711-1.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-31. The original page over time could change.
Киев. Зеро | новини | Київ
День добрий, вельмишановний користувач! На жаль, ми не можемо гарантувати вам коректний перегляд даної сторінки через застарілу модель вашого броузера.
Пропонуємо вам поставити один із таких броузерів:

Киев. Зеро

2011.03.26 00:19
«Бурная» реакция власти, силовых структур и оппозиции на факты и схемы деятельности команды Черновецкого, опубликованные на прошлой неделе, впечатляет.
(ZN.ua)

Читайте також:

26 бер
Киев, который мы теряем-2(ZN.ua)
26 бер
26 березня: це цікаво знати(Рідна країна)
26 бер
Дончан призвали «стучать» на маршрутчиков(ProstoGorod.com)
26 бер
Ряды киевские волонтеров пополнят безработные(ProstoGorod.com)
26 бер
В севастопольской больнице оборвался лифт(ЗАVТРА)

Ще по темі:

25 бер
Киев поможет Москве строить метро
Киев и Москва договорились о сотрудничестве в строительстве московского метро.(Timeua.info)
25 бер
Київ допоможе Москві будувати метро
Керівництво української та російської столиць домовились про будівництво метро у Москві.Таке рішення було прийняте в ході робочого візиту голови Київської міськдержадміністрації Олександра Попова до Москви, повідомляє ТСН із посиланням на прес-службу КМДА.Згідно із повідомленням, у Москві відбулася зустріч керівника дирекції будівництва метрополітену КП Київський метрополітен Олександра Охотнікова і керівництва ВАТ Московський Метробуд, ТОВ ТрансИнжСтрой і Тунельної асоціації Росії.(Економічна правда)
25 бер
Київ визначився з паркінгами до Євро-2012
У Києві визначені місця паркування автомобілів на час проведення Євро-2012.(Радіо-Ера)
25 бер
Попов засадить Київ деревами та кущами
Упродовж весняного двомісячника заплановано посадити понад 13 тис. дерев та 25 тис. кущів. Найбільшою кількістю дерев планує поповнитися Дарницький район, йдеться про 5 тис. 38 одиниць, та Деснянський район – 1 тис. 741 од. Печерський район запланував посадити 8 тис. 50 кущів, а Солом'янський – 5 тис. 302 кущі та зняти 752 сухостійних дерева. Про це Київ.Коментарям повідомила перс-служба КМДА.(Київ.comments.ua)
25 бер
Киев будет помогать Москве в постройке метро
Киев и Москва договорились о сотрудничестве в строительстве московского метро. Об этом сообщили в пресс-службе КГГА.(TopMedia)