Онлайн-чат
Головна Платежі
Виберіть регіон Київська обл.
Реєстрація Вхід
Як iPay.ua забезпечує вашу безпеку?
Онлайн-чат
+38
Поповнити
Центр допомоги
У Центрі допомоги ви знайдете відповіді на всі питання!
Отримати допомогу

Як iPay.ua забезпечує вашу безпеку?
  • Технології

    SSL. За допомогою протоколу Secure Sockets Layer (SSL) iPay.ua автоматично кодує вашу конфіденційну інформацію на шляху від вашого комп'ютера до сервера iPay.ua.

    ISO. Зберігання та обробка конфіденційної інформації клієнтів здійснюються з урахуванням вимог міжнародних стандартів: інформаційної безпеки ISO / IEC 27001:2005, ISO / IEC 27002:2005, ISO / IEC 27005:2008, забезпечення управління інформаційними сервісами ISO 20000, управління якістю ISO 9001:2000.

    PCI DSS. Безпека даних власників платіжних карток реалізовується відповідно до вимог міжнародного стандарту безпеки Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).

    Visa і MasterCard. Усі оплати з використанням банківських карток Visa і MasterCard здійснюються з урахуванням заходів безпеки міжнародних платіжних систем Visa і MasterCard.



  • Контроль

    Sysnet Global Solutions. iPay.ua регулярно залучає незалежні аудиторські компанії для контрою якості та надійності свого сервісу. Зокрема, аудит іPay.ua проводила міжнародна компанія Sysnet Global Solutions.

    Стоп-лист.
    До того як переказати кошти з картки платника на рахунок постачальника, iPay.ua перевіряє наявність платіжної картки клієнта в т. з. стоп-листі. Стоп-лист містить інформацію про заблоковані картки у зв'язку з їхньою втратою. Це дозволяє відхилити запит про оплату, якщо платіжна картка клієнта несанкціоновано використовується третіми особами.



  • Професіоналізм

    Команда iPay.ua – це професіонали з багаторічним досвідом роботи в галузі технічного захисту інформації та боротьби з шахрайськими операціями в інтернеті. Ми постійно вдосконалюємо методи захисту даних і запобігання незаконних транзакцій, враховуючи досвід як власний, так і міжнародних платіжних систем.

    З метою безпеки ваших карткових даних iPay.ua не зберігає СVV-коди банківських карток і ні за яких умов не передає дані банківських карток третім особам.



  • Антикібер НАБУ

    Антикібер НАБУ – це проект Незалежної асоціації банків України (НАБУ) який направлений на протидію кіберзлочинності.

    Сайт проекту anticyber.com.ua – це джерело отримання інформації про:
         -боротьбу з кіберзлочинністю в Україні та світі;
         -основні види та загрози кібершахрайства у фінансовій сфері;
         -превентивні заходи, що допоможуть Вам не стати жертвою кіберзлочинців;
         -правила поведінки у випадку виявлення шахрайських дій, Ваші права та можливості.


    Концепція протидії кіберзлочинності в банківській сфері, яка затверджена рішенням профільного Комітету НАБУ з питань банківської інфраструктури та платіжних систем, передбачає створення ефективної загальнодержавної системи протидії та створення платформи для комунікації між банками, регуляторами, МВС України та іншими зацікавленими сторонами. Концепція складається з 4-ьох напрямків :
    Читати далі: http://anticyber.com.ua/news_detail.php?id=161

Новини   •    Акції   •    Про компанію   •    Партнерам   •    Контакти   •    Безпека платежів
iPay.ua
Всеукраїнський сервіс прийому платежів в інтернеті 2010-2013
Mastercard SecureCode Verified by Visa