This version of the page http://rurik.com.ua/agency-services.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-21. The original page over time could change.
Послуги агентства
Головна
Послуги агентства

НРА «Рюрік» займається виключно рейтингуванням (визначенням кредитних рейтингів позичальників та їхніх окремих боргових інструментів) та наданням інформаційно-аналітичних і консультаційних послуг у сфері рейтингування.

Послуги агентства з присвоєння, подальшого моніторингу та інформаційної підтримки визначених кредитних рейтингів надають власнику кредитного рейтингу багато можливостей. Перелічимо лише деякі з них:

1) Створення власної публічної рейтингової історії, дозволить покращити діловий імідж та підвищити інвестиційну привабливість Вашої компанії при збереженні конфіденційності комерційної інформації. НРА «Рюрік» пропонує послуги з проведення повномасштабної PR-акції з приводу присвоєння кредитного рейтингу, з метою привертання уваги широкого кола потенційних інвесторів та ділових партнерів.

2) Проходження процедури рейтингування дозволяє представити дані про компанію на рівні міжнародних стандартів розкриття інформації. НРА «Рюрік» пропонує консультаційні послуги з питань вдосконалення розкриття фінансової звітності компанії в аспекті потенційних можливостей співпраці з зарубіжними партнерами.

3) В результаті рейтингового дослідження Керівництво та Власники компанії отримують незалежну кваліфіковану експертну оцінку власної поточної фінансово-господарської діяльності та висновки щодо перспектив розвитку компанії. НРА «Рюрік» пропонує консультаційні послуги з питань стратегічного та фінансового менеджменту з метою налагодження бізнес-процесів у Вашій компанії.

4) Проходження процедури рейтингування – це значний практичний досвід у галузі фінансового аналізу та оцінки ризиків для фахівців Вашої компанії. НРА «Рюрік» пропонує корпоративні тренінги з навчання та підвищення кваліфікації фінансового персоналу за напрямками: фінансовий, інвестиційний та ризик-менеджмент; фінансовий та кредитний аналіз; оцінка бізнесу та цінних паперів.

Отримання кредитного рейтингу – це не лише виконання вимог чинного Законодавства України, а також стратегічно правильне рішення, що приноситиме як поточні, так і майбутні переваги Вашій компанії.

Поступове посилення вимог ринку щодо прозорості діяльності компаній та підвищення стандартів розкриття інформації, обумовлює необхідність заявити про власну інформаційну відкритість та фінансову прозорість діяльності.

В умовах підвищення економічної культури учасників ринку, компанії, які мають тривалу рейтингову історію отримують більшу довіру з боку інвесторів та інші додаткові конкурентні переваги.

В умовах розвитку ринку боргових інструментів та швидкого зростання кількості пропозицій для потенційних інвесторів, кредитний рейтинг дозволяє виділити себе серед інших емітентів боргових цінних паперів і привернути увагу більш широкого кола інвесторів.

При існуванні багатьох альтернативних варіантів інвестування на фінансовому ринку виконується правило, що нижчий кредитний рейтинг боргового зобов'язання повинен бути компенсований більшою премією за ризик, тобто більшою дохідністю, що вимагатиме інвестор. Отже високий кредитний рейтинг, дозволяє зменшити витрати на залучення фінансових ресурсів.

Реалії фінансового ринку свідчать, що на сьогодні кредитний рейтинг є важливим засобом комунікації та іміджевим інструментом, вкрай необхідним кожній публічній компанії.

Зверніться до нас і переконайтеся, що наші рейтингові та консалтингові послуги відрізняються високою якістю, конфіденційністю, найкоротшими строками виконання та помірними цінами.

 

Про агенство

Кредитні рейтинги

Рейтингування

Дослідження