This version of the page http://ua.konnov.com/section/1169651408292/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-20. The original page over time could change.
Коннов і Созановський - Легка промисловість

Коннов і Созановський — Ми консультуємо клієнтів в різних сферах бізнесу

Легка промисловість являється достатньо розвинутим сектором економіки України. Об’єм реалізації товарів, робіт та послуг в сфері легкої промисловості України в 2008 році склав 6410 млн. гривень.

Сьогодні в галузі легкої промисловості здійснюються процеси структурної перебудови, змінюються методи керівництва, форми власності, асортимент, організація та технологія виробництва, розробляються способи оптимізації витрат. Одним зі шляхів виживання й підтримування підприємств є робота на давальницькій сировині. Давальницькі схеми стали популярними у вітчизняній легкій промисловості з 90-х років. За різними оцінками, від 70 до 95% швейної продукції в Україні виготовлено за такими схемами. Замовники - компанії з країн Європи та Північної Америки - надають українським підприємствам свій матеріал і свої моделі, оплачуючи по місцю виробництва  трудові витрати.

Таким чином, останнім часом вітчизняні підприємства викликають певний інтерес із боку іноземних інвесторів. Вийшовши на світовий рівень технології виготовлення і якості продукції, підприємства одержали визнання провідних фірм світу.

Дякуючи знанню специфіки ведення бізнесу в галузі легкої промисловості, фахівці адвокатської контори «Коннов і Созановський» надають юридичні послуги своїм клієнтам, включаючи консультування з питань умов і особливостей здійснення комерційної діяльності на території України нерезидентами; супровід укладання комерційних угод підприємствами сектора легкої промисловості й підписання угод на вигідних клієнтові умовах із дотриманням його інтересів; здійснення правової експертизи зовнішньоекономічних контрактів, у тому числі відносно імпорту виробничого устаткування на умовах лізингу; консультування з питань відповідальності за якість продукції; консультування з питань оптимізації митних платежів, митного регулювання, здійснення експортно-імпортних операцій; розробка схем по оптимізації оподатковування, інвестиційні схеми; підготовка договорів позики, одержання відповідних реєстраційних свідчень НБУ; проведення юридичного аудиту підприємств; проведення реорганізації юридичних осіб і оптимізації взаємовідносин між групами компаній; відкриття підприємств з іноземними інвестиціями, супровід спільної діяльності; представництво компаній сектора легкої промисловості в органах Антимонопольного комітету України та Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку; представництво інтересів вітчизняних імпортерів та іноземних експортерів під час проведення антидемпінгових розслідувань; представництво інтересів у суді.

Підприємства легкої промисловості розташовані практично в усіх суб’єктах Російської Федерації.

У структурі продукції, що випускається, поряд з виробництвом товарів для населення, високою є питома вага продукції виробничо-технічного та спеціального призначення, в тому числі для харчової, хімічної та електротехнічної промисловості, корд для шин, тканин та виробів для сільського господарства, автомобільної, авіаційної та космічної техніки, спеціального одягу працівників різних галузей економіки, речове майно для службовців силових федеральних відомств.

Сьогодні в сфері легкої промисловості здійснюються процеси структурної перебудови, змінюються методи керівництва, форми власності, асортимент, організація та технологія виробництва, розробляються способи оптимізації витрат.

З розвитком галузі, російські підприємства викликають дедалі більший інтерес зі сторони іноземних інвесторів.

Маючи необхідні знання специфіки ведення бізнесу в галузі легкої промисловості, юристи адвокатської контори «Коннов і Созановський» надають консультації клієнтам з питань умов та особливостей здійснення комерційної діяльності на території Росії нерезидентами; супроводжують укладання комерційних угод підприємствами сектора легкої промисловості й підписання угод на вигідних клієнтові умовах із дотриманням його інтересів; здійснюють правову експертизу зовнішньоекономічних контрактів, у тому числі відносно імпорту виробничого устаткування на умовах лізингу; надають консультації з питань відповідальності за якість продукції, з питань оптимізації митних платежів, митного регулювання, здійснення експортно-імпортних операцій; розробляють схеми оптимізації оподатковування, інвестиційні схеми; здійснюють підготовку договорів позики; проводять юридичний аудит, реорганізацію юридичних осіб і оптимізацію взаємовідносин між групами компаній; здійснюють відкриття підприємств з іноземними інвестиціями, супровід спільної діяльності; представляють інтереси у суді.
 

 

 

Провідний юрист Основна практика Офіс Посада  
Глуховська Тетяна Владиславівна Право інтелектуальної власності Київ (Україна) Партнер
Іванов Олексій Володимирович Корпоративне право Київ (Україна) Керуючий партнер
Коннов Сергій Володимирович Корпоративне право Київ (Україна) Старший партнер
Семеній Юлія Миколаївна Право інтелектуальної власності Київ (Україна) Партнер
Яремчук Олена Михайлівна Корпоративне право Київ (Україна) Партнер