This version of the page http://kiis.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-05. The original page over time could change.
Домашня сторінка КМІС
домашня  мапа сайту
КИЇВСЬКИЙ
МІЖНАРОДНИЙ
ІНСТИТУТ
СОЦІОЛОГІЇ
соціологічні та
маркетингові
дослідження
тел. 537-3376
office@kiis.com.ua
Укр | Eng | Рус
ПРО НАС
НОВИНИ
ПОСЛУГИ
ДАНІ
КОНТАКТИ
У НАС НОВИЙ САЙТ!

Шановні клієнти, колеги, друзі та подруги!

Кажуть, що ремонт неможна закінчити, його можна тільки припинити. З сайтом те ж саме — поки ми доробили новий сайт КМІСу, він настільки застарів, що ми від нього відмовились та зробили ще один сайт — той, на якому Ви знаходитеся.

СТАРИЙ САЙТ

Докладніше
Соціальний портрет відвідувачів музеїв

Київський міжнародний інститут соціології провів комплексне дослідження аудиторії Національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків.

У ході дослідження було сформовано соціальний портрет відвідувачів музею. Серед відвідувачів значно більше жінок (77%), ніж чоловіків (23%).

Докладніше
В.Паніотто. Не економічні аспекти інвестиційної привабливості
30 травня в готелі «Радіссон» на Ярославому Валу презентувався «Інвестиційний атлас України», розроблений на замовлення Держагенства з інвестицій та управління національними проектами. Атлас включає характеристики областей України, які можуть бути цікаві інвесторам, і заснований на індексі інвестиційної привабливості регіонів України.
Докладніше
Як планують відпочивати українці
Дослідження показало, що 68% українців не планують відпочивати, ця кількість дещо збільшилася порівняно з 2011 роком (66%); кількість тих, хто не має можливості кудись поїхати складає 21%. У 2011 таких було 23%, різниця є статистично незначущою.
Докладніше
МЕТОДИ
Для отображения блока требуется Flash Player 10

Інтерв'ю 'віч-на-віч' CAPI CATI Інтернет-опитування Поштові опитування Вуличні опитування Анкетування Трекінгові дослідження Панельні дослідження Омнібус Інтерв'ю в місцях продажу Екзит-поли Таємний покупець Аудит роздрібної торгівлі Виміри потоків Глибинні інтерв'ю Фокус-групи Мозкові штурми Експертні опитування Хол-тести Етнографічні методи Контент-аналіз Кабінетні дослідження