This version of the page http://k2.ua/ua/announcement/glyanec/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-08-02. The original page over time could change.
Телеканал К2
Телепрограма |  ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
02 серпня 2013
Див╕ться ввечер╕

18:00 Т/с "Тетянин день"

19:00 Дивовижний дизайн

19:55 Квадратний метр

20:45 Глянець

21:40 Т/с "Тетянин день"

К╕нопоказ
Сер╕али
Ф╕льми
Про нас
Наш канал
Обличчя каналу
Новини каналу Програми К╕нопоказ Про нас
програма про шоу-б╕з
Глянець

Актори, артисти, спортсмени, пол╕тики - вони завжди в центр╕ уваги. Для глядач╕в вони усп╕шн╕, щаслив╕, оточен╕ увагою ╕ любов'ю шанувальник╕в. Вони природн╕ ╕ розкут╕, усм╕хнен╕ ╕ доброзичлив╕. Але чи так це насправд╕? Адже ╖м не можна розслабитися, показати справжн╕ емоц╕╖. Нав╕ть у самих в╕двертих ╕нтерв'ю вони не забувають про св╕й ╕м╕дж ╕ р╕дко "впускають" до себе в душу. Як вони стали сам╕ собою? Чи легко ╖м дався шлях до усп╕ху?

Субота, 27 липня, 16:50
програма про красу
Ж╕ноча форма
В╕домий стил╕ст Влад Л╕совець перекона╓ будь-яку ж╕нку, що вона найчар╕вн╕ша та найприваблив╕ша! Ви д╕зна╓теся, як п╕дкреслити сво╖ переваги за допомогою вдало п╕д╕браного одягу!
Субота, 27 липня, 15:50
ранкова програма
Ранкова пошта з Пугачовою та Галк╕ним
Ви зможете побачити, як Алла та Максим вир╕шують звичайн╕ побутов╕ проблеми, як минають ╖хн╕ свята, як вони в╕дпочивають...
Субота, 27 липня, 09:35
розважальна програма
Нед╕ля з Кварталом
Святковим ранком семеро веселих ведучих разом з╕ сво╖ми гостями - в╕домими людьми - активно обговорюють теми к╕но, моди, шоп╕нгу, смачно╖ ╖ж╕, здоров'я та спорту...
Субота, 27 липня, 10:05
Телебачення для вс╕╓╖ родини