This version of the page http://www.gros-gaz.com/page.php?5 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-22. The original page over time could change.
Газове обладнання для автомобілів [www.gros-gaz.com]: Вступ
   
       
.::Меню::.
Головна
Про нас
Новини
Акції
STAG 300
Дошка оголошень
Статті
Фотогалерея
Прайс-лист
Контакти
Мапа сайту
Наші банери
.::Інформери::.


Загружаю...
.::Google реклама::.


Вступ
Газ (фр. gaz, від грец. chaos - хаос) - це агрегатний стан речовини, у якому він рівномірно заповнює весь наданий йому обсяг. З історії: У тридцяті роки минулого століття англієць Барнетт одержав патент на газовий двигун, а у 1860 році француз Э. Ленуар побудував мотор, працюючий на суміші повітря й газу. Такий вибір пального нікого не здивував - бензину ще не було. Бензин як пальне використали через два десятиліття, коли Г. Даймлер створив бензиновий двигун внутрішнього згоряння. І лише через 100 років після Барнетта, наприкінці тридцятих років нашого сторіччя, відродилася думка про його використання.

Багато автомобілістів
розглядають лише поверхневі переваги використання газового палива (економія грошей), забуваючи про інші переваги газобалонних систем. Щодо  газової системи, то вона дозволяє експлуатувати автомобіль, і на газі,  і на бензині, здійснюючи на ходу перемикання з одного палива на інше безпосередньо. Слід зазначити, що газобалонне обладнання фактично дублюється бензиновою системою живлення, підвищуючи безвідмовність автомобіля і зменшуючи практично до нуля ризик відмови від руху при поломці в системі живлення. До того ж, сумарний пробіг на одному заправленні зростає вдвічі (звичайно на автомобіль установлюється балон з ємністю не менше, ніж ємність бензинового бака). Ця перевага особливо корисна тим, хто здійснює поїздки на далекі відстані й не впевнений у якості провінційного бензину.
Не варто забувати і про протиугінні можливості газового обладнання, яке встановлюють на інжекторні автомобілі: легко від'єднавши комутатор, можна надійно заблокувати подачу обох видів палива при спробі несанкціонованого пуску двигуна. Так само позитивно оцінять газопаливну систему власники дорогих іномарок, споряджених упорскуванням палива й каталітичним нейтралізатором. Ще одним аргументом на користь газового обладнання є мінімальна амортизація. При правильній експлуатації обладнання міжремонтний період до заміни гумовотехнічних виробів складе не менше 5 років.





.::Пошук в Google::.

.::Розрахунок відстані між містами::.
З:
До:
.::Реклама::.

       

© 2012 Офіційний сайт Gros-Gaz. Всі права застережено.
Дизайн та підтримка: Савчук Володимир