This version of the page http://www.foxtrot.ua/Article.aspx?AreaID=107 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-07-12. The original page over time could change.
Фокстрот
 
  eng рус укр  
Управляюча компанія/Наші місія, бачення, цінності

Наші місія, бачення, цінності


Наша місія:
- Ми дбаємо про інтереси Акціонерів, створюючи додаткову вартість і надаючи Бізнесу управлінські та сервісні послуги найвищої якості.

- Розвиваючи професіоналізм наших співробітників, ми гарантуємо їм краще майбутнє.

- Ми сприяємо розвиткові суспільства, беручи активну участь у програмах корпоративної та соціальної відповідальності.


Ми несемо людям:

— нову якість життя, бо пропонуємо нашим покупцям не просто широкий вибір техніки, а широкий вибір вирішення побутових проблем. Ми несемо комфорт у будинки, що створює затишок не тільки в оселях, а й у душах наших співвітчизників;

— новий тип стосунків «продавець» — «покупець» у магазинах нового формату, де стосунки базуються на взаємній повазі, позитивізмі та результативності процесу;

— нову якість партнерських взаємовідносин, коли партнери відповідальні за зобов'язання та результат;

— новий погляд на корпоративні стосунки, де кожний співробітник — частина корпоративної команди, а холдинг міцнішає за рахунок зміцнення командного духу компаній;

— нову якість участі бізнесу у житті суспільства, оскільки соціальні проекти Групи компаній «ФОКСТРОТ» систематичні, звірені із соціальною державною політикою та підтримують діяльність владних інститутів у вирішенні нагальних соціальних проблем;

 ЛІДЕРСТВО
Ми виконуємо об'єднуючу роль у діяльності проектів «Групи компаній «Фокстрот», скеровуємо загальні дії до однієї мети.
Наша робота передбачає постійний пошук і втілення кращих ідей, які результативні як для засновників, так і для співробітників компаній і суспільства загалом.

 ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ
Ми готові виконувати взяті на себе зобов'язання і нести відповідальність за свої рішення і дії перед тими, хто користується нашими послугами.
Ми обережні і прагматичні в рішеннях, розуміючи, що результатом наших дій повинні стати позитивні зміни в бізнесі і в суспільстві.

РОЗВИТОК
Ми готові до сталого розвитку через підвищення професіоналізму кожного співробітника, загальної якості роботи підрозділів і рівня складності наданих Компанією послуг.
Ми заохочуємо ініціативу, прагнемо бути відкритими для змін, сприймати чужу точку зору, ділитися з колегами знаннями та досвідом.

РАЦІОНАЛЬНІСТЬ
Ми розумно і обгрунтовано організовуємо свою діяльність, реально оцінюємо засоби досягнення спільної мети.
Ми орієнтуємося на максимально ефективний результат роботи Компанії з мінімальними затратами часу і коштів.

ВІДДАНІСТЬ 

Ми ототожнюємо себе з компанією, працюючи, як команда однодумців.
Ми цінуємо цілісність колективу як основу спільних зусиль для досягнення цілей компанії.

 

 
 












12.07.2013
«Зелений офіс» «Фокстроту» - під прицілом «КримСаФаРі»-2013
«Фокстрот» підтримав фестиваль молодих рекламістів «КримСаФаРі» як провідний рекламодавець і привабливий роботодавець для талановитої та проактивної молоді
11.07.2013
«Фокстрот» пропонує більше, ніж техніку
У липні 2013 року реклама мережі «Фокстрот» стала з'являтися на екранах нашої країни зі слоганом «Більше, ніж техніка».
5.07.2013
«Фокстрот» розширює мережу до 228 магазинів в 113 містах України
Святкове відкриття 21-го магазину «Фокстрот» у Києві (ТЦ «Полярний») і 1-го магазину в Южному Одеської області пройде 18-21 липня 2013!
Новини Вакансії УК ГКФ Прес-релізи Зворотній зв'язок Анонси Акції