This version of the page http://kalush.lanet.ua/company/promotions/triod (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-26. The original page over time could change.
Перший у під'їзді | Ланет Калуш

Перший у під'їзді

2 квітня 2013

Два місяці Інтернету у подарунок першому абоненту Мережі Ланет у під'їзді.

Якщо будинок підключено до Мережі Ланет і Ви бажаєте стати нашим першим абонентом у під'їзді, тоді ця акція саме для Вас.

Акція розповсюджується на будь-який з актуальних тарифів, тому варто, в першу чергу, визначитись з тарифом та замовити підключення. Після присвоєння номеру договору клієнта Мережі Ланет, необхідно внести на особистий рахунок суму не меншу ніж місячний платіж обраного тарифу. Як тільки кошти надійдуть, Вам буде нараховано два додаткових місяці користування згідно умов даної акції.

Акція розповсюджуються тільки на нових Інтернет-абонентів. Будинки в яких немає абонентів Мережі Ланет, на карті покриття позначені особливою відміткою «Акція». Якщо Ви проживаєте в одному з таких будинків- Ви маєте унікальну можливість скористатись даною акцією. Також додатково вказано номери під'їздів.

Умови акції «Перший у під'їзді» не сумуються з умовами інших акцій для нових абонентів Мережі Ланет.

Підключення в Калуші


Надіслати заявку
 

Iнтернет

Інтернет+ТБ

Телебачення

Провайдер

Покриття
Оплата
Послуги
Обладнання
Контакти
Документи
Новини
Акції