This version of the page http://www.lebedin.net/articles.php?article_id=127 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-25. The original page over time could change.
Информационная сеть города Лебедин - Статьи: Плата за землю: застосування строків давності
Интересно, если мяч долбануть со... , Весенний мотив , Санфиров Игорь Александрович, пр... , У разлива Ольшанки , , Окраина Лебедина , Старый Псел , Сага Присуха в Куликах 1962 г. , Дуб в Советском лесничестве , Дубы в Реповке ,
Телефони виконавчого комітету Ле... , Як крадуть гроші з картки через ... , Плата за землю: застосування стр... , Податокна допомогу , Податок на нерухоме майно , Працівники сектору дільничних ін... , Краткий отчет о туристической по... , Земельний податок з ФОП , Правила розміщення та податок на... , Зміни адміністрування податку на... ,
Навігація
ПРИЙМАЛЬНЯ ГОЛОВИ

ВИ ЗАПИТУЄТЕ -
ГОЛОВА ВІДПОВІДАЄ


ІНТЕРНЕТ-ПРИМАЛЬНЯ


Последние комментарии
Новости
Кому воняє, а декому я...
Цікаво, а якби запитат...
Пані Ганно! Якщо у нас...
Спасибо Максим за это ...
Вот по таким объектам ...
Статьи
"...Свободі більше ніч...
Любая полуправда это и...
Тема Зільберника К.О. ...
боже мой. человек кото...
Очень интересная по со...
Фото
З благословення єписко...
Почесний громадянин Ле...
З благословення єписко...
Хотелось бы увидеть фо...
После пожара на его ме...
Страницы
[b][big]3-88-66 моб. ...
интиресно
[img]http://www.lebedi...
Ребята кто знает что *...
мфм чи енерджі добате

Оплата мобильного счета

Пополнить счет мобильника прямо сейчас :


До Вашої уваги :

Радио он-лайн


ИГРЫ




Гороскоп на сегодня

Начните день с просмотра своего гороскопа и неприятных сюрпризов станет меньше

Плата за землю: застосування строків давності

Плата за землю: застосування строків давності

Статтею 18 Закону України «Про плату за землю» надавалася можливість залучити до сплати земельного податку платників, яких своєчасно не було залучено до сплати цього податку, не більш як за два попередні роки. Як цю норму відображено у Податковому кодексі?

Строки давності та особливості їх застосування встановлено ст. 102 цього Кодексу. Контролюючий орган, крім випадків, встановлених п. 102.2 ст. 102 Податкового кодексу, має право самостійно визначити суму грошових зобов'язань платника податків у випадках, визначених цим Кодексом, не пізніше закінчення 1095 дня, що настає за останнім днем граничного строку подання податкової декларації та/або граничного строку сплати грошових зобов'язань, нарахованих контролюючим органом, а якщо таку податкову декларацію було подано пізніше, — за днем її фактичного подання.

Якщо протягом зазначеного строку контролюючий орган не визначає суму грошових зобов'язань, платник податків вважається звільненим від такого грошового зобов'язання, а спір стосовно такої декларації та/або податкового повідомлення не підлягає розгляду в адміністративному або судовому порядку.

У разі подання платником податку уточнюючого розрахунку до податкової декларації контролюючий орган має право визначити суму податкових зобов'язань за такою податковою декларацією протягом 1095 днів з дня подання уточнюючого розрахунку. Крім того, п. 102.2 ст. 102 Податкового кодексу встановлено, що грошове зобов'язання може бути нараховано або провадження у справі про стягнення такого податку може бути розпочато без дотримання строку давності, якщо, зокрема, податкову декларацію за період, протягом якого виникло податкове зобов'язання, не було подано.

Отже, грошові зобов'язання платників, своєчасно не залучених до сплати земельного податку, визначаються органом ДПС не пізніше закінчення 1095 дня, що настає за останнім днем граничного строку подання податкової декларації та/або граничного строку сплати грошових зобов'язань.
Опубликовал admin 03. April 2013 · 0 Комментариев · 244 Прочтений ·
Комментарии
Нет комментариев.
Добавить комментарий
Имя:

Проверочный код:


Введите проверочный код:

Вы подтверждаете что вы реальный человек? *





Пляжный отдых в Сергеевке
Сегодня, Лебедин

Реклама, вивіски, стенди тощо
23.05.2013, Лебедин

Отдых в Крыму
10.05.2013, Лебедин

Нужна сиделка для больного после инсульта
16.04.2013, Лебедин

Копаем, чистим, скважины, колодцы
29.03.2013, Лебедин


сайт Доргого нет http://dorogogo.net/