This version of the page http://ak.ukravto.ua/ua/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-25. The original page over time could change.
Про компанію | Автоцентр на Кольцевой
Про компанію
Новини та акції
Автомобілі
  • Opel
  • Chevrolet
  • ЗАЗ
Сервіс та гарантія
Запчастини
Фінансові послуги
Контакти
  • ЗАЗ
  • Opel
  • Chevrolet
Головна → Про компанію

Про компанію

ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»

на автомобільному ринку понад 20 років.

Організація надає послуги авто сервісного обслуговування автомобілів та є одним з лідерів сервісного обслуговування автомобілів ЗАЗ, Opel, Chevrolet в Києві та Київській області.


 
Підприємство має 2 сучасних авто комплекси, розташовані біля транспортної магістралі м. Києва – Кільцевої дороги (поворот на м. Вишневе).

Автомобілі:

 

ЗАЗ

Сенс, Ланос, Форца, Віда, ЛаносПікап)

Opel

(Інсігнія, Астра, Корса, Меріва, Зафіра, Антара)

Chevrolet

(Авео, Лачетті, Круз, Малібу, Каптива, Орландо, Нива)

 

Ви маєте можливість здійснити вибір комплектації обраної моделі та кольору зі складу підприємства.

 

У сучасних просторих автосалонах відвідувачі можуть отримати інформацію про автомобілі, отримати кваліфіковану консультацію і пораду, а також оформити замовлення.

З метою задоволення вимог покупців на підприємстві діють різні форми продажу автомобілів: під замовлення, в кредит, лізинг. Купівля авто за схемою Трейд-Ін (зручно, швидко і вигідно змінити старе авто на нове, яке Вам до душі)

"Автоцентр на Кільцевій" співпрацює з провідними банками, які надають кредити для покупки автомобілів. Кожен день умови кредитування вдосконалюються і стають все більш вигідними. Представники банків працюють у наших салонах, завдяки чому процедура отримання кредиту максимально спрощена.

Відвідайте наші автосалони і Ви переконаєтесь, що автомобілі, які ми пропонуємо, вдало поєднують ціну і якість, а наші співробітники нададуть Вам комплекс послуг, щоб покупка для Вас була більш зручною і приємною.

2 технічних сервісних центри до послуг власників автомобілів ЗАЗ, Лада, Opel, Chevrolet, Chery. Вони оснащені сучасним обладнанням (СТО на 26 постів: ЗАЗ, Лада, 10 постів: Opel, Chevrolet), в яких досвідчені спеціалісти зможуть надати кваліфіковану допомогу. а також до Ваших послуг ділянки рихтування та фарбування, оснащені сучасним обладнанням.

2 автомагазини запчастин з широким асортиментом також до послуг покупців, розташовані на території авто комплексу.
Автомагазини, забезпечені запчастинами для автомобілів ЗАЗ, Лада, Chery, Opel, Chevrolet в асортименті.