This version of the page http://www.nak.ua/uk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-20. The original page over time could change.
Компанія НАК

Гідравліка промислова

 

 

НОВЕ:ПРОМИСЛОВА МЕХАНІКА
ПРОДУКЦІЯ STALRING

Можливо, Ви й не підозрювали, що гідравліка – це одна з найдавніших технічних наук, яка вивчає закони рівноваги й руху рідин, а також способи застосування цих законів при вирішенні конкретних технічних задач. Перші трактати про механіку рідин з'явились ще в Cтародавній Греції, а перший закон гідравліки, загальновідомий як Закон Архімеда, був відкритий ще 250 років до н.е. Та як окремий напрямок механіки рідин технічна гідравліка сформувалася близько 1850 року.

В наші дні вже неможливо уявити собі сучасний світ без різноманітних гідротехнічних споруд та гідротехнічного обладнання. Торгівельно-Промислова Компанія «НАК» пропонує широкий спектр гідравлічних рішень для підприємств машинобудівної, металургійної, хімічної, деревообробної, гірничовидобувної промисловості та сільського господарства.

Гідравліка від Компанії «НАК» – це результат успішного використання накопиченого досвіду в поєднанні з новітніми гідравлічними технологіями:

  • Гідравліка промислового призначення,
  • Гідравліка для сільськогосподарської техніки,
  • Гідравліка для будівельної техніки,
  • Гідравліка для гірничовидобувного обладнання,
  • Гідравліка для дорожньої техніки,
  • Гідравліка спеціального призначення.

Наша Компанія пропонує наступне обладнання: гідромотори, гідроакумулятори, гідронасоси, гідроциліндри власного виробництва, гідравлічні труби та трубний фітинг, гідророзподільники для гідравлічних систем різних типів. Креативність технічних рішень в проектуванні гідростанцій та маслостанцій, а також висока якість їх виготовлення, підтверджені вибором наших клієнтів. Рукави високого тиску нашого виробництва відповідають всім сучасним стандартам. Також ми пропонуємо Вам фільтри та фільтроелементи, швидкороз’ємні з’єднання для швидкого з’єднання чи роз’єднання гідравлічних ліній.

Виготовляємо гідроциліндри будь-якої складності. Поставляємо комплектуючі для їх виготовлення.

Компанія «НАК» – Ваш надійний партнер!

 
про фірму | контакти
Надіслати пошту
Мапа сайту