This version of the page http://pon.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-18. The original page over time could change.
Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Червень 2013    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 

Головна

У Республіці Болгарія відбулася Дев’ята міжнародна спартакіада вчителів
Сьогодні, 16:59
Дев’ять років Профспілка болгарських вчителів та Болгарська робітнича Федерація «Спорт і здоров’я» спільно організовують змагання вчителів, які за останні роки вже стали міжнародними. Профспілці болгарських вчителів вдалося створити і встановити спортивні традиції серед вчителів, стимулювати і сприяти популяризації та розвитку спорту як культури, розваги і здоров’я.
Категорія: Новини, Міжнародна діяльність Детальніше
 
Зарахування до страхового стажу «декретної відпустки»
Сьогодні, 09:33
    З 1 липня періоди перебування жінок у відпустках по вагітності та пологах зараховуватимуться до страхового стажу для призначення їм пенсії. Відповідна норма передбачена Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо призначення та індексації пенсії».

Категорія: Новини, Соціально-економічний захист, Пенсійне забезпечення Детальніше
 
Кваліфіковані вчителі мають вирішальне значення для освіти та розвитку
Вчора, 11:12
    Наприкінці травня в Брюсселі відбулася Конференція ЄС високого рівня з освіти та розвитку. Її учасники – члени Єврокомісії, міністри і відомі особистості – підтвердили важливість добре підготовлених викладачів для забезпечення якісної освіти.
    Під час дебатів також були обговорені виклики і можливості покращення доступності та якості освіти.


Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Умови, за яких здійснюється виплата грошової допомоги при виході на наукову пенсію
Вчора, 08:32
    Згідно зі статтею 24 Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність» при виході на пенсію з посади наукового (науково-педагогічного) працівника відповідно до цього Закону науковому (науково-педагогічному) працівнику видається грошова допомога в розмірі шести місячних посадових окладів (ставок) з урахуванням надбавок і доплат за наявності стажу роботи на відповідних посадах.


Категорія: Соціально-економічний захист, Пенсійне забезпечення, Консультація Детальніше
 
Праця сторожа: особливості режиму роботи
14 червня 2013
    Встановлення робочого часу сторожа підпорядковується загальним правилам, передбаченим Кодексом законів про працю України (КЗпП) і, як правило, передбачає застосування змінного режиму роботи.
    Можливість встановлення змінного режиму роботи передбачена ст. 58 КЗпП України, а згідно зі ст. 57 КЗпП час початку і закінчення щоденної роботи (зміни) передбачається правилами внутрішнього трудового розпорядку і графіками змінності відповідно до законодавства.

Категорія: Соціально-економічний захист, Оплата праці, Консультація Детальніше
 
Питання президії ЦК Профспілки: питання вимагають спільних рішень
12 червня 2013
    Роботу з профспілковим резервом, стан оплати праці і виплати відпускних освітянам, затвердження кваліфікаційних характеристик професій та ряд інших актуальних питань обговорили 12 червня 2013 року учасники виїзного засідання президії ЦК Профспілки працівників освіти і науки України.
На початку засідання голова Профспілки Георгій Труханов акцентував увагу на основних питаннях порядку денного й задав діловий тон спільній роботі.
Категорія: Новини Детальніше
 
Роль Профспілки у соціальному захисті освітян-мігрантів
12 червня 2013
    Сьогодні, 12 червня 2013 року, продовжив роботу семінар для представників Профспілки працівників освіти і науки України з питань трудової міграції українців та ролі й місця Профспілки у захисті прав спілчан за кордоном.
    У продовження обговорення презентацій національного координатора проекту Тетяни Міненко колеги з регіонів долучилися до дискусії.
Категорія: Новини, Міжнародна діяльність Детальніше
 
Право на відпустку: щорічну основну та додаткову за особливий характер праці
12 червня 2013
    Державні гарантії права на відпустки, умови, тривалість і порядок надання їх працівникам для відновлення працездатності, зміцнення здоров'я, а також для виховання дітей, задоволення власних життєво важливих потреб та інтересів, всебічного розвитку особи, а також відносини, пов'язані з відпусткою, регулюються Конституцією України, Законом України «Про відпустки», Кодексом законів про працю України, іншими законами та нормативно-правовими актами України.
    Статтею 45 Конституції України гарантує кожному, хто працює, право на відпочинок. Це право забезпечується, зокрема, наданням оплачуваної щорічної відпустки.
Категорія: Відпустки, Юридичні консультації Детальніше
 
Захист прав працюючих мігрантів: роль і можливості Профспілок
11 червня 2013
    Міграційні процеси в Україні значно зросли за два десятиріччя. Згідно з результатами обстеження з питань міграції, проведеного Державним комітетом статистики України було виявлено 1,5 мільйона українських громадян, які працювали за кордоном 2005-2008 роках. Сьогодні ж ці цифри значно більші, а мобільність робочої сили суттєво впливає на економічну і соціальну ситуацію у країні.
    Міграційні процеси в Україні, аналіз основних показників та даних статистичного дослідження 2012 року розглядали на семінарі для представників Профспілки працівників освіти і науки України, який розпочав свою роботу 11 червня.
Категорія: Інформація про найважливіші події, Міжнародна діяльність Детальніше
 
Всесвітній день боротьби з дитячою працею
11 червня 2013
    Кожного року 12-го червня Інтернаціонал Освіти та його членські організації з різних куточків світу відзначають Всесвітній день боротьби з дитячою працею. У 2013 році в цей день в центрі уваги праця дітей в якості домашньої прислуги.
    Всесвітній день боротьби з дитячою працею є чудовою можливістю підкреслити масштаби поширення дитячої праці в світі та підвищити обізнаність громадськості щодо становища мільйонів працюючих дітей.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 

 
Відповіді на запитання спілчан
 Подаємо розгорнуті відповіді і щиро сподіваємося, що вони допоможуть у вирішенні проблемних питань праці освітян України.


Захист прав працюючих мігрантів: роль і можливості Профспілок
Перша зміна табору «Пуща-Водиця» – відкрита!
Внесено зміни до Умов прийому до ВНЗ України у 2013 році
Табір «Пуща-Водиця» – радісний відпочинок, творчість та пізнання
Ціна примірника диплома про вищу освіту – 36 гривень 30 копійок

 
Як часто Ви відвідуєте сайт ЦК Профспілки?

1 раз в день
кілька разів на день
2-3 рази в тиждень
1 раз на 2 тижні
раз у місяць
 





Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2012