This version of the page http://pon.org.ua/dokumenty (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-07. The original page over time could change.
Офіційні документи та повідомлення » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Червень 2013    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 

Головна » Офіційні документи та повідомлення

Перша зміна табору «Пуща-Водиця» – відкрита!
Вчора, 11:28
    Літо щораз ставить перед батьками нелегке завдання – влаштувати дітям гарний відпочинок. При цьому бажано, щоб вони й оздоровилися, подихали свіжим повітрям і були під наглядом добрих педагогів та вихователів. Важливі також безпека перебування у місці відпочинку, цікаве й змістовне дозвілля.
    Саме тому ЦК Профспілки працівників освіти і науки України у 2013 році гостинно відчинив двері санаторно-оздоровчого табору «Пуща-Водиця» для дітей освітян та профспілкових активістів нашої країни.
Категорія: Новини, Інформація про найважливіші події, Гуманітарні та майнові питання, До відома регіонів Детальніше
 
Внесено зміни до Умов прийому до ВНЗ України у 2013 році
5 червня 2013
    Наказом Міністерства освіти і науки України від 14 травня 2013 року № 502, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 29 травня 2013 року за № 825/23357, внесено зміни до Умов прийому до вищих навчальних закладів України в 2013.
    Зокрема, пунктом 3.5 Умов прийому з затвердженими змінами передбачено прийом на другий курс вступників, які здобули повну загальну середню освіту (випускники 11 класів). Прийом здійснюється на вакантні місця ліцензованого обсягу відповідного напряму підготовки (спеціальності) на конкурсній основі.


Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення Детальніше
 
Табір «Пуща-Водиця» – радісний відпочинок, творчість та пізнання
30 травня 2013
    Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України з метою заохочення профспілкового активу пропонує оздоровлення та відпочинок дітей профспілкових активістів у дитячому санаторно-оздоровчому таборі «Пуща-Водиця» ЦК Профспілки працівників освіти і науки України на період літніх шкільних канікул дітей.
    Табір знаходиться у мальовничому передмісті Києва – Пущі-Водиці. Рекреаційна зона, чисте повітря створюють сприятливі можливості для повноцінного оздоровлення та відпочинку дітей.
Категорія: Новини, Інформація про найважливіші події, Гуманітарні та майнові питання, До відома регіонів Детальніше
 
Ціна примірника диплома про вищу освіту – 36 гривень 30 копійок
29 травня 2013
    27 травня 2013 року заступник Міністра освіти і науки України – керівник апарату Олексій Дніпров підписав листа № 1/9-371 керівникам вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації, в якому наголошується на персональній відповідальності за дотримання цінової політики при встановленій вартості документів про вищу освіту.
     Зокрема, у листі йдеться про те, що на адресу МОН надходять звернення від випускників 2012/2013 навчального року щодо сплати коштів за документи про освіту понад їхню встановлену вартість.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення Детальніше
 
Затверджено Методику розрахунку середньої вартості підготовки одного кваліфікованого робітника, фахівця, аспіранта, докторанта
29 травня 2013
    20 травня 2013 р. Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 346 «Про затвердження Методики розрахунку орієнтовної середньої вартості підготовки одного кваліфікованого робітника, фахівця, аспіранта, докторанта».
    Ця Методика розроблена Міністерством освіти і науки України на виконання норм Закону України від 20 листопада 2012 року «Про формування та розміщення державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів» та завдань Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки.
Категорія: Новини, Інформація про найважливіші події Детальніше
 
Оздоровча зміна у дитячих таборах – не менше 18 днів
24 травня 2013
    Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України падає для використання в практичній роботі та доведення до відома організаційних ланок постанову правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від 24.04.2013 року № 15 «Про окремі питання фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду».
    Постанова набуває чинності з дня її офіційного опублікування.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення, Гуманітарні та майнові питання, До відома регіонів Детальніше
 
Микола Азаров: Уряд в жодному разі не піде на скорочення зарплат бюджетників
23 травня 2013
    Уряд в жодному разі не піде на скорочення зарплат бюджетників. Про це заявив Прем’єр-міністр України Микола Азаров у відповідь на поширену деякими ЗМІ недостовірну інформацію стосовно можливого скорочення заробітної плати працівникам бюджетної сфери заради продовження співпраці України з МВФ.
    «Ми в жодному разі не підемо на скорочення зарплат для працівників бюджетної сфери. Навпаки, ми робимо все можливе для того, щоб зарплати у бюджетній сфері зростали», – наголосив Микола Азаров.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення Детальніше
 
Затверджено держзамовлення на підготовку кадрів у 2013 році
22 травня 2013
    Кабінет Міністрів України затвердив державне замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, на підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів для державних потреб у 2013 році. Відповідну постанову прийнято на засіданні Уряду 20 травня 2013 року.
    Зведений обсяг фінансування на ці цілі становить 24,7 млрд. грн, що на 5,6% більше, ніж у 2012 році.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення, Студентські питання Детальніше
 
Підвищення стипендії для відмінників
21 травня 2013
    Уряд прийняв постанову «Про внесення змін до Порядку призначення і виплати стипендій» прийнято на засіданні Кабінету Міністрів 13 травня 2013 року, якою підвищується стипендія для відмінників навчання.
    Документ прийнято на виконання відповідного доручення Президента України.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення, Стипендії, Студентські питання Детальніше
 
У Мін'юсті зареєстровано накази МОН про підвищення з 1січня 2013 року посадових окладів освітянам
20 травня 2013
    У Міністерстві юстиції України зареєстровано накази Міністерства освіти і науки України від 22.04.2013 року № 451 та № 452 стосовно підвищення з 1 січня 2013 року посадових окладів та ставок заробітної плати працівників освіти і науки відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 березня 2013 року № 197 «Про підвищення оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери».
Категорія: Офіційні документи та повідомлення, Інформація про найважливіші події, Оплата праці Детальніше
 

 
Відповіді на запитання спілчан
 Подаємо розгорнуті відповіді і щиро сподіваємося, що вони допоможуть у вирішенні проблемних питань праці освітян України.


Перша зміна табору «Пуща-Водиця» – відкрита!
Внесено зміни до Умов прийому до ВНЗ України у 2013 році
Табір «Пуща-Водиця» – радісний відпочинок, творчість та пізнання
Ціна примірника диплома про вищу освіту – 36 гривень 30 копійок
Затверджено Методику розрахунку середньої вартості підготовки одного кваліфікованого робітника, фахівця, аспіранта, докторанта

 
Як часто Ви відвідуєте сайт ЦК Профспілки?

1 раз в день
кілька разів на день
2-3 рази в тиждень
1 раз на 2 тижні
раз у місяць
 





Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2012