This version of the page http://www.culturalproject.org/lecturers/65.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-06. The original page over time could change.
Лектори — Культурний Проект: лекції про сучасне мистецтво, лекции по искусству, детская студия, Наталья Жеваго.

«Культурний проект» – організація, що здійснює освітні програми у сфері візуального мистецтва. Ми пропонуємо регулярні курси лекцій з історії та теорії класичного і сучасного мистецтва для людей різного віку, а також разові відкриті лекції із запрошеними мистецтвознавцями, критиками, кураторами, художниками.

Культурний Проект пропонує альтернативну освіту у приємних та неформальних умовах і має за мету подолати різницю у контекстах - українському та світовому та допомогти зрозуміти сучасні тенденції в мистецтві.

Наше завдання - надати повну, актуальну та, головне, систематизовану інформацію.

Лектори

Ольга Собкович

Мистецтвознавець, критик, дослідник.

Магістр мистецтвознавства Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури, аспірантка Інституту проблем сучасного мистецтва, редактор відділу музейного життя та інформації журналу «Образотворче мистецтво».

Є автором публікацій з питань сучасного візуального мистецтва та історії українського мистецтва кін. ХІХ – поч. ХХ ст. у наукових та науково-популярних профільних виданнях.

Викладає курс світового класичного мистецтва й мистецтва ХХ ст. «Я-митець» у рамках партнерської програми з КМДШ для різних вікових груп та є автором методичних розробок інтегрованих занять, що охоплюють теорію художньої культури та практику образотворчого мистецтва.