This version of the page http://www.nora-druk.com/index.php?limitstart=108 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-06-05. The original page over time could change.
Нора-Друк

Нора-Друк

Main Menu

скачати актуальний прайс 28/05/13

ДО УВАГИ АВТОРІВ

До розгляду НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ рукописи: поезії, збірок оповідань, фантастики/фентезі, містики, історичних романів, книжок для дітей.
Рукописи (ВИКЛЮЧНО УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ) надсилати разом з інформацією про автора і твір (ПІБ автора, освіта, досвід, жанр твору, короткий синопсис або анотація твору) електронною поштою на адресу rukopys@gmail.com
Рукописи не рецензуються

Якщо впродовж трьох місяців від дати відправки рукопису видавництво не звернулося до Вас стосовно підписання угоди на видання, це означає, що твір до видання НЕ ПРИЙМАЄТЬСЯ! Автор може звернутися у видавництво за довідками щодо отримання твору за тел.: +38044 4590944.
Видавництво не несе відповідальності за роботу фільтрів «анти спам», що встановлені на поштовому сервері.

Авторське право у видавничій справі в питаннях і відповідях. / Афонін О. В., Харченко О. М., Руденко І. С./ – К.: Нора-Друк, 2010. – 80 с.
Автори матеріалів, зібраних у цій книзі, намагалися в доступній формі вісвітлити проблеми, які виникають у творців книг – письменників і видавців – в процесі роботи.
Це видання здійснено за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Точка зору, відображена у даному виданні, може не співпадати з офіційною позицією Уряду США.
скачати файл в пдф

лінки

Login Form



  • Забули свій пароль?
  • Забули своє Ім’я Користувача?
  • Зареєструватися


urban strike андрій кокотюха анна багряна антон кушнір артем чапай валентин терлецький вікторія горбунова галина вдовиченко детектив друг читача елеонора сімонова київ книгарня є коронація слова лариса денисенко лідери продажу максим кідрук мандри олексій волков париж переклад презентація рецензія творча зустріч тернопіль фестиваль франція хмарочос ірен роздобудько

 

Resources

нові видання:

Звернення Олександра Афоніна
Неділя, 15 липня 2012, 13:48

Друзі! Колеги! Співвітчизники!

Я позавчора розмістив на ФБ своє звернення з приводу намірів Міністерства фінансів та Державної податкової служби з 01.01.2013 року анулювати режим пільгового оподаткування суб’єктів видавничої справи. Багато хто відгукнувся на це звернення, однак значна частина тих, хто спілкується в мережі і хто виходив на зв’язок зі мною електронною поштою чи телефоном, сприймають питання пільг, як суто галузеву проблему. Однак це не так.

Проблеми, від яких майже усі роки існування суверенної України потерпає національна книга, - це проблеми кожного з нас, я маю на увазі тих, хто вважає себе українцем. Справа в тім, що книга - не просто предмет матеріального виробництва, а надзвичайно чуттєвий, перевірений часом психологічний, культурно-мистецький інструмент творення людини у самому високому розумінні цього слова. Людина, яка багато читає, засвоюючи знання напрацьовані людством, в усі часи мала гарантії на успішність свого життя, на високий соціальний статус, перевагу перед нечитаючими у своєму професійному і кар’єрному зростанні. Кожен з жанрів літератури, до якого долучається читаюча людина, формує у неї, як у особистості, різні важливі якості. Художня книга розвиває творче мислення, духовна – дозволяє викристалізувати рамки моральності, науково-популярна - допомагає визначитись у виборі життєвого шляху, суспільна – дає розуміння тих процесів, що відбуваються в соціумі, і визначення свого місця в них, спеціальна і наукова – створюють основу для осмисленого руху в обраному професійному напрямі...

Детальніше...
 
6-8 липня 2012 р відбудеться Уманський фестиваль української поезії та авторської пісні
Четвер, 05 липня 2012, 20:36

6-8 липня 2012 р. в Національному дендрологічному парку «Софіївка» (павільйон «Флора», адміністративний корпус парку) та в с. Пугачівка Уманського району пройде ІІІ Міжнародний уманського фестиваль української поезії та авторської пісні. Організатори фестивалю - Уманське літературне об’єднання «ЛітО», Інтернет-портал «Уманський літературний клуб», за підтримки Уманського міського виконавчого комітету, Відділу культури та туризму міськвиконкому, директора Національного дендрологічного парку «Софіївка» професора Івана Косенка.

Мета фестивалю  - популяризація українського поетичного слова, об’єднання української творчої інтелігенції. Цьогоріч глядачів чекають три сцени: актова зала адмінкорпусу «Софіївки» (06.07. о 15:00), павільйон «Флора» (07.07. о 12:00) та берег ставка села Пугачівка Уманського району (07.07. о 17:00).

7 липня о 12:00 відкриється виставка-продаж книг, в якій братиме участь видавництво "Нора-Друк".

 
Лідери продажу серед книжок "Нора-Друк" в мережі "Книгарня Є" за результатами червня місяця 2012 р
П'ятниця, 08 червня 2012, 00:00

1. Роздобудько "Ґудзик";
2. Вдовиченко "Пів'яблука";
3. Роздобудько "Я знаю, що ти знаєш, що я знаю";
4. Роздобудько "Дванадцять...";  
5. Роздобудько "Зів'ялі квіти викидають".

 
Анна БАГРЯНА: Європейцям буде цікаве загальнолюдське в українському контексті
Написав Іван РЯБЧІЙ   
Понеділок, 25 червня 2012, 13:16

Письменниця — про розвиток сучасної літератури в Україні та Македонії

Джерело: «День», №107-108, п'ятниця, 22 червня 2012

Вона буває в Україні нечасто. І завжди вдало. Ніколи не приїздить просто так. Везе до нас якусь частинку Європи — і себе, своєї поезії, свого прагнення бути вільною, вільною мисткинею...

Анна БАГРЯНА — лауреат багатьох українських і закордонних премій, поетка, прозаїк, драматург, перекладач, координатор культурних проектів. Цього разу вона привезла в Україну антологію «Нова українська поезія» болгарською мовою та свій новий роман «Дошкуляка». А також нові міркування й сподівання...

— Аню, чи почуваєтеся ви в Україні зіркою?
— Ні, не почуваюся. Слово «зірка» до письменника не дуже в’яжеться. Я свідома того, що зробила те, що можу, і ставлюся до себе з певною мірою самокритики. Гадаю, «зірок» у попсовому розумінні у справжній літературі немає.

Детальніше...
 
Анна Багряна стала лауреатом Міжнародної літературної премії Медитеранської Академії ім. Братів Міладінових
Середа, 20 червня 2012, 12:09

7–9 червня 2012 року в м. Струга (Республіка Македонія) відбувся VI-й Міжнародний фестиваль «Рік есею», організований Медитеранською (Середземноморською) Академією ім. Братів Міладінових. У фестивалі взяли участь письменники та літературознавці з десяти країн світу. Цьогорічним лауреатом Міжнародної літературної премії Медитеранської Академії ім. Братів Міладінових стала українська письменниця Анна Багряна.

На фото: сербський письменник Зоран Бингулац, Анна Багряна, Разме Кумбароскі (президент Медитеранської Академії ім. Братів Міладінових).

 
Лідери продажу серед книжок "Нора-Друк" в мережах "Читай-город"/"Книжковий супермаркет" за результатами травня місяця 2012 р
П'ятниця, 08 червня 2012, 00:00


1. Роздобудько "Гра в пацьорки";
2. Роздобудько "Ґудзик";
3. Роздобудько "Зів'ялі квіти викидають";
4. Вдовиченко "Пів'яблука";
5. Денисенко "Корпорація ідіотів".

 
«Ґудзик» Ірен Роздобудько видано англійською
Середа, 20 червня 2012, 15:01

В англійсько-голандському видавництві Glagoslav Publications вийшов в світ роман Ірен Роздобудько «Ґудзик» англійською мовою (The Lost Button by Irene Rozdobudko). Наразі починається його анонсування та промоційна компанія.

Книга доступна як в паперовому, так і в електронному варіанті, у тому числі на найбільш потужних ресурсах Amazon.com та Barnes&Noble.

 
Чапай в пошуках України
Написав Дмитрий Носков   
П'ятниця, 08 червня 2012, 08:01

Джерело: Бортовой журнал «Автолюкс» № 4 (92)

Cвою подорож по Україні Артем Чапай задумав після повернення з Латинської Америки, де поневірявся півтора роки. І в першому, і в другому випадку на світ народилося по книзі. У 2008-му - «Авантюра», в 2011-му - «Подорож із Мамайотою в пошуках України».

Світ має достаток та доброту

Артеме, звідки ця ідея - написати книгу про подорож Україною? Адже наших людей зазвичай тягне до закордонної екзотики... Чого ми не бачили у себе вдома?
Ідея створення книги «Подорож із Мамайотой» з'явилася після того, як ми з дружиною проїхали на мотоциклі половину України. Спочатку дійсно мріяли про екзотику - про подорож до Середньої Азії. Але ми дуже зацікавилися Україною, коли побували в різний час в багатьох містах і куточках країни...

Детальніше...
 
Лідери продажу серед книжок "Нора-Друк" в мережі "Книгарня Є" за результатами травня місяця 2012 р
П'ятниця, 08 червня 2012, 00:00

1. Роздобудько "Ґудзик";
2. Роздобудько "Я знаю, що ти знаєш, що я знаю";
3. Вдовиченко "Пів'яблука";
4. Кідрук "Любов і піраньї";
5-6. Роздобудько "Дванадцять..."; 
5-6. Кідрук "Мексіканські хроніки".

 
Більше статтей...
  • Антона Кушніра запрошено на резиденцію в Коньяк
  • "Хмарочос" Валентина Терлецького вийде в "Нора-Друк"
  • Роздобудько Ірен. Дванадцять або виховання жінки в умовах, не придатних до життя
  • Літературний Коньяк чекає на Україну
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 13 з 33

доставка - "Нова пошта" (оплата за книги - карткою, за доставку - при отриманні замовлення)

subscribe

Будь ласка, введіть свою електронну адресу, щоб отримувати наші новини