This version of the page http://www.uba.ua/ukr/pravissimo/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-05-31. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС


ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Нагорода у галузі журналістики, літератури та мистецтв «PRAVISSIMO!»

Про нагороду АПУ у галузі журналістики, літератури та мистецтв «PRAVISSIMO!»

Асоціація правників України (АПУ) запрошує взяти участь у конкурсі АПУ у галузі журналістики, літератури та мистецтва «PRAVISSIMO!» 2013 року.

Метою нагородження є відзначення журналістів, які у своїх матеріалах висвітлюють актуальні питання юридичної практики та професії в Україні, сприяють підвищенню обізнаності громадськості про роботу правничих інститутів та зміцненню ролі правника у суспільстві.

Нагорода присуджуватиметься у вигляді премії та становитиме 5 000 гривень по кожній з номінацій – стаття в друкованих засобах масової інформації або Інтернет-виданнях та відео-репортаж.

На присудження нагороди висуваються роботи, які оприлюднені в період з 1 січня по 31 грудня 2012 року. Не беруть участі у конкурсі роботи, оприлюднені в юридичних (спеціалізованих) засобах масової інформації.

Кінцевий термін висування робіт на присудження нагороди — 1 квітня 2013 року. Щоб завантажити форму подання, будь ласка, скористайтесь цим посиланням.

Зробити подання на присудження Нагороди може будь-який член Асоціації правників України, видавці, теле- та радіоорганізації або автор роботи. Кількість робіт, що висуваються на присудження нагороди, не обмежується. Висування робіт на присудження нагороди є безкоштовним.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до Секретаріату Асоціації правників України за тел.: 044 492-88-48 або пишіть на адресу nagoroda@uba.ua. Контактна особа – Оксана Кожухівська. Адреса для кореспонденції: вул. Межигірська 5, оф. 15, м. Київ 04071.

Вручення нагороди «PRAVISSIMO!» за 2010 рік.

Вручення нагороди «PRAVISSIMO!» за 2011 рік.