This version of the page http://www.uba.ua/ukr/partners/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-05-17. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС


ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Партнери

Генеральні партнери 2013 року

 

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

ПРОПОЗИЦІЇ ДЛЯ ПАРТНЕРІВ

Адвокатське об`єднання Arzinger

Рік заснування - 2002.

Компанія налічує налічує 6 партнерів та 90 співробітників серед яких 60 досвідчених юристів, в тому числі сертифіковані патентні повірені,  арбітражні керуючі та професійні учасники фондового ринку.

Спеціалізація: широке коло юридичних практик, у тому числі в області корпоративного права і M&А, нерухомості і будівництва, антимонопольного права і конкуренції, судового і арбітражного представництва, права інтелектуальної власності, фінансового і банківського права, державно-приватного партнерства, державних закупівель, трудового права, адміністративного права, фондового ринку і IPO.

Юридична фірма «Астерс»

Рік заснування - 1995.

Астерс є однією з найбільших юридичних фірм України, що надає клієнтам повний спектр правових послуг. Команда Астерс налічує понад 100 працівників, серед яких 65 юристів. Дев'ятеро партнерів відповідають за злагоджену роботу всього колективу.

Багаторічний досвід талановитої та динамічної команди дозволяє надавати високоякісні послуги з банківського та фінансового права, ринків капіталу, антимонопольного, конкуренційного та корпоративного права, злиттів та поглинань, міжнародної торгівлі, вирішення спорів, кримінального право, трудових відносин, сімейного права, нерухомості та будівництва, оподаткування та телекомунікацій.

У 2011 та 2012 роках за результатами щорічного дослідження  «50 провідних юридичних фірм України» , що проводиться газетою  «Юридична практика»  спільно з  «Комерсант Україна» , Астерс визнано Юридичною Фірмою №1 в Україні.

Юридична фірма «Василь Кісіль і Партнери»

Рік заснування - 1992

«Василь Кісіль і Партнери» є однією з провідних багатопрофільних юридичних фірм з сильною міжнародною й національною практикою. Ми супроводжуємо знакові трансграничні й локальні проекти, консультуючи великих вітчизняних і світових корпоративних клієнтів, включаючи багато компаній з Fortune 500.

До складу команди талановитих фахівців входять 60 досвідчених і кваліфікованих юристів, які неухильно дотримуються міжнародних професійних та етичних стандартів.

Репутація «Василь Кісіль і Партнери» підтверджена авторитетними міжнародними юридичними рейтингами, в тому числі Chambers, Legal 500, IFLR 1000, PLC Which Lawyer, Who's Who Legal.

 

Юридичне бюро «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» в Україні

Рік заснування - 1997.

Юридичного бюро «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» в Україні (ЄПАП Україна) є однією з провідних національних юридичних фірм, надаючи повний комплекс юридичних послуг та консультуючи провідні світові та вітчизняні компанії.

Команда юристів Бюро складається з найбільш відомих професіоналів в юридичній галузі та практикуючих адвокатів в Україні, які володіють великим досвідом роботи на ринках, що розвиваються, використовуючи міжнародні професійні стандарти.

Наша репутація підтверджена авторитетними міжнародними юридичними рейтингами, серед яких Chambers, Legal 500, IFLR 1000, PLC Which Lawyer, Who's Who Legal та інші.

Міжнародний правовий центр «EUCON»

Рік заснування - 2006.

Компанія надає послуги в сегменті представництва інтересів та аутсорсінгу нерезидентів та резидентів, які здійснюють господарську діяльність в Україні, а також за кордоном.

Визначальною ознакою послуг, які надаються нашою компанією є комплексність вивчення проблем, з якими до нас звертаються клієнти . Йдеться, зокрема, про залучення аудиторів, фінансових радників, податкових радників, глибоке доктринальне дослідження поставлених завдань.

Такий підхід в роботі обумовив структуру нашої компанії, до складу якої входить адвокатський сектор, аудиторський сектор, податковий сектор та сектор наукових радників, які комбінованими зусиллями знаходять не тільки ефективні, але і грамотні рішення.

Інтелектуальним центром компанії є група наукових радників, яка в своєму доробку має наукові праці в галузі інвестиційної політики, земельного права, податкового права, права інтелектуальної власності, господарського права, а також в сфері державно-приватного партнерства.

 

Юридична група  «LCF »  

Рік заснування - 2009.

Фірма спеціалізується і розвивається в трьох ключових напрямах бізнесу: судовий процес, корпоративне та фінансове право. За рахунок більш вузької, ніж у великих фірм, спеціалізації, група надає допомогу набагато швидше, зберігаючи при цьому найвищу якість. Завдяки досвіду успішного вирішення спорів і бездоганної репутації серед національних, міжнародних компаній і колег Юридична група «LCF» гідно названа провідною фірмою з судової практики України, рекомендована Legal 500 EMEA в сфері судової практики, корпоративного права, злиттів і поглинань, IFLR1000 у сфері банківського, фінансового права та M & A, PLC Which lawyer? у сфері податкового права.
Найголовнішим для фірми є думка клієнта і чітке бачення його цілей і способів їх реалізації.

ЮФ Sayenko Kharenko

Рік заснування - 2004.

Фірма нараховує понад 100 співробітників, 65 з яких - юристи.

Sayenko Kharenko є однією з провідних юридичних фірм повного циклу в Україні. Фірма користується високою репутацією серед клієнтів за надання інноваційних юридичних рішень у всіх основних галузях права (конкурентне, корпоративне право та M&A, міжнародна торгівля, міжнародний арбітраж, оподаткування, нерухомість, вирішення судових спорів, реструктуризація заборгованості, трудове право, фінансове право).

Лідерство Sayenko Kharenko в усіх основних галузях права обумовлене досвідом і репутацією унікальних спеціалізованих практик фірми. У 2012 році Sayenko Kharenko була визнана №1 в основних сферах юридичної практики згідно з рейтингами Who's Who. Ukrainian Law Firms і The International Who's Who.

 

Юридична фірма «Спенсер і Кауфманн»

Рік заснування - 2006.

Компанія об'єднує 30 професіоналів, які спеціалізуються на різних галузях права і раніше обіймали ключові посади в юридичних фірмах, міжнародних корпораціях і інвестиційних фондах. Основні напрями діяльності компанії - це структуризація зовні-економічних трансакцій у сфері злиття і поглинань, підстава і структуризація міжнародних корпорацій і інвестиційних фондів, а також надання юридичних послуг у сфері прямих інвестицій, корпоративного і антимонопольного права, банківської діяльності і фінансів, нерухомості, морського, страхового, державного і адміністративного права, експедиторської діяльності, а також представлення інтересів клієнтів в судах.

Ексклюзивний міжнародний партнер


Ras al Khaimah Free trade zone – вільна економічна зона Рас-Аль-Хейм (скорочено RAK), що була заснована в 2000 році і на сьогоднішній день є однією з найбільш динамічних вільних економічних зон в ОАЕ. На її території зареєстровано вже більше 6000 компаній.

Користуючись репутацією доступної та гнучкої юрисдикції з широким географічним охватом, RAK  FTZ швидкими темпами займає позицію кращого бізнес-центру в регіоні, який надає інвесторам будь-якого походження та сфери бізнесу, безперешкодно отримати доступ до привабливих пропозицій ринків, що розвиваються.

Компанія добре відома у регіоні завдяки своїм простим та зручним для клієнтів процедурам. Клієнти RAK FTZ користуються широким спектром додаткових послуг, отримуючи низку переваг від співробітництва

  • 100% звільнення від податку
  • 100% іноземний капітал
  • Прозорі закони та нормативні акти
  • Відсутність обмежень на капітал і репатріацію прибутку
  • Стратегічне розташування неподалік Дубаю
  • Сучасні засоби комунікації
  • Швидкий доступ до аеропорту Рас-Аль-Хайма і морських портів

За детальнішою інформацією про компанію та її послуги відвідайте офіційний веб-сайт www.rakftz.com

Партнер Комітету з альтернативних вирішень спорів

 


Адвокатська фірма ENGARDE

Рік заснування - 2009.

Основними сферами спеціалізації фірми є практики вирішення спорів, міжнародного арбітражу, корпоративного права, злиттів і поглинань, банкрутства та реструктуризації, податкового права.

Фірма надає юридичні консультації провідним міжнародним і українським компаніям, що здійснюють свою діяльність в різних галузях економіки, фінансовим інститутам та фізичним особам.

Фірма має багатий досвід надання консультації клієнтам з різних міжнародних питань та супроводження транскордонних трансакцій.

Партнер Комітету з банківського та фінансового права

Gryphon Investment Consulting Group

Рік заснування - 2011.

До складу команди входять досвідчені юристи, адвокати, консультанти з оподаткування, аудитори.

Компанія спеціалізується на правовому, податковому та  інвестиційному консалтингу учасників інвестиційної діяльності в сферах кредитування, страхування, будівництва, нерухомості, цінних паперів.

Компанія займається побудовою правового фундаменту здійснення інвестиційної діяльності, структуризації операцій фінансування інвестицій, податковому плануванні, супроводі проектів в державних органах влади та представленні інтересів в судах.

Особливістю Gryphon IC Group є скоординована робота команди, яка надає всебічний аналіз і не залишає без уваги жоден аспект вирішуваного питання.

Генеральний медіа-партнер


Видавництво «Юридична практика»

Рік заснування — 1995.

Видавництво «Юридична практика» — лідер ринку юридичних друкованих ЗМІ, є видавцем газети «Юридическая практика», журналів «Український юрист», «Український адвокат» і «The Ukrainian Journal of Business Law», виступає ініціатором проекту «Юридична премія року», проводить заходи на правову тематику (форуми, конференції, круглі столи), серед яких — щорічний цикл заходів до Дня юридичної практики, що відзначається 15 березня, а також випускає регулярні редакційні дослідження «50 провідних юридичних фірм України», «Юристи 100 найбільших підприємств України» та інші.

На сторінках наших видань Ви можете ознайомитися з актуальною правовою інформацією України та зарубіжжя: новини, практичні статті та коментарі авторитетних фахівців, судова практика, а також експертні думки провідних гравців юридичного ринку.

Інформаційно-правова підтримка

Компанія «ЛІГА:ЗАКОН»

Рік заснування - 1991.

Компанія «ЛІГА:ЗАКОН» більше 20 років займається правовою підтримкою бізнесу і є лідером з розробки інформаційно-правових систем в Україні, найбільш потужних і повних з представлених на ринку. Якість продукту підтверджено міжнародними стандартами ISO 9001-2009.

Системи ЛІГА:ЗАКОН встановлені у всіх судах, податкових і митних службах України. Кількість користувачів - бухгалтерів, юристів та інших фахівців - перевищує 160 тис.

Компанія має низку спеціалізованих великих ділових інтернет-проектів, розвинену мережу практикумів. Головний правовий портал України ligazakon.ua наразі об'єднує 6 сайтів, у тому числі профільний юридичний проект ЮРЛІГА і спеціалізований бухгалтерський сайт БУХГАЛТЕР ПРАВ. Портал ligazakon.ua - найтоповіший ресурс в групі «ЗАКОНИ» рейтингу Bigmir.net.