This version of the page http://www.vis-dnepr.com/vesy_dla_pogrychka-ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-16. The original page over time could change.
Ваги на фронтальний навантажувач
Отримати комерційну пропозицію

Ваги на фронтальний навантажувач

Функції ваг для фронтального навантажувача:

  • Індикація ваги вантажу в ковші та сумарної маси матеріалу, який завантажується на транспортний засіб (вагон, автомобіль тощо);
  • Індикація оперативних даних для оператора: величина заданої порції вантажу, поточне значення завантаженого матеріалу і відсутню масу вантажу до заданої;
  • Автоматичне тарування ковша навантажувача;
  • Роздруківка квитанцій з даними про зважуваннях безпосередньо на місці завантаження за допомогою термопринтера, інтегрованого в вагопроцесор;
  • Вагопроцесор має вбудовану незалежну пам'ять, що дозволяє зберігати всі дані (до 5000 записів) про результати роботи навантажувача (час роботи і простою навантажувача, дані про зважуваннях), за зміну, добу, місяць.
  • Реальна оцінка ваги безпосередньо на місці завантаження;
  • Режим дозування дозволяє оператору точно завантажувати задану кількість матеріалу.

 

Технічний параметр, характеристика Значення параметрів
Точність зважування в експлуатації ± 0,25 - 1% *
Живлення, В від бортової мережі навантажувача
Дискретність зважування 10/20 кг
Температура навколишнього середовища від -25 ° С до 50 ° С
Дисплей графічний

* Визначається за результатами випробування

Особливості ваг для фронтального навантажувача:

  • Встановлюються на будь-який тип фронтальних навантажувачів;
  • Економія часу завдяки повністю динамічному зважуванню дозволяє управляти навантажувачем в звичайному режимі;
  • Максимальна надійність і великий термін служби ваг для фронтального навантажувача завдяки використанню спеціальних датчиків тиску, які здатні витримувати навантаження до 500 бар;
  • Економія місця в кабіні водія завдяки принтеру, вбудованому у ваговій термінал;
  • Оперативна роздруківка інформації про вагу відвантаженого матеріалу (найменування матеріалу, данні про замовників і супутня інформація);
  • Оператор має можливість вводити реквізити завантаження транспортного засобу й іншу інформацію з клавіатури приладу;
  • Легкість використання завдяки зручній індикації й інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу російською мовою.

Опис роботи:

Зважування матеріалу відбувається безпосередньо під час підняття ковша навантажувача. У момент проходження стріли навантажувача через задану зону зважування, ваговий термінал інтегрує дані пристрою, що визначає положення стріли навантажувача з ковшем, і дані датчиків тиску в робочих циліндрах, в реальну вагу матеріалу, що знаходиться у ковші, після чого відбувається зчитування.

Зазначимо, що більшість компаній у вагах такого типу для визначення положення стріли з ковшем використовують 2 датчика положення, які менш надійні і в процесі експлуатації можуть бути пошкоджені стрілою навантажувача або матеріалом, що випадає з ковша.

Більш прогресивним методом є застосування для цих цілей спеціального пристрою - інклінометру, що визначає положення стріли з точністю до 0,1 градуса. Інклінометр встановлюється в більш захищеному місці - біля основи стріли навантажувача. Менша кількість кабелів у разі застосування інклінометра забезпечує більш надійну роботу всієї вагової системи.

Оскільки положення стріли навантажувача визначається інклінометром безперервно в безлічі положень, а не тільки в крайніх положеннях стріли як при застосуванні датчиків положення, то це значно збільшує точність ваг і полегшує їх калібрування.

Використання інклінометра має перевагу в порівнянні з датчиками положення і в можливості робити навантаження не тільки на холостому ходу роботи двигуна навантажувача, але і з прискоренням.

У режимі дозування оператор у ваговому терміналі задає необхідну кількість матеріалу, який відвантажується, після чого при навантаженні кожного ковша на дисплеї відображається необхідний залишок матеріалу, який потрібно довантажити. У налаштуваннях приладу вводиться максимальний допуск перевантаження (недовантаження). У даному режимі фіксація маси матеріалу відбувається у момент підняття ковша в заданому діапазоні кута стріли, визначеному інклінометром. При закінченні завантаження, під час зважування останнього ковша, спрацьовує сигналізатор завантаження, при перевищенні заданого допуску на індикаторі висвічується напис «перевантаження», після чого необхідно опустити ковш і висипати частина матеріалу, потім знову підняти ковш. Ця функція дозволяє уникнути перевантаження (недовантаження) матеріалу, тобто немає необхідності в подальших розвантажувально-навантажувальних і маневрових роботах, що заощаджує час і кошти.

Ваги для фронтального навантажувача працюють в режимах: навантаження і дозування.

У режимі навантаження дані про відвантажені порції матеріалу підсумовуються наростаючим підсумком. Після закінчення навантаження оператор фіксує фактичну сумарну масу навантаженого матеріалу, дані зберігаються в пам'яті приладу і виводяться на друк за допомогою вбудованого принтера.

Отримати комерційну пропозицію