This version of the page http://www.vis-dnepr.com/kranovie_vesy-ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-16. The original page over time could change.
Кранові ваги. Електронні кранові ваги ВК-ИК і ВЕК
Отримати комерційну пропозицію

Кранові ваги

Наша компанія випускає кранові ваги різних модифікацій. Найбільша границя зважування від 0,5 т до 20 т (і більше під замовлення).

Ваги кранові з управління по інфрачервоному каналу відповідають ГОСТ 29329-92 (основна приведена похибка не більше 0,1%). Температурний діапазон роботи кранових ваг (-20 ... +40) ° С. Клас захист від пилу і вологи - ІР 65 (можуть працювати під дощем). Яскравий світлодіодний індикатор червоного кольору розміром 32*57мм знака добре видно з великої відстані (до 25 м на відкритому майданчику, до 50 м в приміщенні). Джерело живлення - герметичний свинцевий акумулятор 12в/7Ач і вбудований автоматичний зарядний пристрій; заряд ємкості акумулятора достатній для проведення не менше 240 зважувань (120 годин). Дистанційне керування крановими вагами здійснюється за допомогою інфрачервоного пульта на відстані до 25 м.

Кранові ваги з керуванням по радіоканалу відрізняються меншим споживанням електроенергії, ніж ваги зі світлодіодною індикацією. Ваги можуть працювати без підзарядки до 14 діб, пейджер до 3 діб. На пейджері кранових ваг великі, контрастні цифри, які легко читаються, а також є світлодіодне підсвічування індикатора. Тому з нього зручно зчитувати результати зважування при будь-яких рівнях освітлення. У кранових ваг, обладнаних світлодіодним індикатором, за яскравої освітленості затруднюється зчитування інформації.

Дальність зв'язку по радіоканалу між крановим модулем і пейджером становить на відкритій місцевості до 500 метрів. Застосована спеціальна обробка сигналу, яка дозволяє безпомилково приймати дані в приміщеннях з сильними електромагнітними перешкодами.

Завдяки вбудованій енергонезалежній пам'яті пульта управління, можлива реєстрація та зберігання інформації про вагу вантажу, його тип і часу зважування. Ця інформація в будь-який час може бути передана на комп'ютер. Програма для реєстрації даних входить в стандартний комплект постачання радіоканальних ваг. Передача даних здійснюється по каналу зв'язку RS-232C.

У пейджері кранових ваг відсутня зовнішня антена , що робить його компактним і зручним у роботі.

У кранових вагах є можливість введення тари, яка враховується при зважуванні (ковша тощо) і запам'ятовується в енергонезалежній пам'яті пейджера. А також можливість введення коду зважуваного вантажу.

Отримати комерційну пропозицію