This version of the page http://www.vis-dnepr.com/index-ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-16. The original page over time could change.
Компанія "ВВС"

Ласкаво просимо!

Компанія «Ваговимірювальні системи» пропонує Вам ваги промислові і вагодозуюче обладнання найвищої якості, про що свідчать відгуки замовників.

Виробництво ваг налагоджено в м. Дніпропетровськ. Компанія має в своєму розпорядженні висококваліфікований інженерно-технічний персонал, а також фахівців високого класу, штат співробітників налічує більше 100 чоловік.

 

При виробництві ваг використовуються тензометричні датчики провідних світових виробників (HBM, Vishay, Keli Transducer, Zemic). Ваговимірювальні контролери власної розробки відрізняються додатковим захистом від перенапруг, вбудованими джерелами живлення і можливістю виконувати управління виконавчими механізмами.

Новини...
2012-08-08| Електротехнічна лабораторія компанії "Ваговимірювальні системи" успішно пройшла акредитацію і отримала свідоцтво про атестацію від ДП «Дніпростандартметрологія»

Автомобільні ваги

Ваги автомобільні електронні (тензометричні) різних модифікацій (платформені): із залізобетонною платформою, з металевою платформою, «бесфундаментні», із застосуванням цифрових датчиків, для зважування спец. техніки, підкладні. Головні особливості автомобільних ваг: для ваг із залізобетонною платформою – це великий запас міцності і великий термін служби ваговимірювальної платформи, ваги з металевою платформою не вимагають дорогого фундаменту, «бесфундаментні» ваги – малий термін монтажу, можливість швидкого перенесення ваг на нове місце, ваги із застосуванням цифрових датчиків – можливість заміни датчиків і/або приладу без подальшого калібрування, стійкість показань ваг до зовнішніх перешкод, підкладні - висока мобільність (переносні), простота установки і при цьому низька вартість. Автомобільні ваги можуть проводити зважування як в статиці, так і в русі.
Ваги автомобільні електронні (тензометричні) виробництва ООО «Компанія «Ваговимірювальні системи» (Україна) внесені до Держреєстру засобів вимірювальної техніки України під Реєстраційним № УЗ055-10, випускаються по ДСТУ EN 45501:2007, ТУ У 29.2-36726141-002:2009.

Детальніше

Вагонні ваги

Ваги вагонні (залізничні) призначені для повагонного статичного зважування залізничних вагонів і цистерн. Вони складаються з 2 платформ і призначені для зважування вагону цілком. Довжину платформ, що зважують, і проміжок між ними вибирають відповідно до типу вагонів, які необхідно зважувати. Дана конструкція дозволяє зважувати всі типи вагонів з розчепленням або без розчеплення. Ваги відповідають вимогам ГОСТ 29329 «Веси для статичного взвешивания. Общие технические требования». Технічні умови погоджені з відповідними службами «Укрзалізниці».

Детальніше

Конвеєрні ваги

Ваги конвеєрні (стрічкові) призначені для обліку гірської маси, для обліку готової продукції, а також для дозування щебеня, вугілля в залізничні вагони або автомобілі. Дані ваги вбудовуються в конвеєр без істотних його переробок.

Детальніше

Кранові ваги

Наша компанія виробляє ваги кранові двох видів: ваги з управлінням по інфрачервоному каналу і ваги з управлінням по радіоканалу. Ваги по ГОСТ 29329-92 відповідають середньому класу точності (основна приведена погрішність не більше 0,1%). Ваги з радіоканалом відрізняються меншим споживанням електроенергії, чим ваги зі світлодіодною індикацією. Завдяки вбудованій незалежній пам'яті пульта управління, можлива реєстрація і зберігання інформації про вагу вантажу, його тип і час зважування. Ця інформація у будь-який час може бути передана на комп'ютер.

Детальніше

Ваги на фронт. навантажувач

Ваги для фронтального навантажувача призначені для зважування матеріалу в ковші. В процесі вантаження ківш проходить через точку зважування, після чого ківш можна вивантажувати на будь-якій висоті. Динамічне зважування дозволяє управляти навантажувачем в звичайному режимі.

Детальніше

Ваги для тварин

Ваги для тварин з огорожею застосовуються для поголовного або групового зважування великої рогатої худоби і інших тварин. Максимальна пиловологозахист дозволяє експлуатувати дані ваги на відкритих майданчиках і в умовах сильної забрудненості. Вгии можуть додатково комплектуватися пандусами для безпечного входу тварин і 4 колесами для швидкого переміщення ваг.

Детальніше

Бункерні ваги

Ваги бункерні призначені для зважування сировини і матеріалів. Ваги дозволяють вести облік сипких і рідких матеріалів, проводити відбір заданої кількості матеріалу. На базі бункерних ваг може бути організована система обліку матеріалу в потоці, шляхом зважування доз з подальшим їх накопиченням і обліком пропущеної кількості матеріалу.

Детальніше

Ваги для склада і торговлі

ВВаги для складу і торгівлі призначені для статичного зважування вантажів і цифрової індикації результатів на табло, застосовуються в різних галузях промисловості, сільського господарства і т. д. Ваги виробництва ООО «Компанія «Ваговимірювальні системи» внесені до Держреєстру засобів вимірювальної техніки України під Реєстраційним № УЗ054-10, випускаються по ДСТУ EN 45501:2007, ТУ У 29.2-36726141-001:2009.

Детальніше

Бункер-дозатор

Ваги бункерні-дозатор моделі «ВБ» та «ВБ-Ж» призначені для порційного зважування та обліку матеріалу, що проходить через бункер. Застосовується в технологічних процесах сільськогосподарської галузі, при виробництві будівельних матеріалів, а також в металургійній, гірничорудній промисловості, на цементних, вугільних підприємствах, і в інших галузях.

Детальніше

Ваги підкладні

Ваги автомобільні підкладні ВА2П-О призначені для статичного поосного зважування автотранспорту різних габаритів і мас. Результатом зважування є сума ваг усіх осей автомобіля, яка відображається на індикаторі вагового терміналу і виводиться на друк.

Детальніше

Ваги платформні

Ваги платформні електронно-тензометричні типу ВП призначені для статичного зважування різних типів вантажів з подальшою індикацією даних результатів зважування на цифрове табло ваговимірювального приладу. Ваги застосовуються в різних галузях промисловості, сільського господарства, транспорту, торгівлі, пошти, громадського харчування і тощо.

Детальніше