This version of the page http://www.vis-dnepr.com/avtomobilnie_vesy-ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-16. The original page over time could change.
Ваги автомобільні. Автомобільні ваги в компанія "Ваговимірювальні системи": бесфундаментні, переносні, платформенні, підкладні, тензометричні
Отримати комерційну пропозицію

Автомобільні ваги

Компанія «ВІС» випускає широкий асортимент автомобільних ваг для статичного і динамічного зважувань. Різні конструкції та комплектації ваг дозволяють задовольнити будь-які вимоги Замовників.

Автомобільні ваги, що виготовляються нашим підприємством, внесені в Держреєстр засобів вимірювальної техніки Україна під Реєстраційним № УЗ055-10, випускаються за ДСТУ EN 45501:2007, ТУ У 29.2-36726141-002:2009.

Залежно від місця встановлення ваг, від типу вантажу (с/г продукція, вугілля, метал, будматеріали та ін) і від габаритів автомобілів, які будуть зважуватися на вагах, підбирається оптимальна конструкція автомобільних ваг.
Довжина вантажоприймального вагового пристрою від 6 до 24 метрів.
Найбільші границі зважування 15, 20, 25, 30, 40, 60, 80 и 120 тон
Похибка вимірювання автомобільних ваг не більше 0,1%.

Електронні ваги для зважування автомобілів розрізняють в статиці і в русі із застосуванням тензометричного обладнання провідних світових виробників HBM (Німеччина), Keli (КНР), ESIT (Туреччина), Uticell (Іспанія), Vishay (Голландія).

Автомобільні ваги для статичного зважування

Автомобільні ваги для статичного зважування автомобілів і автопоїздів характеризуються найбільшою межою зважування і довжиною вантажоприймальної платформи. Конструкція платформених ваг з декількох секцій легко розбирається і не вимагає спецтранспорту під час перевезення.

Ваги призначені для зважування автотранспорту з відображенням результатів зважування на ваговому індикаторі і подальшим дублюванням на комп'ютері з формуванням звіту про зважування.

Ваги відповідають вимогам ГОСТ 29329 "Весы для статического взвешивания. Общие технические требования." Проходять метрологічну атестацію з видачею свідоцтва метрологічного центру.

"Ваговимірювальні системи" розробили автомобільні ваги, які монтуються в приямок або над поверхнею з пандусами для заїзду автотранспорту.

Автомобільні ваги бесфундаментні

Ваги автомобільні бесфундаментні не вимагають проведення будівельних робіт і встановлюються на ділянку дороги, що має тверде покриття, а також на грунтові дороги або дороги з гравійного покриття за наявності бетонних плит.

Автомобільні ваги для зважування в русі

Електронні автомобільні ваги для зважування в русі, які виробляються нашою компанією, можуть використовуватися дорожніми та митними службами для контролю осьового навантаження. Загальна вага транспортного засобу визначається підсумовуванням результатів зважування кожної осі, які послідовно зважуються.

Ваги відповідають вимогам ГОСТ 30414-96 "Весы для взвешивания транспортных средств в движении. Общие технические требования".

Конструктивно пропонуються два варіанти виконання автомобільних ваг для зважування в русі: переносні підкладні і стаціонарні з фундаментом.

Автомобільні ваги спеціального призначення

Для великовантажних автомобілів "Ваговимірювальними системами" розроблені ваги автомобільні спеціального призначення (БелАЗ, Терекс). Ваги автомобільні з посиленою конструкцією платформи і тензометричні датчики на великих навантаження дозволяють зважувати автомобілі масою до 150 тон.

"Ваговимірювальні системи" виконують реконструкцію механічних ваг із збільшенням вантажопідйомності і довжини платформи з автоматизацією процесу зважування.

"Ваговимірювальні системи" здійснює проектування, виробництво, продаж, постачання і встановлення автомобільних ваг в будь-який регіон України, країн СНД.

Отримати комерційну пропозицію