This version of the page http://mtv.ua/shows/povnyi-farsh.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-16. The original page over time could change.
Повний фарш | MTV Україна
  • Приєднуйся!

Повний фарш

4.885715
Average: 4.9 (35 votes)

Хильнув горя? Вже не такий закоханий у свій роздовбаний маленький Fiat? Гадаємо, що ні…
Гаразд, МТV-шоу “Повний фарш” не забудеться тобі ніколи, щойно ти побачиш, як можна перетворити твою набридлу машину на тачку з повним фаршем.
У кожній серії виснажені машини, що подолали тисячі миль, трансформуються в авто, якими варто пишатися. Щасливим претендентам MTV зненацька наносить візит – і незабаром їхнім "вбитим колесам" команда експертів робитите найповніший фарш!
Традиційне обладнання включає приватний бар, МP3-плеєр, 7 телевізійних екранів, навігаційну систему та нові крісла в салоні. Так, ми на MTV нічого не робимо наполовину!
Тож приготуйся побачити тачки, які ніколи не бачив раніше. Усе в них зроблене на замовлення відповідно до потреб власників, і тому вони, безперечно, стануть предметами обговорення всього міста.

Отже приєднуйся до реп-зірки Ікзібіта, коли він з командою МТV раптово з’являється на порозі хазяїна роздовбаної тачки та робить його дешевому чотириколісному кориту ПОВНИЙ ФАРШ!

Щодня - 12:30

Коментарі

подскажите исполнителей и название песни в клипе где мальчик летает со снеговиком
классный
А він ще іде?
А новые сезоны полного фарша есть вообще???? То старые смотреть надоедает.
планируем 3ий сезон, который еще не показывался. скоро постараемся запустить
Вы только *** можете что будут новые выпуски Повного фарша, а на самом деле их нет и некогда не будет.
летом нами было озвучено почти 2 сезона Полного фарша, которые до этого не показывались на нашем канале
Летом не было 2 новых сезонов, были только старые которые вы показуете часто.
У нас в Україні колись намагалися зробити аналог "Повного фаршу", але вийшло жахливо, з американською версією не зрівняти(((
Підкажіть список кліпів, які крутилися 1 квітня з 16.00 до 19.00. Побачив якийсь прикольний кліп і не можу згадати, хто в ньому був. Якийсь афроамериканський хіп-хопер.
  • в кінець »
  • далі ›
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1